Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat een prachtig appartement! Dit penthouse is gelegen in het gewilde complex 'De Hofstede' en is in zijn geheel in 2018 gemoderniseerd, fraai afgewerkt en o.a. voorzien van 2 slaapkamers, complete keuken, sfeervolle woon- en eetkamer en een gezellige 'torenkamer', te gebruiken als bijvoorbeeld slaapkamer of werkkamer. Daarnaast heb je de beschikking over een eigen parkeerplaats op het afgesloten buitenterrein en een berging op de begane grond. De ideale ligging naast het groen en op loopafstand van het winkelcentrum maakt het plaatje compleet. Maak snel een afspraak om te komen kijken, want dit appartement moet je beleven!

Begane grond: Entree met belplateau en videofooninstallatie. Voorportaal met brievenbussen en toegang tot de centrale hal. De centrale hal is voorzien van een tegelvloer en geeft toegang tot de trap en lift.

Indeling appartement (3e verdieping): Via galerij toegang tot het appartement. Binnenkomst in de royale hal, welke toegang geeft tot alle overige ruimtes. De hal is voorzien van een fraaie houten vloer, in visgraat doorgelegd in de leefruimte, slaapkamers en keuken. Verder bevindt zich hier de meterkast en een garderoberuimte met op maat gemaakte kapstok. Door de grote ramen is er veel lichtinval. Twee taatsdeuren geven toegang tot de keuken en woonkamer. De leefruimte is ingedeeld met keuken, woon- en eetkamer. Ook hier is weer volop natuurlijk licht door onder andere de ramen, dakraam en lichtkoepel. De open keuken is in 2018 geplaatst en bestaat uit een kastenwand met grote koelkast, oven en vriezer. Daarnaast een kook-/spoeleiland met barfunctie en de volgende inbouwapparatuur: inductiekookplaat met Novy (design) afzuigschouw, spoelbak en vaatwasser. Alle inbouwapparatuur is van AEG. Aansluitend aan de keuken is de eethoek: hier is voldoende ruimte voor een grote eettafel en een trap geeft toegang tot de gezellige torenkamer. Torenkamer met laminaatvloer en airconditioning. Deze sfeervolle extra ruimte is thans in gebruik als werkkamer, maar zou ook kunnen dienen als bijvoorbeeld logeer-/ of slaapkamer. Royale woonkamer met (extra) dakraam en werkhoek met ingebouwd bureau. Via de woonkamer toegang tot het ruime balkon/dakterras, deels overdekt en met vrij uitzicht over de busbaan en het gemeentelijk groen. Slaapkamer I is ca. 19 m² en slaapkamer II is bijna 13 m², beiden zijn gelegen aan de galerijzijde en de ramen zijn voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik. De 'natte ruimtes' zijn in het midden van het appartement gelegen en bestaan uit bijkeuken, badkamer en toilet. Deze zijn tevens bereikbaar via de hal. Deels betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje. Waskamer/bijkeuken met tegelvloer, aansluitingen voor wasapparatuur, opstelling c.v.-ketel en unit mechanische ventilatie. Compleet betegelde badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en wastafel. Gouden accenten zorgen voor een luxe uitstraling en er is daglichttoetreding door de lichtkoepel.

Parkeerplaats & berging: Bij het appartement hoort een parkeerplaats, gelegen op het afsluitbare parkeerterrein aan de achterzijde van het complex. Daarnaast is er een berging welke op de begane grond in het bergingenblok is gesitueerd.

Bijzonderheden: - Het appartement is gebouwd in 2000 en in 2018 compleet gemoderniseerd; - Airconditioning; - Aangesloten op het glasvezelnetwerk; - C.v.-ketel Remeha Calenta, installatiejaar 2013; - Energielabel B; - De servicekosten bedragen op dit moment in totaal € 220,--.

Ligging: Het appartement is gelegen op een gewilde locatie in de wijk Heivelden, op 'steenworp' afstand van het winkelcentrum. De bereikbaarheid is goed. Het snelwegennet rondom Eindhoven is snel te bereiken en ook het centrum met NS-station is op korte afstand gelegen.

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Penthouse
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 171
Inhoud woonhuis 541

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Penthouse
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 171
Inhoud woonhuis 541

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems