Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een zeer gewilde locatie op loopafstand van het centrum van Best ligt deze uitgebouwde twee-onder-een kap woning met oprit en royale garage. De woning is voorzien van onder andere een sfeervolle leefruimte, uitgebouwde keuken, bijkeuken, 2 slaapkamers (voorheen 3), royale badkamer, kunststof kozijnen en een ruime praktische bergzolder. De woning is aan de voorzijde vrij gelegen aan groenvoorziening. Kortom: een prima gelegen woning met veel privacy aan zowel voor- als achterzijde.

Begane grond: Entree. Binnenkomst in de hal, voorzien van tegelvloer (doorgelegd over de gehele begane grond) en toegang tot woonkamer, toiletruimte, praktische kelder(kast) en meterkast met gasmeter. Volledig betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje. Sfeervolle woonkamer aan de voorzijde, met voornoemde tegelvloer en houtkachel. (Uitgebouwde) keuken aan de achterzijde van de woning, met een schuifpui welke toegang geeft tot de achtertuin. De inrichting bestaat uit een aanrecht in hoekopstelling met keramische kookplaat, afzuigkap, dubbele spoelbak, vaatwasser en koelkast. Bijkeuken met aansluitingen voor wasapparatuur en meterkast (met diverse groepen en elektrameter). Via de bijkeuken is de achtertuin ook toegankelijk.

1e Verdieping: Overloop met toegang tot 2 slaapkamers (voorheen 3 slaapkamers) en de badkamer. Slaapkamer 1 ligt aan de voorzijde van de woning, heeft een afmeting van maar liefst ca. 22 m² en is voorzien van laminaatvloer, dubbele wastafel en kast. Slaapkamer 2 ligt aan de achterzijde, is bijna 10 m² en tevens voorzien van laminaatvloer. Volledig betegelde badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Vanuit de badkamer door middel van een loopdeur toegang tot het balkon van ca. 13 m².

2e Verdieping: Via vlizotrap bereikbare zolderberging met opstelling C.V.-ketel (Nefit, 2012) en 2 houten dakvensters.

Tuin: Aangelegde voortuin en oprit langs de woning. De oprit geeft toegang tot de achtertuin en de garage. De achtertuin is volledig omsloten, gesitueerd op het Oosten en geeft zeer veel privacy. Geen directe achterburen! De tuin is volledig bestraat en via de tuin is de oprit en de garage te bereiken.

Garage: Royale garage van plm. 23 m² met tegelvloer, elektrische deur, loopdeur en wateraansluiting.

Ligging: Gelegen op uitstekende en zeer gewilde locatie nabij het centrum van Best met al haar voorzieningen, een park, het NS-station en een basisschool. Ook zeer gunstig gelegen t.o.v. de uitvalswegen A2, A58 en A50.

Bijzonderheden: - Uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning. - Oprit en royale garage. - De woning is nagenoeg volledig voorzien van kunststof kozijnen (m.u.v. zolder) met dubbele beglazing. - In 2010 is het plat dak van de garage en de uitbouw vervangen. - In 2013 is er spouwmuurisolatie toegepast. - Deels voorzien van rolluiken en zonwering aan de achterzijde.

Algemene informatie: - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 397

Overige

Perceel oppervlakte 202

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 397

Overige

Perceel oppervlakte 202

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems