Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw in de verkoop bij Tim de Rouw: Volledig instapklare en uitgebouwde hoekwoning met multifunctioneel verwarmd en geïsoleerd bijgebouw met toiletvoorziening (geschikt voor kantoor-/ praktijk aan huis) alsmede een ruime vrijstaande berging! Deze volledig gerenoveerde en gemoderniseerde woning is gelegen op gewilde woonlocatie in "Prinsejagt" te Eindhoven op een ruim perceel van maar liefst 327m² en is een bezichtiging meer dan waard!

VRAAGPRIJS: € 475.000,-- AANVAARDING: Medio Augustus 2024

WAT OPVALT AAN DE WONING: - Betreft een volledig gerenoveerde, uitgebouwde en verduurzaamde hoekwoning met multifunctioneel geïsoleerd en verwarmd bijgebouw o.a. geschikt voor praktijk- of kantoor aan huis; - De woning is zowel aan de achterzijde als de zijkant uitgebouwd en voorzien van een opbouw; - Grotendeels voorzien van kunststof kozijnwerk met triple beglazing en deels houten kozijnwerk met HR++ beglazing alsmede dak- en muurisolatie; - Naast het multifunctionele bijgebouw is er een ruime berging (ca. 36m²) met overdekt terras aanwezig; - Ruim privacy biedend perceel van maar liefst 327m² en ligging op het Zuid Westen. De tuin is in 2023 geheel nieuw aangelegd door een tuinarchitect/ hovenier; - O.a. voorzien van nieuwe vloeren, stucwerk, keuken, badkamer en toiletruimte (oprecht instap klaar!).

INDELING VAN DE WONING Deze woning is gelegen aan een rustige en groenrijke woonstraat in gewilde woonwijk "Prinsejagt" te Eindhoven. Naast de eigen oprit is er voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig. De woning is geheel afgewerkt met pleisterwerk wandafwerking en stucwerk plafonds. Op de begane grond en eerste verdieping ligt een fraaie eikenhouten vloer.

HAL/ENTREE Entree met meterkast (voorzien van een vernieuwde groepenkast), vernieuwde toiletruimte met wandcloset, trapopgang en loopdeur naar de woonkamer.

WOONKAMER/KEUKEN Living met zowel een eet- en zitgedeelte. Tevens is er een praktische berg-/provisiekast aanwezig en voldoende ruimte voor een speelhoek. Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd. In de uitbouw is de in 2019 vernieuwde keuken gesitueerd. De keuken, in hoekopstelling, is voorzien van een natuurstenen blad en inbouwapparatuur te weten een koelkast, vriezer, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combi oven-/magnetron. Vanuit de keuken geeft een loopdeur toegang tot de tuin.

EERSTE VERDIEPING Overloop met toegang tot een drietal slaapkamers (met achtergelegen vierde slaapkamer) en de badkamer.

SLAAPKAMER(S) Slaapkamer 1 (ca. 11m²): "Master" slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning, momenteel in gebruik als kinderkamer; Slaapkamer 2 (ca. 11m²): Eveneens een ruime tweede "master" slaapkamer, voorzien van airconditioning, gelegen aan de achterzijde van de woning en met doorloop naar de opbouw. Deze ruimte kan dienen als extra slaapkamer, walk-in closet of werkplek; Slaapkamer 3 (ca. 7,5m²): Derde slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning, momenteel als kinderkamer in gebruik; Slaapkamer 4 (ca. 8m²): Deze kamer bevindt zich in de opbouw en is bereikbaar vanuit de "master" slaapkamer; Slaapkamer 5: Er bestaat de mogelijkheid om een slaapkamer in het bijgebouw te creëren. Deze ruimte is reeds geheel geïsoleerd, verwarmd en heeft bovendien een eigen toiletvoorziening.

BADKAMER Betreft een geheel gerenoveerde en betegelde badkamer (2022) bestaande uit een wastafel in meubel, wandcloset en een bad met douchegelegenheid. Daarbij is de badkamer voorzien van vloerverwarming.

ZOLDER/VLIERING Bereikbaar middels een vlizotrap bergzolder met opstelplaats t.b.v. de C.V.-installatie (Remeha Calenta 2016).

MULTIFUNCTIONE(E)L(E) BIJGEBOUW(EN) Deze woning heeft maar liefst een tweetal multifunctionele bijgebouwen. Het eerste bijgebouw heeft een eigen overdekte entree met wachtruimte voorzien van een eigen toiletvoorziening met fonteintje. Vanuit deze ruimte is er een doorloop naar de praktijk-/kantoorruimte. De ruimte is geheel geïsoleerd en er is voorzien in verwarming en airconditioning. Daarbij is er een kleine kitchenette aanwezig en een loopdeur naar de tuin. Het totale gebouw is ca. 20m² en is netjes afgewerkt met een houten vloer, pleisterwerk wanden en stucwerk plafond voorzien van inbouwverlichting. De tweede berging bevindt zich in de achtertuin en is ca. 36m2. Ook deze ruimte is voorzien van verwarming en isolatievoorzieningen maar dient momenteel vooral als berg-/opslagruimte. Hier bevinden zich ook de aansluitingen voor was- en droogvoorzieningen.

BUITENRUIMTE In 2023 is de gehele voortuin en achtertuin gerenoveerd. Aan de voorzijde van de woning is er een eigen oprit aanwezig. Tevens heb je een separate entree naar het multifunctionele bijgebouw. De achtertuin is gelegen op het zuid westen en bestaat o.a. uit een ruime tweede berging (ca 36m²) eveneens met verwarming en isolatievoorzieningen, een zonneterras, sierbestrating, gazon en een tweede overdekt terras. Daarbij is er een eigen achterom en is er zowel in de voortuin als achtertuin voorzien in een lichtplan. Het gehele perceel is onder architectuur aangelegd en slim en doordacht ingericht waardoor je aan alle kanten veel privacy geniet!

LIGGING EN LOCATIE Deze woning is gelegen in de populaire woonwijk "Prinsejagt" te Eindhoven (Woensel Noord). In de directe omgeving tref je voldoende openbare voorzieningen zoals winkels, scholen, kinderdagverblijf, hogescholen, universiteit en ziekenhuizen (o.a. het Catharina Ziekenhuis en Maxima Medisch Centrum). Tevens zijn de goede ontsluitingen naar o.a. de A2, A50, de N2, de A58 en de internationale school.

BIJZONDERHEDEN - Betreft een oprecht instapklare hoekwoning gelegen op een ruim perceel!; - Deze woning is zowel aan de zijkant als achterkant voorzien van een aanbouw en op de eerste verdieping van een opbouw; - Er zijn een tweetal ruime bijgebouwen aanwezig, beide voorzien van verwarming en isolatievoorzieningen, derhalve uitermate geschikt voor kantoor of praktijk aan huis; - De woning is geheel gerenoveerd en daarbij o.a. voorzien van nieuwe vloerafwerking, pleisterwerk wanden, stucwerk plafonds, nieuwe keuken, badkamer en toiletruimte, tuininrichting, elektra, kozijnwerk etc.; - Goede isolatievoorzieningen o.a. deels kunststof kozijnwerk met triple beglazing en houten kozijnen met HR++ beglazing, muur- en dakisolatie; - Voorzien van rolluiken, screens en airconditioning; - Gelegen op gewilde woonlocatie in "Prinsejagt"; - Gunstige ligging ten opzichte van de internationale school, het Catharina Ziekenhuis, Maxima Medisch Centrum en uitvalswegen; - Aanvaarding in overleg (medio augustus); - Uw makelaar: Tim de Rouw

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1951
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1951
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 419

Overige

Perceel oppervlakte 327

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1951
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1951
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 419

Overige

Perceel oppervlakte 327

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA