Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN UDENHOUT
Stel je voor: een plek waar het rustig wonen is, waar je kinderen veilig op straat kunnen spelen en waar je na een drukke dag thuiskomt in een oase van comfort. Dit is geen droom, dit is realiteit in Udenhout. Speciaal voor jonge gezinnen en rustzoekers presenteren we een parel van een woning, waar sfeer en ruimte hand in hand gaan. Ontdek een thuis waar je hart sneller van gaat kloppen.

HIGHLIGHTS DIE JE HART VEROVEREN
- Sfeervolle Woonkamer: De houten vloer en warme uitstraling nodigen uit tot eindeloze gezelligheid.
- Open Keuken: Een culinaire speeltuin met zicht op de tuin, waar koken en leven samensmelten.
- Openslaande Tuindeuren: Stap vanuit je woonkamer zo je persoonlijke groene paradijs in.
- Drie Slaapkamers: Ruimte voor het hele gezin om te dromen en te groeien.
- Grote Zolderslaapkamer: Een privé toevluchtsoord onder de sterren.
- Groene Achtertuin: Zuid-oost gelegen, de ideale plek voor zomerse barbecues en winterse sneeuwpret.
- Garagebox: Met dubbele deuren, perfect voor je auto of als extra opslagruimte.

EEN THUIS WAAR ELK DETAIL TELT
Stap binnen in een wereld waar elke dag voelt als een zondagochtend. De geur van vers gezette koffie vermengt zich met het zachte licht dat door de openslaande tuindeuren naar binnen danst. De sfeervolle woonkamer, met zijn authentieke houten vloer, nodigt uit tot het maken van herinneringen. Hier lach je, leef je en deel je de mooiste momenten met je dierbaren.

De open keuken, het kloppende hart van het huis, is een plek waar je culinaire creativiteit de vrije loop kunt laten. Terwijl je kookt, houd je contact met je gezin of gasten, die zich in de woonkamer of in de zonnige tuin bevinden. De tuin, een groene oase die je omarmt met privacy en rust, is de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag.

Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, elk een canvas voor persoonlijke invulling. De ruime badkamer, met zijn serene uitstraling, biedt een plek voor ontspanning en verfrissing. En dan is er nog de grote zolderslaapkamer, waar je onder het schuine dak de sterren kunt tellen voor je in slaap valt.

Energielabel A zorgt voor een duurzaam en comfortabel binnenklimaat, terwijl de woonoppervlakte van 99 m² slim is ingedeeld om elke vierkante meter optimaal te benutten. De tuin, gelegen op het zuid-oosten, vangt de zon op haar meest charmante momenten.

DE PERFECTE LIGGING
Udenhout, strategisch gelegen ten opzichte van 's-Hertogenbosch, Vught, Oisterwijk, Berkel-Enschot en Tilburg, biedt het beste van twee werelden. De nabijheid van het Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen en de gezellige terrassen van Oisterwijk maken dit de ideale uitvalsbasis voor zowel natuur- als stadsliefhebbers.

HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN
Ontdek een thuis waar elke hoek uitnodigt tot genieten. De woonkamer ademt sfeer met een prachtige houten vloer. De open keuken biedt uitzicht op de tuin. De openslaande deuren verbinden binnen met buiten, waar de groene achtertuin wacht op zomerse avonturen. Drie slaapkamers op de eerste verdieping bieden ruimte voor iedereen, terwijl de ruime badkamer een dagelijkse dosis wellness belooft. De grote zolderslaapkamer is een rustgevend toevluchtsoord. En de garagebox? Die biedt alle ruimte voor je auto of hobby's. Dit is wonen in harmonie.

EEN OPROEP TOT ACTIE
Voel je hoe je hart sneller klopt bij het zien van deze woning? Kun je jezelf al zien genieten in deze groene achtertuin of koken in de open keuken? Wacht dan niet langer. Kom langs en ervaar zelf de magie van dit huis. Neem contact op voor een bezichtiging en zet de eerste stap naar jouw nieuwe thuis. Want zeg nou zelf, dit wil je toch niet missen?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 352

Overige

Perceel oppervlakte 121

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 352

Overige

Perceel oppervlakte 121

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg