Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN THUIS WAAR HET LEVEN GOED IS

Zoek je een plek waar je rustig kunt wonen en toch alle gemakken binnen handbereik hebt? Dit huis in Tuindorp de Kievit biedt het beste van twee werelden: een rustige, kindvriendelijke omgeving en alle voorzieningen dichtbij. Ideaal voor jonge gezinnen of samenwonenden die comfort en gemak hoog in het vaandel hebben staan. Met een nieuwe luxe keuken, een royale woonkamer en een buurt waar kinderen veilig kunnen spelen, is dit de plek waar je je echt thuis zult voelen.

DE HIGHLIGHTS VAN JOUW NIEUWE THUIS

Een keuken waar elke kok jaloers op zou zijn
Een woonkamer die ruimte en stijl ademt
Dubbele tuindeuren die binnen en buiten verbinden
Een houten overkapping die uitnodigt tot ontspannen
Een veilige haven voor kinderen om op te groeien

EEN UITGEBREIDE BLIK OP JOUW TOEKOMSTIGE WONING

Zodra je de wijk binnenrijdt, voel je de gemoedelijke sfeer. De woning zelf is een toonbeeld van modern wooncomfort. De nieuwe luxe keuken is het hart van het huis, waar je met plezier je culinaire kunsten kunt vertonen. De woonkamer is dankzij een uitbouw verrassend ruim en de nieuwe visgraat vloer geeft het geheel een tijdloze elegantie. De dubbele tuindeuren zorgen voor een mooie lichtinval en een makkelijke doorgang naar de tuin, waar de houten overkapping garant staat voor vele gezellige uurtjes buiten.

Met drie slaapkamers is er genoeg ruimte voor iedereen en de mogelijkheid voor een vierde kamer biedt flexibiliteit. Het energielabel A betekent dat het huis niet alleen comfortabel, maar ook energiezuinig is.

HET LEVEN IN TUINDORP DE KIEVIT

Tuindorp de Kievit is een jonge en kindvriendelijke wijk in de Reeshof. Scholen zoals "De Meander", "De Sporckt" en "Bibit" zijn op loopafstand, net als diverse middelbare scholen. Sportfaciliteiten zijn er in overvloed, van voetbal tot zwemmen. En voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht bij winkelcentrum de Heijhoef.

IN HET KORT: JOUW NIEUWE WONING

Een keuken die inspireert, een woonkamer die verwelkomt, en een buitenruimte die ontspant. Dit huis in Tuindorp de Kievit is ontworpen voor het moderne gezinsleven. Met een kindvriendelijke buurt als bonus, is dit de plek waar je wilt zijn.

EEN KANS DIE JE NIET WILT MISSEN

Is dit het huis waar je naar op zoek bent? Neem dan de volgende stap en plan een bezichtiging. Ervaar zelf de sfeer en mogelijkheden van dit prachtige huis in Tuindorp de Kievit. Bezoek onze website en wie weet sta je binnenkort in jouw nieuwe droomhuis.

AFSLUITING

Dit huis biedt meer dan alleen een dak boven je hoofd; het biedt een plek waar je kunt groeien, lachen en leven. Een thuis waar je je verhaal kunt voortzetten. Maak van deze kans jouw realiteit. Welkom thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 363

Overige

Perceel oppervlakte 138

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 363

Overige

Perceel oppervlakte 138

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg