Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

CENTRAAL WONEN IN EINDHOVEN MET ALLE COMFORT
Op zoek naar een ruime en praktisch ingedeelde woning in het hart van Eindhoven? Deze eengezinswoning combineert het gemak van stadsleven met de luxe van een ruim huis, inclusief een zonnige tuin en dubbele garage. Ideaal voor wie houdt van de stad, maar ook waarde hecht aan privacy en ruimte.

DE KERN VAN DE WONING
- Praktische Indeling: Een ruime keuken aan de voorzijde, een separaat toilet in de hal, een handige provisieruimte en een royale, lichte woonkamer met direct zicht op de achtertuin.
- Duurzaamheid: De woning is volledig geïsoleerd en heeft energielabel C, plus 8 zonnepanelen (huur) op het dak voor een lagere energierekening.
- Buitenleven: Een achtertuin op het zuiden met veel privacy en een dubbele garage, ideaal voor parkeren, opslag of als hobbyruimte.
- Locatie: Gelegen in het centrum van Eindhoven, nabij het Vonderkwartier, met alle stadsvoorzieningen op loopafstand en uitvalswegen dichtbij.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE WONING
Deze eengezinswoning in het centrum van Eindhoven biedt met een woonoppervlakte van 121 m² en een perceeloppervlakte van 123 m² veel ruimte. De begane grond is efficiënt ingedeeld met een keuken aan de voorzijde, een hal met toilet en provisieruimte, en een grote woonkamer die veel licht binnenlaat door de grote ramen met uitzicht op de achtertuin.

De eerste verdieping huisvest drie slaapkamers en een volledig betegelde badkamer met bad, wastafel en toilet. De tweede verdieping is via een vaste trap bereikbaar en biedt nog twee slaapkamers en de opstelling van de cv-installatie.

De woning is vanuit de bouw volledig geïsoleerd en voorzien van energielabel C, wat bijdraagt aan een comfortabel binnenklimaat en lagere stookkosten. De 8 zonnepanelen (huur) op het dak zorgen voor een duurzame energievoorziening.

De achtertuin is een heerlijke plek om te ontspannen, gelegen op het zuiden en biedt veel privacy. De dubbele garage achterin de tuin is een unieke feature voor een woning in het centrum en biedt ruimte voor twee auto's of kan dienen als een royale opslag- of hobbyruimte.

De ligging van de woning is ideaal: op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Eindhoven, nabij het Vonderkwartier. Alle voorzieningen zoals winkels, scholen en groenvoorzieningen zijn op loopafstand. Parkeren kan gemakkelijk voor de deur, aangezien de woning aan een ventweg ligt. De uitvalswegen zijn snel en eenvoudig te bereiken.

EEN UITNODIGING OM TE BEZICHTIGEN
Ben je geïnteresseerd in een ruime en comfortabele woning in het centrum van Eindhoven? Plan dan nu je bezichtiging via onze website. Ervaar zelf de praktische indeling, de zonnige tuin en de luxe van een dubbele garage in de stad. Dit is je kans op een uniek stadsleven met alle ruimte en comfort die je wenst.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 439

Overige

Perceel oppervlakte 123

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 439

Overige

Perceel oppervlakte 123

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij