Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Voornoemde prijs betreft de koopsom van 1 kavel van ca. 1000m². Heeft u interesse in een dubbele kavel om vrijstaand te wonen? Dan kan dat natuurlijk ook. U koopt dan 2000m².
Op dit voormalige veehouderijbedrijf zijn sinds kort vier bouwkavels beschikbaar, bestemd voor twee stolpwoningen. De kavels zullen ieder een afmeting hebben van 1000m². De uitvoering wordt in 2/1 kap stijl gebouwd. We noemen dit ook wel een halve woonboerderij.
Halve woonboerderij in een landelijke omgeving met blijvend vrij uitzicht over landerijen. De nabij gelegen dorpen bieden u vele voorzieningen zoals scholengemeenschappen, winkelcentra, supermarkten, NS station en sportfaciliteiten in de omgeving.
De locatie heeft het beste van twee werelden. Het ligt landelijk, maar niet ver van het Markermeer, Enkhuizen en Hoorn en op slechts enkele autominuten afstand van de uitvalswegen van de A7.
De woonboerderijen, welke wij volgens de impressie aan u kunnen toen, bieden veel licht en ruimte. Door de indrukwekkende architectuur en vele mogelijkheden kunt u de begane grond indelen zoals u dat wilt! Een tuingerichte woonkeuken met openslaande deuren? Of toch de woonkamer aan de achterzijde? Wel of geen garage? De keuze is aan u!
Om een indruk te krijgen verwijzen wij u graag door naar onze site om de situatietekening, impressies, plattegronden en de drone video te bekijken!
Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek om uw woonwensen te bespreken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond

Overige

Aantal toiletten 0
Aanvaarding opmerking Aanvaarding per direct

Steneker & van Westen Vastgoed B.V.

Streekweg 204
1616AN Lutjebroek (Noord-Holland)
T: 0228564600
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Binnenwijzend in Westwoud?