Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Trainen of afkoelen in je eigen inpandige zwembad ... lijkt dat niet aangenaam? Dat is een droom die werkelijkheid kan worden in deze bijzondere woning! De woning beschikt ook over een sauna. Maar er is meer te vinden in deze stijlvolle woning...

Als je dit aanspreekt maak dan snel een afspraak om deze ruime woning te bezichtigen!

Wonen & koken
De woonkamer is zeer ruim en bijzonder van opzet. De ruimte, het lichtspel en de bijzondere indeling verrassen iedere bezoeker. De marmeren traptreden geven toegang tot een imposante, sfeervolle voorkamer waarin zich een haard bevindt. In de beslotenheid van deze kamer worden vele uren doorgebracht in de winter, lezend, televisie kijkend, genietend van de rust en het lichtspel door de glas in lood ramen. De woonkamer is een ruimte waar men zich altijd op zijn gemak voelt. De houten vloer is met alle stijlen en smaken te combineren, en laat de bewoner alle ruimte om naar eigen inzicht in te richten.

De keuken is ruim en om te toveren tot een moderne droomkeuken. Kies je ervoor om de huidige indeling als eetkeuken te handhaven en plaats je de werkplek onder het raam met uitzicht op de tuin? Of ga je voor een ‘open’ keuken of een keuken met een centraal groot ‘kookblok’. Het kan allemaal worden gerealiseerd.

Dit huis blijft verbazen door zijn mogelijkheden, er is alle ruimte om het in te richten voor werken aan huis. Er is een grote slaapkamer met aangrenzende badkamer op de begane grond. Na werk (in de stad of thuis) is er gelegenheid voor ontspanning in de sauna, het inpandige zwembad én in de het huis omringende tuin.

Slapen en douchen
Het huis beschikt over 3 douches en 3 toiletten w.o. op de etage.

Buitenleven
In de ruime, bijzondere tuin, met veel bomen, kan de liefhebber zijn hart ophalen. De vruchtbare grond laat alles snel groeien en bloeien. Er zijn verschillende plaatsen waar rustig kan worden gezeten om te genieten van de tuin.

Bijzonderheden
Er zijn aan het huis enige opknap- en onderhoudswerkzaamheden nodig.

Locatie
Het huis staat in het rustige en groene Warder, en op 45 minuten (met OV) van Amsterdam. Er is een goed restaurant tevens dorpscafé. Warder ligt in een beschermd natuurgebied (vogelweide gebied) en staat bekend om zijn broedende Grutto’s, Kievieten en watervogels. Het huis ligt op plm. 80 meter van het IJsselmeer, en er is een prettig natuurzwembad aan de dijk. Maar ook daarbuiten wordt er in
de zomer veel in het IJsselmeer gezwommen. Er is een kleine (droge) jachthaven voor catamarans en andere (kleine) bootjes. Op 10 minuten afstand (Schardam) is een jachthaven voor grotere zeil- en motorboten. Warder is een dorp met een actief verenigingsleven en een kleine moderne basisschool.

Warder ligt dicht bij Edam en op 15 minuten van Hoorn. Beide sfeervolle en actieve steden waar veel activiteiten worden georganiseerd, en waar het aangenaam winkelen is.

Al met al: wonen in Warder betekent rust, groen, ontspannen en privacy met aardige en behulpzame medebewoners.
VIRTUEEL RONDLOPEN IN 3D? BEKIJK DE WONINGPRESENTATIE OP ONZE WEBSITE.
De knop [3D View] op onze website geeft toegang tot een virtuele rondleiding in 3D. De tour laat zien hoe je van de ene kamer naar de hal loopt, de badkamer in. Alsof je in het huis bent en er zelf doorheen wandelt. Voor de ultieme beleving kijk je met een Google Cardboard VR-bril, verkrijgbaar bij onze makelaars.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Stappenplan nieuw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,vrijstaande woning,Woonhuis
Bouwjaar 1890
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1890
Woon oppervlakte 358
Inhoud woonhuis 1390

Overige

Perceel oppervlakte 964
Vrijstaande woning Ja

Hoekstra & Van Eck - Purmerend

Waterlandlaan 88
1441MR Purmerend (Noord-Holland)
T: 0299 47 20 21
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Warder in Warder?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis