Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze unieke, zeer royaal uitgebouwde 4-kamer hoekwoning met riant dakterras (43m2), 2 badkamers, riante woonkamer met open woonkeuken, voor- en achtertuin, is gelegen in de gewilde Vlinderbuurt te Diemen Noord en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 169m2. Deze oppervlakte is ontstaan door de voormalige garage bij de woning te trekken. De woning is gelegen op 204m2 eigen grond.

Deze geliefde en kindvriendelijke wijk ligt direct aan het natuurgebied Diemerpolder en aan het Amsterdam-Rijn kanaal. Het winkelcentrum "Gruttoplein" bevindt zich op loopafstand. De verschillende uitvalswegen (A1, A9 en A10) alsmede het openbaar vervoer (bus, trein) zijn goed bereikbaar.

Ligging en omgeving:
Deze ruime hoekwoning is gelegen in de gezellige "Vlinderbuurt" in een kindvriendelijk deel van de geliefde woonwijk Diemen Noord. De directe omgeving kenmerkt zich door zijn rustige en kindvriendelijke karakter. In de directe omgeving bevindt zich het natuurgebied Diemerpolder met een heerlijk wandelgebied rond de waterplas de Diem, het Diemerbos, het Amsterdam-Rijnkanaal en de Nescio(fiets)brug naar IJburg. Ondanks de rustige omgeving bent u in enkele minuten op de diverse uitvalswegen (A1, A9 en Ringweg A10). Het winkelcentrum "Gruttoplein" is uitstekend geschikt voor uw dagelijkse boodschappen met o.a. de Jumbo supermarkt, Keurslager, Bakker en groenteman. Het vernieuwde winkelcentrum in het centrum van Diemen ligt op enkele minuten. Hier vindt u naast de AH XL diverse andere winkelketens, zoals HEMA, Action, Kruidvat, Douglas, Etos tot aan de Volendammer vishandel, keurslager en een bakker. Het Centraal Station van Diemen ligt op loopafstand en vanuit hier bent u binnen enkele minuten op het Centraal Station van Amsterdam. In de directe omgeving van de woning bevinden zich diverse scholen en sportaccommodaties.

Indeling

Begane grond:
Wat opvalt bij deze woning is dat het een brede woning betreft. Dit merkt u direct bij binnenkomst.
Via de voortuin bereikt u de entree, welke is voorzien van een ruime hal met garderobe, bergkast en de meterkast (voldoende groepen met aardlekschakeling). Het toilet is zwevend uitgevoerd met wandcloset, een verlaagd plafond met inbouwspots en geheel betegeld. Vanuit de hal loopt u door naar de royale, uitgebouwde woonkamer met de open woonkeuken. Wat een enorme ruimte. De voormalige garage is bij de woning getrokken. Aan de buitenzijde is daar niet tot nauwelijks nog iets van te zien. De garagedeur is vervangen voor een gemetselde buitengevel met zowel aan de voor- als zijkant een raampartij. Deze ramen zijn voorzien van op maat gemaakte houten shutters. Hierdoor heeft u niet alleen veel ruime, maar tevens veel lichtinval. De woonkamer en keuken zijn beiden voorzien van een moderne tegelvloer voorzien van vloerverwarming. Aan de achterzijde is de achtergevel vernieuwd en voorzien van dubbele openslaande deuren bij zowel de keuken, de woonkamer en in het midden van beiden. De leefkeuken is ruim, voorzien van alle gemakken en heeft de beschikking over een enorm spoeleiland met cooker, thermostatische mengkraan, grote 3-dubbele oven met 6 pits gascomfort, warmhoudplaat, afzuigschouw, magnetron, vrijstaande Amerikaanse koelkast met separaat vriesdeel voorzien van water-/ijsblok dispenser.
Via 1 van de openslaande deuren betreed u de grote achtertuin, welke verschillend is ingedeeld. Zo heeft u direct aan de woning een deel wat voorzien is van composiet vloerdelen. Dit deel is geheel onderheid. Ditzelfde geldt voor de berging en de erfafscheiding. Het tussenliggende deel is uitgevoerd met tegelwerk (niet onderheid). De berging is geschikt voor uw fietsen en is voorzien van elektra. Via de achterom heeft u toegang naar de openbare weg.

1e verdieping:
Via de vaste trap bereikt u de ruime overloop met aan de achterzijde een royale inbouwkast met schuifdeuren van het merk Doors. Voorheen was dit een slaapkamer, welke nu bij de overloop is betrokken. Vanuit de overloop heeft u toegang naar 2 ruime slaapkamers. De masterbedroom ligt aan de voorzijde van de woning, waarbij de raambekleding is uitgevoerd met op maat gemaakte houten shutters. Natuurlijk mag een vaste kast niet ontbreken. Houdt u van een hele donkere slaapkamer, dan bieden de rolluiken u uitkomst. De 2e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. Deze is ruim, heeft een vaste kast, glad gestuukt plafond en openslaande deuren naar een L-vormig en zonnig dakterras van maar liefst 43m2.
Het dakterras is voorzien van een roestvrijstalen omheining, 2 keer een dubbel waterdicht stopcontact en biedt u de gehel dag de zon. Echt een heerlijke plek om tot rust te komen.

De badkamer op deze verdieping is luxe en geheel betegeld. De inloopdouche heeft een drain en thermostatische mengkraan. Tevens bevind zich hier het 2e zwevende toilet. De designradiator, dubbele vaste wastafel met spiegel en het verlaagde plafond met inbouwspots maken het geheel af.

2e verdieping:
Een zolderkamer met eigen badkamer. Maar ook hier valt direct de enorme ruimte op. Door de plaatsing van een dakkapel aan de achterzijde en de rechte gevel aan de voorzijde heeft u hier enorm veel ruimte en kan dit met gemak de masterbedroom worden. Of heeft u liever 2 kamers?? Dat kan natuurlijk ook. De tweede badkamer is uitgevoerd met een heerlijk hoekbad, 3e toilet (zwevend uitgevoerd), en vaste wastafel en verlaagd plafond met inbouwspots. Achter de knieschotten heeft u nog eens veel opbergmogelijkheden. Tot slot de wasruimte. Hier bevinden zich de aansluiting voor was- en droogmachine, CV-ketel (Intergas), dakraam en zonneboiler. De mechanische ventilatie unit bevind zich in een kast boven de trap.

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 595.000,- kosten koper;
- Bouwjaar 1994;
- Gelegen op 204m2 eigen grond;
- Woonoppervlakte van maar liefst 169m2 (conform Nen2580 gemeten en meetrapport aanwezig);
- Verwarming en warm water middels een CV-combiketel (intergas, gasgestookt en eigendom);
- Warm water eveneens via de zonneboiler (2 zonnepanelen op dak);
- Vloerverwarming op de bgg en badkamer;
- De woning is voorzien van houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing;
- De dakkapel op de 2e verdieping is van kunststof en voorzien van dubbele beglazing (omstreeks 1996);
- Garage bij woning getrokken omstreeks 2008;
- Alles is met vergunning uitgevoerd;
- Badkamer vernieuwd in 2008/2009;
- Achtergevel vernieuwd omstreeks 2008/2009;
- Buitenschilderwerk dateert van omstreeks 2012/2013;
- De woning is voorzien van rolluiken, behoudens de kozijnen aan de voorgevel bgg;
- Achtertuin deels onderheid (erfafscheiding, composiete vloerdelen en berging);
- Achtertuin gelegen op het Noordoosten;
- Royaal L-vormig dakterras van 43m2 met gehele dag de zon;
- De aansluitingen en afvoeren van de oorspronkelijke keuken zijn nog aanwezig;
- Oplevering in overleg;
- Verkoop onder voorbehoud gunning eigenaar.

Geïnteresseerd geraakt?
Voor meer informatie en/of vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met IB Makelaars.
Wij geven een graag een rondleiding.

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. 
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ten verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.
 
Toelichtingsclausule NEN2580  
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 169
Inhoud woonhuis 546
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Ligbad Ja
Dak type Samengesteld Dak
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
In overleg Ja
Rolluiken Ja
Hellend dak Pannen
Hoekwoning Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 204
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Intergas Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 55
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Bijgebouw schuur Steen
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel, vloerverwarming Gedeeltelijk
Tuin lengte achtertuin Lengte: 700 Breedte: 900 Oppervlakte: 63
Ligging achtertuin oost Ja
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 169
Inhoud woonhuis 546
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Ligbad Ja
Dak type Samengesteld Dak
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
In overleg Ja
Rolluiken Ja
Hellend dak Pannen
Hoekwoning Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 204
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Intergas Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 55
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Bijgebouw schuur Steen
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel, vloerverwarming Gedeeltelijk
Tuin lengte achtertuin Lengte: 700 Breedte: 900 Oppervlakte: 63
Ligging achtertuin oost Ja
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

IB Makelaars