Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Heerlijk tot rust komen op een stukje land op slechts een kwartiertje van Amsterdam?

Goed gesitueerd perceel in de Jachthaven Coöperatie Bivobo aan de Kanaaldijk te Landsmeer. Hier kun je in alle rust onthaasten van de drukte van de stad. Tezamen met het perceel wordt ook een leuke woonboot aangeboden.

Faciliteiten als supermarkten, drogisterij, bakker en enkele restaurants vind je in het dichtbij gelegen Landsmeer op enkele autominuten afstand.

Het perceel is gunstig gelegen. Vlak over de brug van de parkeerplaats en op enkele tientallen meters zijn de douches en toiletten van het park gelegen. Via het open vaarwater van het park kun je over het Noordhollands Kanaal naar de grachten van Amsterdam varen.

Indeling van de bijbehorende woonboot: De entree komt uit in de lichte woonkamer met haard en zicht op de grote, op het noorden gelegen, tuin en het vaarwater aan de zuidkant. Vanuit de woonkamer kom je in de eenvoudige slaapkamer met op het oosten gelegen ramen.

Voor meer informatie BIVOBO heeft ook een website waarop meer informatie te vinden is.

Bijzonderheden: - Perceeloppervlakte 141 m2 - Woonoppervlakte woonboot ca. 23 m2 - Projectnotaris Schot en Van Loon te Amsterdam - Jaarlijkse bijdrage aan de coöperatie € 150,00 - In maart 2018 is de opbouw volledig geschilderd - De stalen bak dateert uit de jaren 80 - De opbouw is vernieuwd in 2002 - Recreatieve bestemming (permanente bewoning is dus niet mogelijk) - Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboot
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 23
Inhoud woonhuis 78

Overige

Perceel oppervlakte 142

Download uniek woonrapport

Woonrapport
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Kanaaldijk in Landsmeer?

Aangeboden door:

Era van de Steege - Amsterdam Noord

Weet wat je koopt!

Download het woonrapport van deze woning

  • Woonlasten
  • WOZ waarde
  • Buurtinformatie
  • Energielabel
  • Wie zijn mijn buren
  • Woninginbraken