Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zeer ruim en licht 4-kamer appartement van 88 m2 met vrij uitzicht, gelegen op de 4e etage!

Dit goed ingedeelde appartement is gelegen op de vierde verdieping van een zeer goed onderhouden complex aan de Burgemeester de Vlugtlaan. Het complex beschikt over een tweetal liften, een eigen huismeester en wordt beheerd door een financieel gezonde en actieve Vereniging Van Eigenaren.

Indeling: Entree, hal, dichte keuken aan rechterzijde van de hal met uitzicht op de galerij aan voorzijde van het appartement. De keuken is voorzien van een net keukenblok. Aan de linkerzijde van de hal bevinden zich drie slaapkamers met allen een openslaande deur naar het grote balkon (ZO) over de gehele breedte van het appartement. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de ruime, lichte woonkamer met grote ramen en vrij uitzicht op groen. De woonkamer is middels deuren en suite verbonden met de derde slaapkamer, die zeer ruim te noemen is.

Locatie: Het appartement maakt onderdeel uit van het flatgebouw Burgemeester de Vlugtlaan 161 t/m 345. Het flatgebouw ligt op een goed bereikbare locatie, dichtbij de Haarlemmerweg. Winkels en andere voorzieningen zijn op korte loopafstand gelegen aan de Burgemeester de Vlugtlaan en Plein '40-'45. Om andere delen van de stad te bereiken met het openbaar vervoer neem je de tram (lijnen 7) of de bus (lijnen 21, 61 en 69, 282). Met de auto ben je binnen enkele minuten op de snelwegen A5 en A10.

Vereniging van Eigenaars (V.v.E.): De V.v.E. is gezond, actief en wordt professioneel beheerd door Stedeplan VvE Beheer. De servicekosten bedragen ca. € 253,- plus stookkosten van ca. € 55,- per maand. De administrateur zorgt onder andere voor het financieel en administratief beheer, bestuurlijke en technische ondersteuning. Er is een huismeester aanwezig in het complex.

Bijzonderheden: - Royaal 4-kamer appartement; - 3 slaapkamers; - Hoekwoning met groot zonnig balkon; - Woonoppervlakte van 88 m2 (NEN2580 gemeten); - Blokverwarming met eigen meters; - Actieve en professionele VVE; - Complex beschikt over lift en eigen huismeester; - Ruime berging op de begane grond; - Aanvraag voor het vastzetten van het eeuwigdurend erfpacht is gedaan; - Erfpacht € 75,32 per jaar; vast bedrag tot 2032; - Servicekosten € 253,- exclusief stookkosten van € 55,- per maand; - Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 337

Overige

Show with reservation -1

Download uniek woonrapport

Woonrapport
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Burgemeester De Vlugtlaan in Amsterdam?

Aangeboden door:

ERA Van De Steege

Weet wat je koopt!

Download het woonrapport van deze woning

  • Woonlasten
  • WOZ waarde
  • Buurtinformatie
  • Energielabel
  • Wie zijn mijn buren
  • Woninginbraken