Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruim 3-kamer appartement van 66 m² gelegen op de bovenste verdieping aan de prachtige Hoofdweg in Amsterdam komt nu beschikbaar voor de verkoop!
Het betreft een voormalig sociale huurwoning die nog geheel naar eigen smaak en afwerking valt in te delen, dit is er één voor de echte aanpakker! Door de woning te moderniseren is het mogelijk om er een waar sprookje van te maken. Op korte afstand van het Vondelpark en het Rembrandpark!
Indeling
De woning is gelegen op de derde verdieping, dat betekent veel licht en een prachtig uitzicht over de Hoofdweg. De woning beschikt momenteel over 2 slaapkamers, beide slaapkamers liggen aan de rustige achterzijde. Het balkon is klein maar fijn en is gelegen op het westen. De woonkamer is gelegen aan de straatzijde en heeft toegang tot de keuken die is voorien van een simpel keukenblokje. De badkamer heeft een douche, wastafel en een toilet.
Buurt
De West-Indische buurt is populair en dat is niet gek. Rustig wonen op een centrale locatie tegen Oud-west aan en veel voorzieningen dichtbij maken dit een gewild stukje van de stad. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht op de Postjesweg, Mercatorplein of één van de beste markten van Amsterdam, de Ten Katemarkt en de Kinkerstraat. Voor speciaalzaken en boetiekjes is de Jan Pieter Heijestraat ook dichtbij. Met de fiets ben je snel in het centrum, de Jordaan en het Rembrantpark ligt om de hoek. Aan fijne restaurantjes & cafés is er geen gebrek in de buurt: Bartack, Huiskamer van Rembrandt, Edel.
Qua parkeren valt dit stukje onder vergunninggebied West 1.3 en op dit moment is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning. Tram 17 en bus 15 en 247 hebben een halte op loopafstand.
VvE & erfpacht
Het complex is gesplitst in 2006 in 71 appartementen. De Vereniging van Eigenaars wordt professioneel beheerd door Ymere VvE Beheer. De servicekosten bedragen ca. € 32,97 per maand.
Het appartement is gelegen op grond welke is uitgegeven in erfpacht door de gemeente Amsterdam en de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing. De erfpachtcanon is afgekocht t/m 31 december 2045.
Kenmerken:
- Balkon op het westen van ca. 2 m2
- Professioneel beheerde VvE door Ymere VvE beheer
- Servicekosten € 132,97 per maand
- Erfpachtcanon afgekocht t/m 31 december 2045
- Meetrapport conform NEN2580
- Zelfbewonings- en ouderdomsclausule (kopen voor eigen kind is toegestaan)
- Anti-speculatiebeding van 3 jaar van toepassing
- Projectnotaris Lubbers & Dijk voor de overdracht
- oplevering binnen 6 weken na tekenen koopakte
De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

De Hypotheker logo

Bereken je maandlasten van dit huis

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning appartement/flat
Bouwjaar 1925
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1925
Woon oppervlakte 66
Inhoud woonhuis 213
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type plat dak
Woontype Appartement
Energielabel n.v.t
Appartement Ja
Bovenwoning Ja
Aan drukke weg Ja
CV ketel water Ja
Dichte keuken Ja
Prijs opmerking vraagprijs
Bijgebouw schuur Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie dubbel glas

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Hoofdweg in Amsterdam?

Aangeboden door:

Hallie & Van Klooster Makelaardij