Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Interesse? Wij nemen graag de tijd voor je! Plan een afspraak via onze website en we laten je de woning graag zien met maximaal 2 personen. Komt een fysieke afspraak niet zo goed uit, bel dan voor digitale mogelijkheden!

In de zeer populaire woonwijk Transvaalbuurt hebben wij dit leuke 5-kamer appartement met riante tuin in de verkoop gekregen.

In de directe omgeving vind je veel hippe horeca en het geheel vernieuwde Oosterpark. Met de fiets is het centrum binnen 5 minuten bereikbaar! Bus, metro en trein zijn om de hoek te vinden.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de woning met eigen ogen komen bekijken? Neem direct contact op met ons kantoor en plan een (online) bezichtiging. Welkom aan het Afrikanerplein 106 in Amsterdam.

Indeling

Entree/hal
Vanuit de entree op de begane grond tref je een inpandige berging en een slaapkamer van goed formaat met toegang tot de riante achtertuin.

Wonen en koken
De woonkamer en keuken bevinden zich op de eerste verdieping. De woonkamer is eveneens van goed formaat, lekker licht en ook hier kun je je creativiteit weer helemaal de vrije loop laten gaan. Gebruik de nieuwste trends en kleuren, creëer sfeer en comfort en voel je binnen no-time helemaal thuis!

Vanuit de woonkamer loop je direct de half open keuken in. Hier tref je een keukenblok dat is geplaatst in een wandopstelling en is uitgevoerd met gele fronten. Ook hier kunnen we ons zo voorstellen dat je ervoor kiest om een nieuwe keuken te (laten) plaatsen in de kleur, opstelling en met de apparatuur die jij wenst.

Tevens verleent de keuken toegang tot het woningbrede balkon.

Slapen en baden
In totaal zijn er vier slaapkamers in de woning aanwezig. Een bevindt zich op de begane grond en de andere drie op de eerste verdieping.

De slaapkamer op de begane grond is lekker licht maar dient nog volledig naar eigen smaak en stijl afgewerkt te worden. Ook de slaapkamers boven kun je helemaal inrichten naar het geen waar jij behoefte aan hebt. Wellicht realiseer je een comfortabele thuiswerkplek. Tevens verleent een van de slaapkamers toegang tot het woningbrede balkon.

De badkamer en het separate toilet zijn ook gesitueerd op de verdieping. De badkamer is eenvoudig afgewerkt met lichte wandtegels. Daarnaast bestaat de indeling uit een douche en een wastafel. Uiteraard kun je ervoor kiezen om hier een nieuwe badkamer te realiseren waardoor jij je straks in je eigen spa aan hui waant!

Tuin
Vanuit de slaapkamer op de begane grond heb je toegang tot de riante tuin. De tuin is bijna volledig bestraat waardoor je hier naar onderhoud dus maar weinig omkijken hebt. Daarnaast is er voldoende ruimte om een comfortabele tuin- of loungeset neer te zetten waar je optimaal van het buitenleven kunt genieten.

Verder staat er nog een vrijstaande houten berging achter in de tuin die zich uitstekend leent voor het opbergen van bijvoorbeeld tuingereedschap.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte ca. 87 m2 (exclusief inpandige berging van ca. 5 m2)
- bouwjaar omstreeks 1926
- erfpacht afgekocht tot 31.08.2062.
- servicekosten €............per maand
- eenmalige toetredingskosten tot de VVE € 90,75
- betaald parkeren voor de deur
- verkoop uitsluitend aan eigenaar/bewoner met als uitzondering de zgn.
ouder/kind suituatie
- zelfbewonings en ouderdomsclausule worden in de akte opgenomen
- anti-speculatiebeding 3 jaar
- het is een voormalige huurwoning
- er is een vaste notaris, t.w. Spier en Hazenberg te Amsterdam
- Energielabel is aanwezig.
- oplevering kan snel, de woning is reeds leeg.

Omgeving
Boordevol variatie, zo laat stadsdeel Oost zich het beste typeren. Monumentale parken, bijzondere buurten, moderne sportparken, architectuur, grote evenementen en meer dan 100 verschillende nationaliteiten. Stadsdeel Oost heeft een aantal markten, waaronder de beroemde Dappermarkt. De Dappermarkt trekt bezoekers uit het gehele land en is allesbehalve een toeristenmarkt, maar meer een buurtgerichte wereldmarkt die meegegroeid is met de buurt.

Natuurlijk gaan kinderen naar school om te leren. Maar ze doen er veel méér. Ze maken vriendjes en vriendinnetjes met wie ze op school, thuis en op straat spelen. Ze komen in contact met andere culturen en gewoonten. En ze doen ervaringen op waar ze de rest van hun leven plezier aan kunnen beleven. Ook de ouders spreken elkaar op school. De school vormt zo een ontmoetingsplek in de buurt.

Stadsdeel Oost stimuleert graag alternatieven voor autorijden, zoals het gebruik van de fiets of het openbaar vervoer. Deze vormen van vervoer zijn beter voor het milieu, veroorzaken minder verkeershinder en zijn veiliger. Toch zijn er situaties waarbij het handig is om een auto te gebruiken. Bijvoorbeeld als fietsen te ver is, het openbaar vervoer te omslachtig of als je veel boodschappen moet doen.

De Hypotheker logo

Bereken je maandlasten van dit huis     > klik hier

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning beneden + bovenwoning,Appartement
Bouwjaar 1926
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1926
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 300

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Afrikanerplein in Amsterdam?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord