Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Omschrijving
Luxe en sfeervol 2 kamer appartement!
Op een toplocatie in Oud-West staat dit luxe afgewerkte appartement dat u veel gemak biedt: een leuke woonkamer met open keuken, een aparte slaapkamer met toegang naar de badkamer voorzien van inloopdouche en toilet en een wastafelmeubel. Ook het uitzicht in de JP Heijestraat en de tramhalte voor de deur zijn prettige bijkomstigheden.
Het volledig gerenoveerde appartement heeft dubbel glas met glas in lood ramen, lichte eikenhouten parketvloeren met dubbele openslaande deuren op het zuiden gelegen, met een frans balkon. en de badkamer is afgewerkt met Belgische hardsteen.
Indeling: Entree pand, trap naar de 1e verdieping, entree woning, de dubbele deuren in de woonkamer kunnen opgezet worden waardoor de woning zeer zonnig en licht is.
De keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur zoals o.a. een 4-pits gasfornuis, oven, magnetron en vaatwasmachine en RVS afzuigschouw. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de slaapkamer en badkamer. Het appartement beschikt over één slaapkamer.
De moderne badkamer uitgerust met een donkerblauwe natuursteen is ruim en is voorzien van een inloopdouche, een zwevend elektrisch toilet, een wastafel met een led mengkraan met spiegel en een elektronisch afzuigsysteem met een automatische lichtschakelaar die qua tijd zelf in te stellen is.
De ingebouwde, verhoogde slaapruimte heeft een afmeting van 1.80 x 2.00 met een nieuwe tweepersoonsmatras en lattenbodem die ook achter blijven. Onder het verhoogde bed is een hoop opslagruimte aanwezig. Het gehele appartement is in 2019 opnieuw gestukt, geverfd en van nieuwe eikenhouten parket voorzien met nieuwe kachels en 2 extra usb stopcontacten.
Ligging:
De luxe woning is gelegen in Oud West, stadsdeel Amsterdam West, op de rand van het Centrum en de Helmersbuurt, op de hoek van de Jan Pieter Heijestraat. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er volop mogelijkheden in de buurt, supermarkt, bakker, kaas- en visboer zijn op loopafstand te vinden. Volop restaurants en cafés, in de Kinkerstraat, de De Clercqstraat en de Elandsgracht en natuurlijk in de Jordaan. Ook de voormalige tramremise De Hallen, centrum voor media, cultuur, mode, horeca en ambachten is in deze gezellige buurt gelegen. Een rondje hardlopen doe je natuurlijk in het Vondelpark!
Opgelet: wij hanteren onderstaande Corona maatregelen tijdens de bezichtigingen
Het RIVM roept naar aanleiding van het Corona virus Nederlanders op om sociale contacten te beperken en om thuis te blijven als iemand binnen het gezin (milde) gezondheidsklachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Wij houden de ontwikkelingen in de gaten en volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM op. Wat dit concreet betekent:
- Kom op de afgesproken tijd;
- Draag een mondkapje (let op: zelf meenemen);
- Kom met maximaal 2 personen naar een bezichtiging of afspraak;
- Schud geen handen en houd altijd 1,5 meter afstand tijdens een afspraak of bezichtiging;
- Was regelmatig grondig je handen, ook voor en na een afspraak of bezichtiging;
- Raak zo min mogelijk aan in de woning, zoals leuningen, deurklinken, lichtschakelaars,
etc.;
- Kom niet naar een afspraak of bezichtiging indien iemand binnen het gezin hoest,
verkouden is of grieperig is;
- Kom niet naar een afspraak of bezichtiging indien iemand binnen het gezin mogelijk in contact met een geïnfecteerde is geweest.
Disclaimer
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan de website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van Huisportaal.nl sluiten wij aansprakelijkheid uit voor externe partijen.
Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.
Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

De Hypotheker logo

Bereken je maandlasten van dit huis     > klik hier

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1906
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1906
Woon oppervlakte 27
Inhoud woonhuis 91
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

WC Ja
Woontype Appartement
TypeCV ketel Daaldrop-
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaap kamers 1
Verwarming opmerking Elektrische verwarming

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Kinkerstraat in Amsterdam?

Aangeboden door:

Huisportaal.nl