Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de mooie nieuwbouwwijk De Sniep bieden wij u deze uitgebouwde, goed onderhouden, lichte en ruime 5 kamer familiehuis met zonnige achtertuin en dakterras (Zuidoosten) te koop aan. Door de uitbouw aan de achterzijde heeft deze woning een woonoppervlakte van maar liefst 134 m2 en is gelegen op ruim 159 m2 eigen grond! De woning beschikt over een eigen parkeergelegenheid (voortuin) voor 2 auto's, een fraai aangelegde en zonnige achtertuin, 4 ruime slaapkamers, een moderne keuken, een royale woonkamer met eiken houten vloer en niet te vergeten de twee ruime badkamers voorzien van douche en ligbad. Tevens is de hele woning voorzien van vloerverwarming en -koeling.
Hebben wij uw al nieuwsgierig gemaakt? Lees dan snel verder!

Bewoners aan het woord:
Wij wonen sinds de oplevering in 2010 op de Trekschuit 14 in Diemen. Ondanks de weloverwogen keuze om in het najaar van 2021 weg te gaan, moeten we met het verlaten van de Sniep toch een traantje laten. Een hippe, frisse wijk met veel jonge gezinnen en veel sociale contacten. Onze kinderen hebben hier met tal van buurtkinderen altijd veilig en vrij gespeeld, meestal op het aangrenzende autovrije Jaagpad. Wij hebben een gezellige en onbezorgde tijd gehad hier in de Trekschuit. Die veilige en fijne sfeer gaan we zeker missen!

Ligging:
De woning ligt aan de buitenrand van Diemen in de kindvriendelijk woonwijk Plantage de Sniep en is gelegen aan een rustige en autoluwe straat van deze nieuwe wijk. Plantage de Sniep is een jonge, kindvriendelijke en aantrekkelijke woonwijk. Voor de kinderen zijn er ruime en veilige speelgelegenheden aangelegd op de wandelboulevard op de groenstrook om de hoek. Hierdoor kunnen kinderen heerlijk rondom het huis spelen op straat spelen. Sportvelden (voetbal, tennis, hockey) liggen om de hoek en voor een heerlijke wandeling in het groen kunt u terecht in het Diemerbos en een kopje koffie drinken bij House of Birds. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen, zoals de A1 richting 't Gooi, A9 richting Amstelveen/Alkmaar en de Ring A10 om Amsterdam. Daarnaast beschikt Diemen centrum over een groot overdekt winkelcentrum met een AH XL, Deen, Keurslager, Bakker, Kruitvat, Douglas, Hema en nog veel meer. Uw dagelijkse boodschappen zijn dus zo gedaan.

Maar ook aan scholen is gedacht. Zo is de nieuwe basisschool De Kersenboom om de hoek en bevinden zich diverse basisscholen en kinderdagverblijven in het centrum van Diemen.

Diemen heeft een gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam. Het centrum van de hoofdstad bereikt u gemakkelijk en snel door middel van tramlijn 19. De eindhalte ligt op directe loopafstand van de woning. Maar ook de NS halte in het centrum van Diemen brengt u binnen 10 minuten op het Centraal Station van Amsterdam of vanuit Diemen Zuid rechtstreeks naar Schiphol.

Indeling:
U parkeert uw auto op uw privé parkeerplaats in de voortuin en loopt naar de voordeur. Direct bij binnenkomst voelt u de fijne sfeer van de woning. Vanuit de gang heeft u toegang tot de meterkast, het toilet, de trap naar de 1e verdieping en de woonkamer. De meterkast is voorzien van voldoende groepen met aardlekschakelaars. Het toilet is zwevend uitgevoerd middels een wandcloset, voorzien van modern tegelwerk en voorzien van een fonteintje. De zeer ruime en lichte woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd (circa 2,40 meter diep) en voorzien van een moderne eiken houten vloer. Via de openslaande deuren heeft u toegang tot de fraai aangelegde achtertuin voorzien van veel groen en een vrijstaande berging. In de woonkamer bevindt zich nog een ruime trapkast, hierdoor heeft u extra opslagruimte. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de ruime en moderne U-vormige keuken. Door de grote raampartij heeft u veel daglicht in de keuken en kijkt u weg over uw eigen voortuin. De keuken zelf is voorzien van alle gemakken voorzien en beschikt over diverse inbouwapparatuur, zoals een composiet aanrechtblad, vaatwasser, koelkast, vriezer, oven, separate magnetron, ruime spoelbak met mengkraan, een 5-pits inductie kookplaat en RVS afzuigschouw. Tevens is de keuken voorzien van genoeg boven- en onderkastjes en diverse opberglades voor extra opbergruimte. De begane grond is voorzien van spachtelputz (wanden) en een eiken houten vloer. Dit geeft het huis een moderne en warme uitstraling!

Eerste verdieping:
Via de dichte houten trap bereikt u de 1e verdieping. Vanuit de royale overloop heeft u toegang tot de 3 ruime slaapkamers en de nette badkamer. Ook hier valt meteen op dat de woning erg licht is. Alle slaapkamers en de overloop zijn voorzien van de moderne eiken houten vloer. Laten wij beginnen bij de eerste slaapkamer. Dit is de kleinste van de 3 en wordt momenteel gebruikt als thuiskantoor. Ideaal voor werken aan huis. Maar eveneens zeer goed te gebruiken als kinder-/babykamer of als inloopkast. Deze kamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft uitzicht op de tuin. De tweede slaapkamer is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een zeer ruim formaat. Ook deze slaapkamer heeft uitzicht op de tuin. Ook hier is de vloer netjes afgewerkt met een eiken houten vloer. De derde slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een prachtig mooi en groot raam van vloer tot plafond. Veel daglicht dus. Dit raam is uitgevoerd met een elektrische (zon)screen. Ideaal om de zon en warmte buiten te houden. Last but not least de badkamer. De royale en moderne badkamer is netjes en voorzien van een ligbad met thermostatische mengkraan, het 2e zwevende toilet en twee vaste wastafels met mengkranen.

Tweede verdieping:
Via de open houten trap treft u hier een ruime bovenverdieping aan, welke recentelijk in 2020 is gerenoveerd en ook een eikenhouten vloer heeft. Via de overloop heeft u toegang tot de 4e slaapkamer en de tweede badkamer die in 2020 is gerealiseerd. Als u hier wakker wordt heeft u middels de openslaande deuren toegang tot het zonnige dakterras. Heerlijk genieten van de zon. Ook deze slaapkamer is voorzien van een zonlicht- en warmtewerend screen. Het dakterras is voorzien van water- en stroompunten. De tweede badkamer is van alle gemakken voorzien en een absolute verrijking van de woning. De badkamer is modern betegeld en voorzien van inbouwspots. Het daglicht wordt gecreëerd middels een Velux dakraam, voorzien van een elektrische zon- en warmtewerend screen. Verder beschikt de badkamer over een douche met thermostatische mengkraan, een vaste wastafel met meubel, een 3e zwevend uitgevoerd toilet, een mooi en vooral slimme nis voor de plaatsing van uw wasmachine en droger droger/wasmachine aansluiting en tot slot de opbergkast waar zich de WTW-unit zich bevind (warmte-terug-win installatie).

De gehele woning is voorzien van een moderne eiken houten vloer en vloerverwarming/vloerkoeling.

Tuin:
De ruime en zonnige achtertuin is fraai aangelegd en voorzien van mooie tegels, veel groen, een vrijstaande houten berging met elektra, een dubbel waterdicht stopcontact en een waterkraan. Hier kunt u heerlijk genieten van een hapje, drankje en uw privacy. De tuin beschikt tot slot over een achterom waarmee u eenvoudig, via een bruggetje over de naastgelegen sloot, de openbare weg bereikt. Bent u de zon even zat, dan bied het elektrische zonnescherm uitkomst.

Verwarming, koeling en warmwatervoorziening:
De woning is aangesloten op een collectief verwarmingssysteem d.m.v. warmtepomp en WKO (warmte/koude opslag).
Alle verdiepingen zijn voorzien van vloerverwarming en -koeling. Er bevinden zich dan ook geen radiatoren in de woning. U heeft alle vrijheid met het plaatsen van uw meubels. Het vloerverwarmingssysteem wordt in de zomer gebruikt om de woning te koelen. Zeker op een warme dag een heerlijk gevoel! Warm water wordt geleverd via de boiler in de warmtepomp. Deze warmtepomp wordt gehuurd van Eneco.

Elektrische installatie:
Een moderne en uitgebreide installatie met voldoende groepen voorzien van aardlekschakelaars.
De woning is eveneens voorzien van een kabel- en glasvezelaansluiting voor supersnel internet.

Isolatie:
De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van HR++ beglazing. Energielabel A.

Parkeermogelijkheden:
Voor de woning heeft u de beschikking over 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.
Wilt u voor de tweede auto toch een bewonersontheffing aanvragen voor de blauwe zone, dan kunt u deze aanvragen bij de Gemeente Diemen. Kosten hiervoor bedragen € 96,- voor 2 jaar.

Op de openbare weg is een blauwe zone van toepassing om forensenparkeren tegen te gaan. Met een parkeerschijf mag hier 2 uur geparkeerd worden. Ook is er een bezoekersregeling met afwaardeersysteem. Daarbij koopt men parkeertegoed bij de gemeente en kan een kenteken aan- en afgemeld worden. Vervolgens wordt het tegoed belast met de geparkeerde tijd. Op die wijze kunnen bezoekers langer dan 2 uur parkeren.

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 660.000,- kosten koper;
- Bouwjaar 2010;
- De woning is gelegen op een ruim perceel van 159m2 eigen grond;
- Woonoppervlakte 134 m2 (conform NEN2580 gemeten en meetrapport aanwezig);
- Houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing (HR++);
- Vloerverwarming als hoofdverwarming door middel van een warmte-/koude opslagsysteem. Dit systeem is aangelegd door Eneco en koelt de woning in de zomer en verwarmd in de winter. Het systeem draait op een gehuurde warmtepomp, welke eigendom is van Eneco;
- Voor de huur van de warmtepomp en het vastrecht voor de aansluiting op het collectieve WKO systeem wordt maandelijks een bedrag van circa € 67,94 betaald.
- Elektrisch zonnescherm achterzijde middels afstandbediening;
- Elektrische screens voorzijde 1e verdieping, achterzijde 2e verdieping en dakraam 2e badkamer, allen met afstandsbediening;
- Zolder verbouwd in 2020, waarbij ook de tweede badkamer is gerealiseerd;
- Warm water eveneens via de warmtepomp;
- Volledige isolatie (muur-, vloer- en dakisolatie);
- Ventilatie d.m.v. een warmte terugwin systeem;
- Alle verdiepingen zijn voorzien van een eiken houten vloer (lamelparket);
- 2 privé parkeerplaatsen op eigen terrein (voortuin);
- Woonkamer is tijdens de bouw uitgebouwd (circa 2,40 diep);
- Royaal dakterras van ca. 19m2;
- Achtertuin gesitueerd op het Zuid-oosten en voorzien van berging en achterom;
- Oplevering medio november 2021;
- Verkoop onder voorbehoud gunning eigenaar.

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie en/of vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met IB Makelaars.

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. 
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ten verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.
 
Toelichtingsclausule NEN2580  
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,tussenwoning
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 134
Inhoud woonhuis 442
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
Ligbad Ja
Dak type Lessenaardak
Dakraam Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Dakterras Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Hellend dak Pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 158
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 37
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Bijgebouw schuur Hout
Buitenzonwering Ja
Eengezinswoning Ja
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Vloerverwarming Geheel,warmtepomp,warmte Terugwininstallatie
Tuin lengte achtertuin Lengte: 935 Breedte: 511 Oppervlakte: 48
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,tussenwoning
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 134
Inhoud woonhuis 442
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
Ligbad Ja
Dak type Lessenaardak
Dakraam Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Dakterras Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Hellend dak Pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 158
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 37
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Bijgebouw schuur Hout
Buitenzonwering Ja
Eengezinswoning Ja
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Vloerverwarming Geheel,warmtepomp,warmte Terugwininstallatie
Tuin lengte achtertuin Lengte: 935 Breedte: 511 Oppervlakte: 48
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

IB Makelaars

De nieuwste koopwoningen in Diemen

Marienburg, Marienburg 358, 1112WM, Diemen, Noord-Holland
Marienburg 358

€ 775.000 k.k.

1112WM Diemen

Klipperweg, Klipperweg 78, 1113GZ, Diemen, Noord-Holland
Klipperweg 78

€ 850.000 k.k.

1113GZ Diemen

Carel Willinkgracht, Carel Willinkgracht 241, 1112ZK, Diemen, Noord-Holland
Carel Willinkgracht 241

€ 400.000 k.k.

1112ZK Diemen

Zeezigt, Zeezigt 248, 1111TR, Diemen, Noord-Holland
Zeezigt 248

€ 350.000 k.k.

1111TR Diemen

Stoelmanseiland, Stoelmanseiland 5, 1112WK, Diemen, Noord-Holland
Stoelmanseiland 5

€ 945.000 k.k.

1112WK Diemen

Bart van der Leckhof, Bart van der Leckhof 130, 1112WT, Diemen, Noord-Holland
Bart van der Leckhof 130

€ 525.000 k.k.

1112WT Diemen

Heivlinderweg, Heivlinderweg 22, 1113KT, Diemen, Noord-Holland
Heivlinderweg 22

€ 775.000 k.k.

1113KT Diemen

Havikskruid, Havikskruid 48, 1112NN, Diemen, Noord-Holland
Havikskruid 48

€ 295.000 k.k.

1112NN Diemen

Sierkershof, Sierkershof 17, 1112GL, Diemen, Noord-Holland
Sierkershof 17

€ 485.000 k.k.

1112GL Diemen

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.