Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING BEZICHTIGEN? DAT KAN! STUUR ONS KANTOOR EEN BERICHTUniek "one of a kind" 168 m2, 2 laags Loft-Penthouse-Maissonette met parkeerplaats.

Met trots presenteren wij u dit object, gelegen op het nieuwe centrumeiland Amsterdam-Ijburg. Ontworpen door Studio Seven Architecten(c) en in particulier opdrachtgeverschap in 2021 gerealiseerd (nieuwbouw).

De maisonnette loft woning is energiezuinig A++ (epc 0,2), inclusief wko, vloerverwarming, warmtepomp, zonnepanelen en parkeren op eigen terrein.
Onder plangarant (c) garantie, door Van Baaren aannemers gerealiseerd, en valt onder de zelfbouw (1)-erfpachtvoorwaarden 2016, op basis van thans jaarlijkse erfpachtcanon, indien gewenst optioneel af te kopen.

De maisonnette loft penthouse woning

Omvat 2 woonlagen, inclusief groot balkon/terras en (optioneel) dakterras. Is gelegen op de tweede en derde, tevens hoogste verdieping van het gebouw, die slechts uit 2 VVE leden bestaat.

Unieke 9 meter brede voor- en achtergevel met grote raampartijen. Door de 5 meters hoge plafonds op de derde woonlaag gelegen loft penthouse deel is de totale kubieke meter inhoud van de woning ca. 657m3 met een ca. 10 meter diepte per woonlaag. Gesitueerd in een minimalistisch stoer gevelontwerp van hoogwaardige relatief onderhoudsvrije materialen.

De hele opzet van de woning is voorts "uniek" te noemen, omdat er ook qua indeling, daar waar mogelijk rekening gehouden is met andere indelingswensen voor nu of in de toekomst.
Door een semi modulaire indeling van de slaapkamers en de op de bovenste verdieping gesitueerde split-level mezzanine tussen-verdieping.

De gehele woonbeleving is in zijn soort, eigentijds, licht en ruimtelijk te noemen, waarbij privacy en maximale kwaliteit van comfort modern energie zuinig wonen het geheel compleet maken.

De toegang van de woning bevindt zich op de 2e verdieping van het gebouw, welke u bereikt via de begane grond. Middels een eigen opgang.
De eerste woonlaag is ca. 80 m2 netto groot en modulair ingedeeld, waardoor deze flexibel naar u persoonlijke wensen is aan te passen, naar bijvoorbeeld een andere kamer indeling.

Thans bevindt zich aan de achterzijde over de volle gevelbreedte, de ca. 30 m2 grote master-bedroom inclusief walk-in-closet ruimte (ca. 10 m2).
Aan de voorzijde treft u de grote 2e slaapkamer (ca. 19 m2) aan en de en-suite kantoorruimte deel (ca. 11m2). Totaal eveneens ca. 30 m2.
In het hart van deze verdieping bevind zich de zeer ruime badkamer van ca. 9 m2.
Via een inwendige trap bereikt u de tweede woonlaag.Het Loft-penthouse deel omvat ca. 83 m2 netto, dit is inclusief de split level 3e verdieping.
De plafondhoogte is maar liefst 5 meter in combinatie met meters hoge raampartijen aan de voor en achterzijde. U zult zich overweldigd voelen, door de ruimtelijkheid en lichtval.
U komt via de open trap direct in het hart van de Loft, met aan de voorzijde het woon-eetkamer deel en aan de achterzijde open L-vormige leefkeuken en inpandig ca. 14 m2 terras/balkon.

In het midden van de loft treft u de split level 3e verdieping aan van ca. 21,5 m2 netto. Van waaruit u toegang heeft tot het optioneel te vestigen dakterras van ca. 15 m2.

De externe berging van ca. 6 m2 en aangrenzende privé parkeerplaats is aan de achterzijde van het gebouw gelegen op het eigen terrein. Hetgeen grenst aan het binnengebied van "blok 15". Die via een gesloten community speedgate bereikbaar is.

Ligging en omgeving

Deze unieke woning ligt in de gewilde nieuwe residentiele woonwijk centrum Ijland Ijburg- Amsterdamdroombuurt. De woning is gelegen nabij het winkels, openbaar vervoer, stadsstrand Ijburg en het groene deel van de omliggende regio en watergebieden.

Buiten

Op de derde verdieping (tweede woonlaag) direct grenzend aan woonkamer en keuken gelegen zonneterras/balkon (ca. 14m2) zuidoost oriëntatie.
Optioneel bovengelegen dakterras van ca. 15 m2 , bereikbaar via de mezzaninne tussenwoonlaag.
De woning beschikt over een achterom en een houten berging van ca. 6 m2 en eigen parkeerplaats

Omgeving

Openbaar vervoer: tram 26 brengt u in 20 minuten naar hartje Amsterdam centrum, bus 66 kent rechtstreekse verbinding naar o.a. Bijlmer CS. Met de fiets of scooter is Amsterdam centrum goed bereikbaar via Amsterdam Oost. Met de auto bent u binnen 10 minuten in hartje centrum Amsterdam, en de omliggende snelwegen A1, A2 en A9 zijn binnen 5 minuten te bereiken.
Winkels: nabij een buurtwinkels en supermarkt, restaurants, haventje Ijburg en stadsstrand Ijburg op 10 loopminuten afstand. Groenvoorzieningen nabij in een groen aangelegde waterrijke wijk op centrum eiland Ijburg. Kinderopvang en Onderwijsfaciliteiten nabij zoals: basis- en middelbare scholen, Hogescholen en Universiteit.

Bijzonderheden

- Transparante verkoopprocedure via unieke biedingsplatform via De Gratis Makelaar, bij interesse kut u in alle rust de woning bezichtigen op de volgende data: zondag 1 augustus tussen 12.00 en 17.00, zaterdag 7 augustus tussen 12.00 en 17.00 en 14 augustus tussen 12 en 17.00. U dient zich hiervoor via de website aan te melden en een tijdvak voor bezichtiging te reserveren. Mocht u bij hoge uitzondering alleen door de weeks kunnen dan dient dat aangevraagd te worden bij de makelaar. De sluitingstermijn is in beginsel dinsdag 31 augustus 2021 om 21.00.
- Unieke woon, werk en leef recreatie omgeving op het nieuwe hoofdstedelijke woongebied centrum eiland Ijburg.
- Rust en privacy en tegelijkertijd binnen 20 minuten hartje centrum Amsterdam of alle toegangssnelwegen A1, A2, A9.
- One of a kind unieke combinatie van maisonnette, loft en penthouse in 1.
- Bijzondere binnenhuis architectuur. Elektrische contemporary urban van stijl, licht, ruimtelijk en modulair.
- Groot inpandig balkon, terras met optioneel dakterras.
- Onder architectuur van bureau Seven Architects gerealiseerd.
- Bouwjaar 2021 onder plangarant (c) garantie.
- Parkeren op eigen grond terrein .
- Woonoppervlakte ca. 168 m2 netto, ca. 657m3, 5 meter hoge plafonds en dito raampartijen en deuren woonkamer loft verdieping.
- Luxe afwerking, grote badkamer met ligbad en aparte douche, 2 wastafels en toilet, plus wasmachine ruimte, badkamer vanuit gang en masterbedroom toegankelijk.
- Keuken voorzien van vaatwasser, inductiekookplaat, afzuig (*recirculatie), koelvriescombinatie met ijsblokjes functie, hete luchtoven en RVS spoelbak.
- Balansventilatie en elke ruimte apart in te stellen WKO stadsverwarming via warmtepomp i.c.m. vloerverwarming en warmwater middels boiler-ketel.
- Zonnepanelen.
- Lage vve onderhoudskosten, De VVE kosten dienen nog te worden vastgesteld en bedragen naar schatting 75 euro per maand, gezien het gegeven dat het gebouw is vervaardigd van materialen die lage onderhoudskosten met zich meebrengen.
- De woning grenst aan het binnengebied van "blok 15". Hiervoor dient nog een beheerdersvereniging voor te worden opgericht. De toekomstige eigenaar van dit appartement zal van rechtswege hier lid van worden. De bijdrage voor het binnengebied dient nog vastgesteld te worden, dit zal naar verwachting maximaal € 20,- per maand bedragen.
- De woning is voorzien van triple glas.
- Zoals reeds vermeld is de woning zeer energiezuinig, volgens de strenge 0,2 EPC norm gebouwd (gelijk aan energielabel A++), inclusief balansventilatie, triple glas, wko, zonnepanelen en warmtepomp (13 euro huur per maand) die u huurt van Eteck netwerkbeheer stadsverwarming en vloerverwarming. Hetgeen vanzelfsprekend lage energiekosten met zich mee.
- Aanvaarding in overleg.
- Makelaarskosten /veilingsfee voor rekening verkoper.
- Tot slot geld thans de grond valt onder een erfpachtcanon conform de erfpachtvoorwaarden Amsterdam 2016, ad 386,67 per maand (fiscaal aftrekbaar) maar kan indien gewenst eeuwigdurend worden afgekocht.
(1) Zelfbouw voorwaarden tot zelfbewoning van de gemeente Amsterdam, gaan over naar de nieuwe eigenaar en zal o.a. inhouden dat het er een zelf-bewoningsplicht is c.q. verkoopverbod (tot 4 augustus 2023 (zoals vastgelegd in artikel 3 bijzondere bepalingen)). Uitgezonderd de geldende ontheffing-gronden. De gemeente heeft aan de huidige eigenaren toestemming verleent.
Overdracht vindt plaats bij de Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 168
Inhoud woonhuis 657
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
Kwaliteit object Normaal
Vloerverwarming Ja
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Parkeergelegenheid Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 168
Inhoud woonhuis 657
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
Kwaliteit object Normaal
Vloerverwarming Ja
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Parkeergelegenheid Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Quashibastraat in Amsterdam?

Aangeboden door:

De Gratis Makelaar

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Quashibastraat in Amsterdam?