Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

** English text below** Midden in het populaire Holland Park staat dit mooie, moderne en goed onderhouden 4-kamer appartement van maar liefst 90 m2 te koop! De perfecte ligging dichtbij de drukte van Amsterdam en toch de rust van Diemen, wat wil je nog meer?! Dit appartement beschikt over 3 goede slaapkamers, een ruime/lichte woonkamer met open keuken, twee heerlijke privé balkons (gelegen op het zuiden en het noorden) en een privé berging in de onderbouw. Het mooie van dit appartement is dat het perfect is onderhouden en dus zonder enige vorm van klussen is te betrekken. Wilt u er ook graag een parkeerplaats bij? Deze bieden wij u separaat aan voor € 30.000,- kosten koper.
Hebben wij u al nieuwsgierig gemaakt? Lees dan snel verder.

Ligging en omgeving:
Het appartement is gelegen in het prachtige Holland Park, op slechts 10 tot 15 minuten van hartje Amsterdam. Holland Park kenmerkt zich door prachtige gevels, sfeervolle grachten, interessante doorkijkjes en groene binnentuinen. Dit alles geeft u direct het ultieme Amsterdamse grachten gevoel maar dan in Diemen. Deze unieke op zichzelf staande wijk is ontworpen door de bekende architect en stedenbouwkundige Sjoerd Soeters. Geïnspireerd op zijn eerder ontworpen Java Eiland (Amsterdam) en Sluseholmen (Kopenhagen). Een plek met een eigen karakter, zoals de Jordaan of De Pijp.
Daarnaast is Holland Park een autoluwe en zeer kindvriendelijke wijk.
Mede door de centrale locatie is Holland Park zeer in trek. Binnen een mum van tijd bent u in het centrum van Diemen of Amsterdam. Het NS- en metrostation Diemen Zuid en Verrijn Stuartweg zijn op loopafstand en er is voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers (blauwe zone). Ook de diverse uitvalswegen zijn in de buurt (A1, A2, A10).

Boodschappen doen kan op enkele minuten loopafstand. Bij de Campus met een Albert Heijn of winkelcentrum Kruidenhof met de Jumbo en diverse (vers-) winkels. En dat is nog niet alles. Wat dacht u van het nabijgelegen Arena-gebied met de Ziggo Dome, een Pathé bioscoop, de Johan Cruijff Arena, Afas Live en nog veel meer. Kortom, een zeer centrale en gezellige locatie met een uitstekende bereikbaarheid.

Indeling:
Via de afgesloten gemeenschappelijke entree met bellentableau en brievenbussen heeft u toegang tot de lift en het trappenhuis. Het appartement is gelegen op de 2e verdieping.

Woning:
Laten we beginnen om te zeggen dat u direct bij binnenkomst de goede sfeer van deze woning voelt. De woning is goed afgewerkt en met liefde bewoond. De meterkast bevindt zich direct rechts bij binnenkomst. Deze is voorzien van 8 groepen met aardlekschakeling en de unit voor de stadsverwarming. Tegenover de meterkast bevindt zich de ruime inloopkast. Ideaal voor extra opslag en/of garderobe. Het moderne toilet is separaat van de badkamer en is voorzien van een zwevend wandcloset. Uiteraard mag het fonteintje niet ontbreken. De badkamer is ruim en voorzien van een ligbad, een separate inloopdouche met thermostatische mengkraan, een grote vaste wastafel met meubel en spiegelkast. Tevens is de badkamer voorzien van modern tegelwerk en vloerverwarming. Heerlijke warme voetjes dus. Tegenover de badkamer bevindt zich de inpandige berging. De ideale plaats voor uw wasmachine, droger en voorraadkast. Hier bevindt zich tevens de mechanische ventilatie. Laten we doorgaan naar de slaapkamers. Deze zijn gelegen aan de achterzijde van het appartement en hebben een fraai uitzicht op de binnentuin. De eerste slaapkamer is van mooi formaat en heeft veel lichtinval door de grote raampartij. De tweede slaapkamer heeft ongeveer hetzelfde formaat en geeft u door middel van de openslaande deuren toegang tot het leuke balkon aan de achterzijde (noord gesitueerd), alwaar u kunt genieten van de binnentuin. De derde slaapkamer is de masterbedroom. Ruimte en licht zijn de kenmerken van deze heerlijke kamer. Ook vanuit deze slaapkamer heeft u middels openslaande deuren toegang het balkon aan de achterzijde.
Vanuit de gang lopen we door naar de woonkamer. Wat meteen opvalt is dat de woonkamer erg ruim en licht is en door een slimme ingreep toch iets meer gescheiden is van de open keuken. Middels de aanwezige schuifpui heeft u toegang tot het zonnige balkon (zuid gesitueerd). Hier kunt u onder het genot van een hapje en drankje genieten van de zon of relaxt een boekje lezen. Aansluitend aan de woonkamer is de woonkeuken gesitueerd. Deze moderne keuken heeft een robuuste uitstraling en is mooi afgewerkt met een composieten aanrechtblad. Verder is de keuken uitgerust met diverse inbouwapparatuur, zoals een 4-pits inductie kookplaat, een RVS-afzuigschouw, combi-oven, een koel/vriescombinatie, een vaatwasser, spoelbak met mengkraan en veel opbergruimte.

De gehele woning is voorzien van een moderne laminaatvloer met brede vloerdelen en een moderne wandafwerking.

Balkons:
Het appartement beschikt over twee privé balkons. Het hoofdbalkon is ca. 6 m2 en gelegen op het zonnige zuiden. Hier kunt u na een dag van zware arbeid heerlijk met een hapje en een drankje genieten en tot rust komen. Het tweede balkon is ca. 4 m2 en gelegen op het noorden, vanwaar u van de binnentuin kunt genieten.

Berging:
Bij het appartement hoort een eigen privé berging, welke is gelegen in de onderbouw. Ideaal voor de opslag van diverse spullen. Er is tevens een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig.

Parkeren:
Holland Park is een autoluwe wijk in Diemen. U heeft de mogelijkheid een parkeerplaats te kopen in de ondergelegen afgesloten parkeergarage. Deze zit niet in de vraagprijs begrepen en is separaat te koop voor een bedrag van € 30.000,- kosten koper. De voorkeur voor de verkoper gaat uit naar een gezamenlijke verkoop.

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 489.000,- kosten koper voor het appartement
- Vraagprijs € 30.000,- kosten koper voor de parkeerplaats
- Bouwjaar 2017
- De woning is gelegen op eigen grond
- Prachtige architectuur en een heus grachtengevoel
- Woonoppervlakte 89,9 m2 (conform NEN2580 gemeten en meetrapport aanwezig)
- 2 privé balkons van ca. 6 en 4 m2 gelegen op het zuiden en het noorden
- De woning is voorzien van Anti-diefstal sluitingen
- Energiezuinige woning: Energielabel A
- Verwarming en warm water middels stadsverwarming
- De woning is geheel voorzien van vloerverwarming (per ruimte in te stellen)
- Aluminium kozijnen, welke volledig zijn voorzien van dubbele beglazing (HR++)
- Het betreft een goede, actieve en solvabele VvE, welke professioneel wordt beheerd door Munnik VvE Beheer (alle documenten zoals een MJOP, jaarrekeningen etc zijn aanwezig)
- De maandelijkse servicekosten bedragen € 160,68 per maand (appartement) en € 56,- per maand voor de parkeerplaats
- De woning is zowel met lift als trappenhuis bereikbaar en is gelegen op de 2e verdieping
- Ideale ligging ten opzichte van het openbaar vervoer, uitvalswegen en alle mogelijke voorzieningen
- Oplevering in overleg (medio oktober 2021)
- Verkoop onder voorbehoud gunning eigenaar.

Bent u net zo enthousiast geraakt als wij? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging. Wij geven u graag een rondleiding.

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. 
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ten verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.
 
Toelichtingsclausule NEN2580  
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
--------

This lovely, modern and well-maintained 4-room apartment (90 m2!) is situated in the popular Holland Park area! The location is perfect: you can enjoy the peace and quiet of Diemen, whilst being close to the hustle and bustle of Amsterdam. The apartment has 3 good-sized bedrooms, a light and airy living room with open-plan kitchen, two wonderful private balconies (south and north) and a separate ground floor storage unit. It has been excellently maintained, so the new owners can move in without having to do any DIY. It is also possible to purchase a parking space, for an additional € 30,000 costs payable by the purchaser. Sound good? Then this might well be the property you are looking for.

Location and surrounding area:
The apartment is located in the beautiful Holland Park, just 10 to 15 minutes away from Amsterdam's city centre. Holland Park is an area with beautiful houses, charming canals, interesting vistas and green courtyard gardens, giving you the feeling that you are on the Amsterdam canals, whilst being located in Diemen. This unique and self-contained neighbourhood was designed by the renowned architect and urban planner Sjoerd Soeters, who was inspired by his earlier designs for Java Eiland (Amsterdam) and Sluseholmen (Copenhagen). A place that has its own identity, just like the Jordaan and De Pijp areas. Holland Park is also a low-traffic and extremely child-friendly neighbourhood.
It is also extremely popular due to its central location. The centre of Diemen and Amsterdam city centre are both within easy reach, Train and metro stations Verrijn Stuart and Diemen Zuid are both within walking distance and there is ample parking space for visitors (blue zone); The area is also within easy reach of the various motorways (A1, A2 and A10).

Shopping can be done at the nearby Campus (Albert Heijn supermarket) or at Kruidenhof shopping centre, where you can find Jumbo supermarket and various other shops. And that is not all. Holland Park is also situated near the Johan Cruijff ArenA, Ziggo Dome, Pathé cinema, Afas Live and lots more. All in all, the location is perfect!

Layout:
The secure communal entrance where the doorbells and letterboxes are situated provides access to the elevator and the stairwell. The apartment is situated on the 2nd floor.

Apartment:
Upon entering the apartment, you are immediately struck by its homely feel. The property has been maintained to a good standard and the current owners have loved living here. Entrance; meter cupboard directly on your right. The meter cupboard has 8 fuses with ground-fault circuit interrupter and a district heating unit. Opposite the meter cupboard is the large walk-in wardrobe/cupboard; ideal for additional storage and/or hanging your coats. The separate toilet is modern and has a wall-mounted toilet and a small washbasin. The bathroom is spacious and includes a bathtub, a separate walk-in shower, thermostatic mixing faucet, a large washbasin cabinet and mirror cabinet. The bathroom has modern tilling and floor heating; you will never have cold feet! The utility/storage room is opposite the bathroom; perfect for your washing machine and drier and storage. The mechanical ventilation also located in this room. Let's move on to the bedrooms. These are located at the rear of the property and all have a great view of the courtyard garden. The first bedroom is a good size and has large windows, letting in lots of natural light. The second bedroom is approximately the same size as the first one and has French doors to the charming north-facing balcony, where you can sit and enjoy the view of the garden. The third bedroom is the bright and airy master bedroom. This lovely bedroom also has French doors, which open up to the rear balcony.
From the hall, we make our way to the living room. Upon entering the living room, you are immediately struck by the space and the abundance of light. The layout of this room such, that the open-plan kitchen is slightly more separate from the living room. The sliding doors provide access to the sunny south-facing balcony; The perfect place to sit and relax, whilst enjoying a bite to eat or a drink. Next to the living room is the kitchen-diner: the modern kitchen has a robust look, beautifully complemented by a composite worktop. The kitchen is equipped with various kitchen appliances, including an induction cooker (4 burners), a stainless-steel extractor hood, combi-oven, a fridge-freezer and a dishwasher, has a sink and lots of cupboard space.

The property has modern laminate flooring with broad floor parts and a modern wall finish throughout.

Balconies:
The apartment has two private balconies. The largest balcony (approx. 6 m2) is south-facing; the perfect place to relax after a hard day's work and enjoy a drink or a bite to eat. The second balcony faces north and offers a beautiful view of the courtyard garden.

Storage:
The apartment has a separate storage unit below; perfect for storage. The apartment building also has a communal bike parking.

Parking:
Holland Park is a low-traffic area in Diemen. You can purchase a parking space in the secure parking garage below. This is not included in the asking price; the separate sales price for the parking space amounts to € 30,000 (costs payable by the purchaser). The seller prefers to sell the apartment and the separate parking space at the same time.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 302
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Balkon Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel A
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
Dak isolatie Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 21
Parkeerkelder Ja
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Stadsverwarming Ja
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Stadsverwarming,vloerverwarming Geheel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 302
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Balkon Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel A
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
Dak isolatie Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 21
Parkeerkelder Ja
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Stadsverwarming Ja
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Stadsverwarming,vloerverwarming Geheel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Piet Mondriaansingel in Diemen?

Aangeboden door:

IB Makelaars

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Piet Mondriaansingel in Diemen?