Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze woning bezichtigen? Via onze website (De Gratis Makelaar) kun je zelf een afspraak inplannen.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over de woning, het online bieden en het plannen van een bezichtiging.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 19 MEI 2022 20:00 UUR.

**English version below**

Dit instapklare cityappartement in de sfeervolle Jordaan heeft alles wat je zoekt. De woonkamer met moderne open keuken is aan de zonnige zuidkant gesitueerd en aan de achterzijde zijn twee mooie slaapkamers. Verder heeft het appartement een inpandige berging/wasruimte en een fraaie badkamer met inloopdouche. Hier hoef je niets te verbouwen want dit appartement, gesitueerd op de tweede verdieping, is in 2014 volledig gerenoveerd. Dit heeft vele voordelen: strakke wanden en plafonds, goede isolatie en een relatief laag energieverbruik (ca. 450m3 gas per jaar).

Het is fantastisch wonen in de Jordaan. Het appartement staat in een rustige zijstraat van de Lindengracht en de Lijnbaansgracht. Loop naar de weekmarkt op de Lindengracht en Noordermarkt of bezoek een van de vele restaurants en hippe koffietentjes in de buurt. De vele speciaalzaken, waaronder Bbrood en slagerij Louman, zorgen ervoor dat je alle ingrediënten voor een heerlijk ontbijt, lunch en diner binnen handbereik hebt. In de Marnixstraat is de halte van tram 5 en op het Haarlemmerplein stoppen bus 18, 21 en 22. Zo ligt Amsterdam aan je voeten…

Indeling:
Via de gezamenlijke entree op de begane grond loop je naar de tweede verdieping. Aan de buitenzijde, naast de voordeur, zijn de video-intercom en de brievenbussen gesitueerd. Zo kun je vanuit het appartement horen én zien wie beneden aanbelt (ook op afstand).

Appartement:
Open de voordeur naar de hal en loop linksaf naar de woonkamer met open keuken. Door de grote ramen aan de zuidkant valt veel licht naar binnen en als het avond wordt, zorgt de inbouwverlichting voor de juiste sfeer. Er is genoeg ruimte voor een zithoek, tv-meubel en als je bij het raam een hoge eettafel zet geniet je tijdens het eten van de stadse dynamiek. De keuken heeft zwarte grepen, een zwart aanrechtblad en alle benodigde inbouwapparatuur: een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven/magnetron (2022) en een koelkast met vriesvak. Naast de keuken is een inpandige berging/wasruimte, te bereiken vanuit de hal. Zo hoeft de combi-was/droogmachine niet in de keuken of badkamer te staan.

Aan de achterzijde zijn twee mooie slaapkamers, heerlijk koel dankzij de ligging aan de noordkant. De kamer aan de linkerzijde heeft een vaste kast en de tweede, tevens grootste kamer is ingericht als masterbedroom. Net als in de rest van het appartement ligt er laminaat op de vloer en zijn de plafonds voorzien van inbouwverlichting.

De badkamer is een mooie ruimte met grote, grijze tegels op de wanden en vloer. Aan de linkerzijde zie je de grote inloopdouche met een regendouche, losse handdouche en draingoot. Verder is de badkamer ingedeeld met een wandcloset, wandradiator, een nis met echte eikenhouten planken voor de handdoeken en een wastafelmeubel. Supercompleet en met een hippe uitstraling.

Bijzonderheden:
- Eigen grond, geen erfpacht;
- Het appartement is volledig gerenoveerd in 2014;
- Twee slaapkamers aan de koele noordzijde;
- Moderne keuken en badkamer;
- De vloer, het plafond en de gevels van het appartement zijn geïsoleerd;
- Houten kozijnen, voorzien van HR++ dubbele beglazing;
- Verwarming en warm water via een HR-ketel (Remeha Avanta 28c, 2014);
- Het buitenschilderwerk aan de voorzijde is in april 2022 uitgevoerd;
- De elektrische installatie en gasinstallatie zijn in 2014 vernieuwd;
- VVE Servicekosten €100,- per maand, actieve VVE (5 leden) in eigen beheer met meerjarenonderhoudsplan;
- Energielabel D (volgens de nieuwe strengere NTA 8800 rekenmethode);
- Ouderdoms-/materiaalclausule alsmede loodclausule/milieuschadelijke stoffenclausule van toepassing;
- Beschermd stadsgezicht;
- Overdracht vindt plaats bij De Nationale Notaris.

Onderzoeksplicht
Koper is bekend met het feit dat hij onderzoeksplicht heeft jegens het verkochte.
Deze onderzoeksplicht omvat onder andere het onderzoeken of het beoogde gebruik is toegestaan.
Koper heeft voldoende onderzoek uitgevoerd en vrijwaart verkoper en verkopend makelaar van iedere aansprakelijkheid omtrent het gebruik.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
This ready-to-live-in city apartment in the atmospheric Jordaan has everything you are looking for. The living room with modern open kitchen is located on the sunny south side and at the rear side there are two beautiful bedrooms. The apartment also has an indoor storage/laundry room and a beautiful bathroom with walk-in shower. No need for any renovation/construction in this apartment, because this apartment, located on the second floor, has been fully renovated in 2014. This brings many advantages: smooth walls and ceilings, great insulation and relatively low energy consumption (approx. 450m3 gas per year).

Living in the Jordaan is fantastic. The apartment is located in a quiet side street of Lindengracht and Lijnbaansgracht. Walk to the weekly market on Lindengracht and Noordermarkt or visit one of the many restaurants and trendy coffee places in the area. The many specialty shops, like Bbrood and Louman butchery, ensure that you have all the ingredients for a delicious breakfast, lunch and dinner within arm’s reach. Tram 5 stops in Marnixstraat and buses 18, 21 and 22 stop at Haarlemmerplein (3 min walk). This way Amsterdam is at your feet!

Layout:
You get to the second floor via the joint entrance on the ground floor. On the outside, next to the front door, the video intercom and mailboxes are located. This way you can hear and see who is ringing the doorbell downstairs from the apartment (also remotely).

Apartment:
Entering the apartment via the hall, you will find the living room with open kitchen on the left-hand side. The large windows on the south side makes the Livingroom a very light room and when it get dark in the evening, the recessed lighting creates just the right atmosphere. There is plenty of space for a sitting area, TV furniture and if you place a high dining table by the window, you can enjoy the urban dynamics while eating. The kitchen has black handles, a black countertop and all necessary built-in appliances: a gas stove, extractor hood, dishwasher, combi oven/microwave (2022) and a fridge with freezer compartment. Next to the kitchen the is an indoor storage/laundry room with washing machine/dryer.

Particularities:
- Owned land, so no ground lease;
- The apartment has been fully renovated in 2014;
- Two bedrooms on the cool north side;
- Modern kitchen and bathroom;
- The floor, ceiling and facades of the apartment are fully insulated;
- Wooden window frames with HR ++ insulated double glazing;
- Heating and hot water via an HE boiler (Remeha Avanta 28c, 2014);
- The exterior painting on the front side was done in April 2022;
- The electrical installation and gas installation were renewed in 2014;
- VVE Service costs €100 per month, active VVE (5 members) with long-term maintenance plan;
- Energy label D (according to the new more stringent NTA 8800 calculation method);

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1906
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1906
Woon oppervlakte 39
Inhoud woonhuis 125
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2014
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1906
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1906
Woon oppervlakte 39
Inhoud woonhuis 125
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2014
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

De Gratis Makelaar

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.