Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Alle momenten van het Open Huis zijn inmiddels geweest. Er zijn geen extra momenten meer voor bezichtiging mogelijk.

Op zoek naar een plek en mogelijkheid om je eigen nieuwe woning te bouwen? Vlakbij de toekomstige nieuwe uitbreidingswijk “Binnenturfspoor” staat dit eenvoudige huisje op 388m² eigen grond met veel achterstallig onderhoud en bouwkundige gebreken, zodat de beste optie om de huidige woning te amoveren en er nieuw te bouwen. Nu is er nog uitzicht over het weiland, maar straks begint hier de nieuwe wijk “Binnenturfspoor” en misschien woon jij dan aan de rand van deze woonwijk. Volgens het huidige bestemmingsplan is de toegestane nokhoogte 9 meter en de goothoogte 6 meter. Het huidige bouwvlak is circa 9,10 meter breed en 11,00 meter diep. Er is geen omgevingsvergunning voor nieuwbouw van woonruimte aangevraagd/verstrekt. Voor ontwikkelmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Haarlemmermeer.
Voor gezinnen is het hier heerlijk dorps wonen met de basisschool, kinderopvang, dorpshuis, de Olmenhorst en sportclubs op loopafstand, gewoon in de Haarlemmermeer. Het gezellige centrum van Lisse en de voorzieningen in Nieuw-Vennep zijn op fietsafstand. De bushalte is vlakbij en in de (nabije) toekomst ook de halte voor R-net richting Hoofddorp en Schiphol. Lisserbroek is vanaf de A44 met 5 autominuten zonder verkeerslichten te bereiken en je bent in 20 minuten in Amsterdam. Ook steden als Haarlem, Leiden, Den Haag of Schiphol zijn snel
te bereiken.

Het perceel
Het perceel is jaren geleden afgesplitst van een groter perceel en via een overpad is het Turfspoor te bereiken. Mogelijk krijgt deze kavel in de toekomst ook een directe toegang tot het wegennet van de nieuwe wijk. Conform het huidige bestemmingsplan mag op deze kavel één woonhuis staan en dat ligt ook in lijn met de toekomstplannen van Lisserbroek.
De oppervlakte van de het perceel bedraagt 388m² eigen grond en het bouwvlak is circa 100m² (9,10 meter breed bij 11,00 meter diep). In het huidige bestemmingsplan is de toegestane nokhoogte 9 meter en de goothoogte 6 meter. Er is en wordt door de huidige eigenaar geen omgevingsvergunning voor nieuwbouw van woonruimte aangevraagd/verstrekt. Een nieuwe eigenaar kan altijd een plan voorleggen aan het Ondernemersplein https://haarlemmermeergemeente.nl/taak/ondernemersplein-informatie-en-advies Aan het verkrijgen van een advies op zo’n plan zijn kosten verbonden. Meer informatie over de procedure(s) en kosten zijn te vinden via bovengenoemde website.

Huidige opstal
Op het perceel is een stenen woonhuis (vermoedelijk bouwjaar 1959) met houten aanbouw aanwezig. Gezien de staat van het huis plus aan- en toebehoren is het niet mogelijk om deze woning te herstellen. Er is op meerdere plaatsen sprake van ernstige langdurige lekkage, instabiliteit / scheefstand van het object en zeer veel achterstallig onderhoud. De woning is niet aangesloten op de riolering, echter deze heeft een septic tank op eigen terrein.
De huidige woning kan niet gezien worden als een kluswoning en zal geamoveerd moeten worden.

Toekomstige wijk “Binnenturfspoor”
De achterliggende weilanden zijn op dit moment in eigendom van projectontwikkelaars. Het is nog niet bekend wat voor wooneenheden er zullen worden gebouwd en op welke afstand dit zal worden gerealiseerd van de huidige erfgrens. Meer informatie over de ontwikkeling van Turfspoor kunt u vinden op Nieuwbouw in Lisserbroek - Turfspoor, Lisserbroek 2040 (dorpsraadlisserbroek.nl), 180528 Definitieve Gebiedskaart Lisserbroek 2040.indd (haarlemmermeergemeente.nl)
Mogelijk krijgt dit perceel in de toekomst ook een directe toegang tot het wegennet van de nieuwe wijk en zal deze worden aangesloten op het rioleringsstelsel en andere nutsvoorzieningen van de nieuwe wijk.

Koopovereenkomst
In de koopovereenkomst zal worden opgenomen dat het verkrijgen van een of meerdere vergunningen voor het slopen en (her)bouwen van een woonhuis voor rekening en risico zijn van de koper. Tevens zal er een clausule worden opgenomen “as is where is ”, de koper neemt de grond plus alle opstallen over zoals ze zijn met alle bijbehorende risico’s. Tevens worden een ouderdomsclausule en asbestclausule opgenomen in de koopovereenkomst.

Biedingsprocedure
Er zijn 3 momenten waarop het perceel kan worden bezocht: woensdag 4 mei tussen 16:00 en 17:30 uur; zaterdag 7 mei tussen 9:00 en 10:30 uur en donderdag 12 mei tussen 9:00 en 10:30 uur.
De verkoper wil iedereen een gelijke kans geven voor het uitbrengen van een bieding. Zeker aangezien de verkoper zich beseft dat contact met een financieel adviseur en mogelijk met een aannemer belangrijk is voor het uitbrengen van een bieding.
Alle biedingen kunnen worden gestuurd naar [email protected] niet later dan woensdag 18 mei 2022 om 12:00 uur. De e-mail dient minimaal te zijn voorzien een bieding in hele euro’s, gewenste aanvaarding, mogelijk financieringsvoorbehoud (bedrag) en eventueel aanvullende voorwaarden.
Verkoper gaat niet akkoord met ontbindende voorwaarde(n) zoals het verkrijgen van één of meerdere vergunningen voor sloop / (her)bouw van de woning / volledige nieuwbouw. Dit is voor rekening en risico van de koper(s).
Alle biedingen worden conform AVG geanonimiseerd voorgelegd aan de verkoper, welke de gunning heeft om te kiezen voor een kandidaat koper.

Bijzonderheden:
- denk in mogelijkheden en bouw je droomhuis
- naast de toekomstige nieuwe woonwijk “Binnenturfspoor”
- dichtbij veel uitvalswegen en voorzieningen
- open huis 4 mei 16:00 – 17:30 uur
- open huis 7 mei 9:00 – 10:30 uur
- open huis 12 mei 9:00 – 10:30 uur
- verkoop bij inschrijving tot 18 mei 2022 12:00 uur
- aanvaarding in overleg

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 220
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 388
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Aan te leggen
CV ketel eigendom eigenaar
Aantal slaapkamers 2

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 220
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 388
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Aan te leggen
CV ketel eigendom eigenaar
Aantal slaapkamers 2

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoogervorst Makelaardij

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.