Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

NB: GENOEMDE VRAAGPRIJS IS PRIJS BIEDEN VANAF

Op een steenworp afstand van Alkmaar bieden wij een object aan met vele mogelijkheden. Twee woningen en veel ruimte om te ondernemen. Met de bestemming bedrijf kunt u met dit object alle kanten op. De opstallen behoeven wel enige modernisering. Een toplocatie voor wonen, werken en het houden van uw eigen paarden of vee. Kom kijken en ervaar zelf dit schitterend gelegen object.

Het perceel heeft een oppervlakte van 5.370 m2 met goede afmetingen en is ontsloten op de rustige zijde van de Noordervaart met een brede dam.
De frontbreedte is aan de wegzijde 57 meter breed en na 46 meter wordt de breedte maar liefst 80 meter. Tot de jaren zestig was dit perceel de boomgaard van het naast gelegen boerenbedrijf. In 1970 is het bebouwd met twee woningen en rond 1984 zijn hier schuren bijgekomen.

De fraaie tuin is gelegen op het zuiden en in de tuin staan oudhollandse peren-, appel- en pruimenbomen.

Bestemming
Het perceel heeft een bedrijfsbestemming. Hieronder vallen bedrijven uit de categorieën 1 en 2. Enkele voorbeelden hiervan zijn hoveniersbedrijven, meubelstoffeerderijen, kleine aannemersbedrijven, groothandel in intermediaire goederen, kantoor of consumentengoederen.
Kortom dit object biedt vele mogelijkheden voor ondernemers.

Woonhuis
De woning is gebouwd in 1967 en heeft een woonoppervlakte van circa 159 m² en een inhoud van circa 557 m³.
De woning heeft gemetselde gevels met spouwmuur. Het dak is gedekt met pannen en de woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing.

De indeling van de woning is als volgt:
Op de begane grond de hal met trapopgang en toilet, woonkamer met openhaard, keuken met keukenblok met granieten aanrecht met vaatwasser, koelkast en combi magnetron. Aan de woonkamer is een riante serre aangebouwd van glas met dicht dak en tuindeuren. Elk moment van het jaar is het genieten op deze stek. Naast de keuken bevindt zich de bijkeuken waar ook de cv-ketel hangt, merk Nefit Ecoline bouwjaar 2000.
De verdieping heeft een overloop met gang en ruime badkamer met ligbad, douche en toilet en wastafel en drie slaapkamers. Eén aan de voorzijde, één aan de achterzijde met dakkapel en één aan de zijkant over de gehele diepte van de woning.
De begane grondvloer is aan enige zetting onderhevig maar inmiddels gestabiliseerd.
Het geheel dient gemoderniseerd te worden.

Garage
Achter de woning bevindt zich een garage uit 1978 van 7,60 meter bij 9,30 meter is circa 70 m². De garage is opgebouwd uit een gemetselde gevel met spouwmuur en heeft een betonvloer en twee elektrische garagekanteldeuren en loopdeur. Het dak is gedekt met pannen. Een riante ruimte voor auto, motor, fietsen en tuinapparatuur.
Naast de garage is een carport van circa 30 m² groot.

Tweede woning
Deze Canadese blokhut is van redcederhout gebouwd in circa 1983 en heeft een woonoppervlakte van circa 78 m² en een inhoud van circa 195 m³. De vloer is van hout. evenals de wanden. Het dak is voorzien van bitumineuze dakbedekking. De kozijnen hebben dubbele beglazing. De woning wordt verwarmd door Intergas cv-ketel uit 2010.

Indeling:
Zijentree, open keuken met inbouwkeuken met kunststof aanrecht. Kastruimte met aansluiting voor wasmachine, cv-ketel. De woonkamer is voorzien van een houten vloer, schuifpui. Er zijn drie slaapkamers op de begane grond. Verder op de begane grond een badkamer met ligbad, toilet en wastafel.

Garage
Naast de woning staat een vrijstaande houten garage met dubbele houten garage deuren met afmeting van circa 5,60 meter bij 7 meter = circa
39 m².

Stolp
Voor de verkoopruimte staat een afgeplatte stolpboerderij met een houten vierkantsconstructie, gemetselde gevels en dak gedekt met betonnen pannen. Aan de zijkant van de stolp is een ruimte aangebouwd voorzien van een grote raam partij.
Het erf heeft een groot bestraat parkeerterrein en de sloot aan de voorzijde is voorzien van Azobe beschoeiing.

Verkoopruimte
Deze hal is gebouwd in 1982 en verlengd in 1985 en heeft een oppervlakte van 11 meter breed en 28 meter diep is totaal circa 308 m². De vloer is van beton waarop stalen spanten, damwandprofielplaten gevels en geïsoleerde damwandprofielplaten dak (Nov. 2018). De goothoogte is circa 2,35 meter en nokhoogte is circa 4,20 meter. De verwarming geschiedt middels heaters. Deze hal is thans in gebruik als verkoopruimte voor witgoed.

Voorzieningen:
– Gas
– Water
– Electra, deels voorzien van tussenmeters
– Riolering via septictank

Kadastrale gegevens
Het betreft de kadastrale percelen
Gemeente Schermer sectie X nummer 938 groot 0.46.30 ha
Gemeente Schermer sectie X nummer 924 groot 0.07.40 ha
Totaal groot 0.53.70 ha

Extra
Indien gewenst kan er extra grond, weiland, bijgekocht worden bijvoorbeeld voor het houden van eigen vee. Maximaal circa 10 ha. Het object is belast met een erfdienstbaarheid van weg ten behoeve van het achtergelegen weiland ter grootte van 09.90.45 ha.

Door de aanwezigheid van twee woningen en twee bedrijfsobjecten is ook deel verkoop mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Landhuis
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 159
Inhoud woonhuis 557
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 5370
CV ketel combi Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 4

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Landhuis
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 159
Inhoud woonhuis 557
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 5370
CV ketel combi Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 4

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

AgriTeam Noord-Holland BV

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.