Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Starters opgelet! Onlangs hebben wij deze woning met een centrale ligging in de verkoop gekregen. Graag laten wij je kennismaken met Werengouw 117 in Amsterdam-Noord. Een fijne benedenwoning waar je de komende jaren gegarandeerd met veel plezier zult gaan wonen. 

De woning is ingedeeld met een lichte woonkamer, fijne keuken, 1 slaapkamer en een betegelde badkamer. Buitenshuis heb je een fijne tuin op het zuiden, waar je kunt genieten van je eigen buitenruimte!

Denk je dat wij het mooier maken dan het is? Neem dan contact op met een van onze makelaars, plan een (online) bezichtiging en kom dit alles met eigen ogen bekijken. Zien we je snel?

Indeling
Entree/hal
Je komt de woning binnen via de centrale afgesloten entree met postbussen. Via de entree/hal kom je de woning binnen. Deze verleent toegang tot vrijwel alle vertrekken. Te starten in de woonkamer.

Woonkamer
Welkom thuis! De woonkamer is een lichte ruimte met een fijne maatvoering waardoor je hier eenvoudig voor je ziet hoe jij het hier naar eigen smaak afwerkt en inricht met eigen meubels. De ruimte is momenteel afgewerkt met laminaat en wit geverfde wanden.

Tevens is er ruimte genoeg om bijvoorbeeld een grote bank neer te zetten waarin je lekker kunt ontspannen of een eettafel waarmee je een gezellige eethoek kunt creëren. Het kantoor is toegankelijk via de woonkamer. waar ze nu een eettafel hebben geplaatst. Tevens heb je via de woonkamer toegang tot de overkapping die op zijn beurt weer toegang verleent tot de tuin.

Het toilet ligt separaat op de hal.

Keuken
Vanuit de hal lopen we verder naar de keuken. Het geheel is geplaatst in een wandopstelling en uitgerust met de nodige kasten en lades waardoor je alle keukengerei en boodschappen netjes weg kunt bergen. 

Tevens is de keuken voorzien van diverse keukenapparatuur. Via de keuken heb je toegang tot de badkamer. 

Slaapkamers en badkamer
In de woning tref je een slaapkamer en een kantoorruimte die nu als eetkamer gebruikt worden. Deze ruimte is natuurlijk in te richten geheel naar eigen wens. De kamer is lekker licht en netjes afgewerkt. Als je aan één kamer genoeg hebt om te slapen kun je de andere natuurlijk ook inrichten als werk- of hobbyruimte. Het is maar net waar je behoefte aan hebt. 

De badkamer is geheel betegeld. De inrichting bestaat uit een wastafel en een douche. Ook is de witgoedaansluiting hier gesitueerd. Knap het een beetje op en richt het in naar jouw smaak!

Balkon
Er bevindt zich een tuin op het zuidwesten met een kleine overkapping, die toegankelijk is via de woonkamer. De tuin is ruim en bestraat. Zet er een setje neer en geniet van je eigen buitenruimte.

Naast de entree bevindt zich er een berging, waar de witgoedaansluiting en CV-ketel is gesitueerd.

Bijzonderheden

Erfpacht eeuwigdurend afgekocht.

Omgeving
Het appartement bevindt zich in Nieuwendam en is gelegen nabij winkelcentrum Boven 't Y en het Waterlandplein en zijn op loop- en fiets afstand. Basisscholen en middelbare scholen zijn ook dichtbij. Daarnaast is er een bioscoop nabij het winkelcentrum Boven ’t Y. De openbare bibliotheek bevindt zich op het Waterlandplein.

Verder heeft de woning een zeer centrale ligging ten opzichte van het openbaar vervoer. De bushalte bevindt zich op 2 minuten loopafstand en een busstation is vlakbij. Met de metro Noord-Zuid lijn ben je binnen 6 minuten op het CS. Ook de A10, A9, A5,A2 en A1 zijn binnen enkele minuten bereikbaar met de auto.

Wat recreatievoorzieningen zit je hier goed met het Baanakkerspark (tegenover de woning), de Schellingwouderbreek, het Schellingwouderpark, Rietland (Nieuwendammerdijk met zicht op het IJ), en de Kleine Die, en het Twiske. Hier kun je heerlijk wandelen.


Deze woning heeft een definitief energielabel, te weten C.  Deze verloopt op 01-12-2027.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 55
Inhoud woonhuis 180

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 55
Inhoud woonhuis 180

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord