Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In het centrum van Amsterdam aan de Weteringschans gelegen pand - van ca. 255m2 over 3 verdiepingen- gebouwd in 1870. De architect Van der Pek heeft het pand zelf bewoond en in de gehele woning zijn de originele details nog aanwezig. Prachtig gestucte plafonds, de originele deuren met lijstwerk en de bijbehorende schouwen zijn door het hele pand aanwezig. Er is nog een alkoof op de 1e verdieping en de kamers op de beletage koppel je aan elkaar door de originele schuifdeuren te openen. Je waant je in een balzaal. Alle ramen aan de voorzijde zijn voorzien van speciaal glas en suskasten, wél het zicht maar het geluid van de straat komt niet bij je binnen, dus zet de muziek maar aan. Je auto parkeren kan met een vergunning, maar wil je varen dan vertrek je gewoon vanuit je achtertuin. Liever thuis blijven….dan kies je het balkon aan de voorzijde of een van de balkons met het zicht op het water aan de achterzijde, barbecueën in de tuin is natuurlijk ook een optie…terwijl je nog even droomt over die nieuwe boot. Er rust een gemengde bestemming op het pand. Een bedrijf aan huis behoort dus tot de mogelijkheden.

Entree met prachtige marmeren trappartij en ornamenten aan wanden en plafonds. Op deze beletage bevinden zich twee extreem ruime kamers gescheiden door originele en-suite deuren met inbouwkasten aan beide zijden van de deuren. De kamer aan de achterzijde heeft een ruim balkon met zicht op de Lijnbaansgracht. Ook het keukenraam kijkt uit op de gracht en deze ruimte ligt dus ook aan de achterzijde van het pand. Verder op deze etage een toilet met Delfts blauwe tegeltjes, een doucheruimte met wastafel en de meterkast natuurlijk ook op deze etage.

Op de eerste verdieping vinden we wederom twee balzalen van kamers, hier gescheiden door de alkoof welke aan beide zijden toegankelijk zijn via de prachtige, ornamentale deuren. Aan de voorzijde nog een slaapkamer met balkon aan de Weteringschans zijde. Eveneens aan de achterzijde een zeer ruim balkon. En verder aan de achterzijde nog een keuken, een douche met wastafel en wederom een apart toilet met Delfts blauwe tegeltjes.

Souterrain:

In het souterrain vinden we een grote ruimte aan de voorzijde met een ingebouwde antieke kast, in deze ruimte vinden we ook de technische installaties waaronder de cv ketel. De kamer aan de achterzijde geeft middels openslaande deuren toegang tot de tuin. Op deze verdieping vinden we het derde toilet, een ruime badkamer, nòg een slaapkamer en diverse bergruimtes.

3 balkons (een aan de zijde Weteringschans en 2 grote balkons aan de zijde Lijnbaansgracht).

- Nagenoeg in originele staat;
- Originele ornamenten plafonds en prachtig lijstwerk;
- Originele schuifdeuren en toegangsdeuren;
- Hoge plafonds op beletage en eerste verdieping;
- Uitzicht op de Lijnbaansgracht;
- Centrale ligging in centrum Amsterdam;
- Mogelijkheid tot aanlegsteiger op eigen perceel;
- Geen erfpacht van toepassing;
- Keuringsrapport ter inzage beschikbaar.

Opties voor deze woning:
Activo Makelaardij werkt samen met interieur ontwerpbureau ID-Design. De 3D visualisaties zijn door ID-Design ontworpen. Zij kunnen van uw wens realiteit maken en bieden onder andere bouwbegeleiding aan.

In de bijgevoegde 3D tekeningen zijn alle maten en verhoudingen op schaal overgenomen. De getekende impressies zijn er om een realistisch beeld te schetsen van de mogelijkheden die deze woning biedt. In de opties is rekening gehouden met de bouwkundige mogelijkheden. De ene optie sluit de andere niet uit. Meerdere opties zijn mogelijk om te combineren.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Grachtenpand
Bouwjaar 1870
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1870
Woon oppervlakte 256
Inhoud woonhuis 716
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Balkon truetrue
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 135
Tuin achter Ja
CV ketel water Ja
Aantal slaapkamers 5
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Grachtenpand
Bouwjaar 1870
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1870
Woon oppervlakte 256
Inhoud woonhuis 716
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Balkon truetrue
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 135
Tuin achter Ja
CV ketel water Ja
Aantal slaapkamers 5
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Activo Makelaardij