Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit prachtige vakantiehuis staat op eigen grond (plusminus 355 m²) middenin het uitgestrekte en waterrijke polderlandschap op het prachtige recreatiepark De Rijp. Deze vrijstaande stenen bungalow is geschikt voor 12 personen en heeft een woonkamer en open keuken. De open keuken is voorzien van een combimagnetron, koelkast en vaatwasser. Er zijn in totaal 4 slaapkamers. Ook zijn er twee badkamers met douche aanwezig en vindt u een apart toilet in de hal. De woning heeft een eigen parkeerplaats.

Het betreft een waterkavel met een eigen aanlegsteiger.

Uniek: het is de enige recreatiewoning die geheel onderkelderd is.

Indeling:

- 12 persoons
- 4 slaapkamers
- 2 badkamers

Aanvullende gegevens:

- Koopgrond sectie g nr 1624 De rijp nr 132
- Woonoppervlak 195 m²
- Perceeloppervlakte 355 m²
- De woning is +/- 10 jaar oud

Dit prachtige vakantiehuis staat op eigen grond (plusminus 355 m²) middenin het uitgestrekte en waterrijke polderlandschap op het prachtige recreatiepark De Rijp.

Recreatiepark De Rijp is ideaal om van de rust en met elkaar te genieten. Wilt u de provincie Noord-Holland verkennen? Dan is recreatiepark De Rijp ideaal gelegen. Het ligt dichtbij bekende steden als Alkmaar, Volendam, Haarlem en Amsterdam. Zo kunt u makkelijk de steden bezoeken en de provincie Noord-Holland verkennen.Voor heerlijke zomerdagen of waterliefhebbers bent u hier ook aan het juiste adres. Vanaf het park bent u binnen 20 minuten aan de prachtige kust van het Markermeer en binnen 30 minuten aan de prachtige kust van de Noordzee.

Recreatiepark De Rijp is een echt gezinspark. Er is voor jong en oud veel te beleven. Voor vermaak hoeft u dus niet het recreatiepark te verlaten. Het beschikt over allerlei faciliteiten. Voor sportliefhebbers kunt u op het park heel wat plezier beleven en calorietjes verbranden. Zo kunt u tennissen op de outdoor tennisbaan, een fiets huren bij de fietsverhuur om van de prachtige natuur te genieten en afstanden af te leggen en u kunt terecht op het sportveld. Kinderen beleven hier een onvergetelijke tijd. Ze kunnen naar de indoorspeeltuin, een kijkje nemen op de kinderboerderij, genieten van de speeltuinen of heerlijk zwemmen in het overdekte zwembad. Ook beschikt het park over bootverhuur, e-chopper verhuur en vismogelijkheden.

Bijzonderheden:

Dit mooie vakantiehuis is zeer geschikt voor eigen gebruik, maar is ook heel interessant voor verhuur of een combinatie daarvan. Mocht u het huis zelf willen gebruiken en laten verhuren in de periodes dat u er zelf geen gebruik van maakt dan is het mogelijk om u geheel te laten ontzorgen. Het park verzorgt de gehele verhuur van het huis, zoals de reclamecampagnes, boekingen, in-/uitchecken, borg, schoonmaak eigenlijk alles wat met de verhuur te maken heeft.

Om u dit alles uit handen te nemen vraagt het park dan 25-30% van de verhuuropbrengst en de resterende 70-75% wordt dan maandelijks aan u uitbetaald. Ook krijgt u een code zodat u kunt inloggen op de website van het park. Zo kunt u zelf altijd meekijken wanneer en voor hoeveel uw vakantiehuis verhuurd is. Hier kunt u dan ook de periodes blokkeren dat u zelf gebruik van het huis wenst te maken. Dit mag zo vaak u wilt.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2012
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 195
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Villa Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 355
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2012
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 195
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Villa Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 355
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij