Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

**ENGLISH TEXT BELOW**

Een woning om Vrolik van te worden!
Wij mogen dit unieke en sfeervolle dubbele bovenhuis aanbieden van ruim 80 m2, gelegen op eigen grond en op een perfect locatie in het gewilde en hippe Amsterdam-Oost! Dit appartement met uitzonderlijk hoge plafonds beschikt over 2 (optie tot 3) ruime slaapkamers, een zeer lichte woonkamer met een stijlvolle open woonkeuken en kookeiland, moderne badkamer, een ruim balkon grenzend aan de masterbedroom en niet te vergeten een eigen privé dakterras van ruim 14m2 met vrij uitzicht op de Rembrandtoren en heel Amsterdam! Alle wanden en plafonds zijn strak afgewerkt en er ligt een fraaie vloer. Hier kun je zo intrekken.
Een bijzondere woning als deze kom je niet vaak tegen en is dus zeker een bezichtiging waard! Hebben wij je al nieuwsgierig gemaakt? Lees dan snel verder!

Indeling:
Middels de gemeenschappelijke entree bereik je je eigen voordeur. Bij binnenkomst kom je bij de vaste trap naar de 4e verdieping.

Eenmaal boven heb je toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. De fijne sfeer en het warme gevoel van de woning vallen gelijk op. Dankzij de hoge raampartijen, kun je genieten van een zeer lichte woonkamer met open keuken. De woonkamer is strak afgewerkt en voorzien van een fraaie marmoleumvloer. De luxe keuken met strak kookeiland is van alle gemakken voorzien, zoals soft-close laden, een Quooker, en een hoge apothekerskast voor de voorraad. In de gang naar de badkamer bevindt zich de meterkast (voorzien van voldoende groepen met aardlekschakelaars), de ruimte met wasmachine- en drogeraansluiting en een kast voor extra opbergruimte. Boven de kasten bevinden zich 3 ruime opbergruimtes waarin bijvoorbeeld koffers of kampeerspullen opgeborgen kunnen worden.
Vanuit de hal heb je toegang tot de ruime 1e slaapkamer, momenteel in gebruik als kinderkamer. De kamer is door het grote dakraam en tweede raampartij erg licht.
De badkamer is van alle gemakken voorzien met een zeer royale inloopdouche met thermostatische mengkraan, een groot op maat gemaakt design wastafelmeubel, zwevend toilet en een designradiator. De badkamer is voorzien van modern tegelwerk en een dakraam voor daglicht en ventilatie.
De gehele verdieping is voorzien van glad gestuukte wanden, zeer hoge plafonds met sfeervolle balken en een marmoleum vloer.

5e verdieping:
Middels de vaste trap bereiken we de royale overloop op de 5e verdieping. Hier heb je ruimte om was uit te hangen en tref je een kast met daarin de CV-ketel en extra opbergruimte. Middels een deur heb je toegang tot de zeer lichte slaapkamer inclusief kantoorruimte, met aan weerszijden een heerlijk dakterras en balkon als verlengstuk van de etage. Deze verdieping bevindt zich op de bovenste verdieping van het complex en biedt prachtig uitzicht over Amsterdam. De master bedroom is voorzien van een luxe laminaatvloer en een strak afgewerkte inbouwkast.

Balkon en dakterras:
De woning beschikt over een ruim balkon op de 5e verdieping, welke toegankelijk is vanuit de master bedroom. Maar het echte genieten gebeurt op het zeer royale en zonnige dakterras van ruim 14m2. Hier kun je 's ochtends lekker ontbijten of aan het eind van de dag bbq-en bij de mooiste zonsondergangen. Dankzij de glazen schuifpui voelt het dakterras als verlenging van de slaapkamer. Het balkon en dakterras zijn afgewerkt met hardhouten vlonders.

Ligging en omgeving:
De Vrolikstraat 76-4 bevindt zich in het bruisende Amsterdam-oost en op loopafstand van het gezellige Beukenplein. Waar zowel hippe cafés, luxe restaurants en diverse delicatessezaken en supermarkten te vinden zijn.
De Amstel ligt slechts op enkele minuten loopafstand, waar zowel hippe cafés als luxe restaurants aan de boulevard zich bevinden en waar je in de zomer een heerlijke frisse duik kunt nemen. Het Oosterpark bevindt zich om de hoek, net als verschillende sportfaciliteiten waaronder Rocycle, Vondelgym, een roeiclub, Yoga en Pilates. Via de metro aan het einde van de straat ben je in 6 minuten op Centraal Station en maar 1 metrohalte verwijderd van het Amstelstation. Met de auto ben je in een mum van tijd op de A10.
Er is dus genoeg te doen en te beleven in de buurt, met het grote voordeel dat de straat zelf rustig is en eenmaal binnen kunt genieten van de rust van het appartement.

Eigendom:
De woning is gelegen op eigen grond.

Vereniging van Eigenaren:
Het appartement maakt deel uit van een kleine en actieve VvE. De VvE bestaat uit 3 andere leden. De VvE wordt door de leden zelf beheerd. De maandelijkse servicekosten per appartement eenheid bedragen 130,50 euro (inclusief de opstalverzekering)

Installatie:
Verwarming en warm water middels een combi CV-ketel (HR, bouwjaar 2015, gasgestookt en eigendom). De elektrische installatie bestaat uit voldoende groepen met aardlekbeveiliging.

Oplevering:
De woning kan opgeleverd worden rond januari 2023.

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 685.000,- kosten koper;
- Bouwjaar 1906;
- Gelegen op EIGEN GROND!;
- Woonoppervlakte van maar liefst 80,3m2 (conform NEN2580 gemeten en meetrapport aanwezig);
- Energielabel C;
- De kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof en voorzien van dubbele HR++ beglazing (2017);
- Verwarming en warm water middels een eigen CV-combiketel (HR, bouwjaar 2015, eigendom en gasgestookt);
- Het appartement maakt deel uit van een kleine en actieve VvE. De VvE bestaat uit 3 leden. De maandelijkse servicekosten voor het appartement bedragen € 130,50. De VvE wordt door de 3 leden zelf beheerd;
- De woning beschikt momenteel over 2 royale slaapkamers, maar heeft ook de optie tot het creëeren van een 3e slaapkamer;
- Royaal dakterras van ca. 14m2 op de 5e verdieping, grenzend aan de master bedroom. Aan de andere zijde van de master bedroom beschikt het appartement tevens over een balkon;
- De woning is op de 4e verdieping voorzien van een marmoleum vloer ;
- De woning is op de 5e verdieping voorzien van een laminaatvloer in luxe uitvoering;
- Verkoper zal in de koopovereenkomst een ouderdom- en asbestclausule opnemen ivm het bouwjaar van het appartement;
- Verkoop onder voorbehoud gunning eigenaar;
- Oplevering in overleg. Rond januari 2023.

Kom dit geweldige appartement met eigen ogen bekijken. Wij geven je graag een vrijblijvende rondleiding!

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek.
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ten verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

----
Get swept away by this unique and attractive double floor apartment of a generous80 m2 on private land, in a perfect location in the hot and happening Amsterdam-Oost! The apartment has exceptionally high ceilings,2 (option for 3) spacious bedrooms, a very bright living room with a stylish open kitchen and kitchen island, modern bathroom, a spacious balcony adjacent to the master bedroom and a private roof terrace of over 14m2 with unobstructed views of the Rembrandt Tower! The walls and ceilings are neatly finished, as well as the beautiful floor., Everything is in top condition: you can move in immediately.

A unique property like this doesn’t come online every day and is definitely worth a visit!

Layout:
Via the common entrance you reach your own front door, after which you will find a compact hallway and a staircase to the living room on the 4th floor.

From the living room, you have access to all rooms on this floor. You will notice the spaciousness and warm feeling of the house immediately. Thanks to the high windows, a lot of natural light brightens the living room and the open kitchen. The living room is tightly finished and equipped with a beautiful marmoleum floor. The luxury kitchen with sleek kitchen island is fully equipped, including soft-close drawers, a Quooker, and a tall apothecary storage cabinet. In the hallway to the bathroom you will find the meter cupboard (equipped with enough groups and RCDs), space for a washer and dryer and a closet for extra storage. Above the closets are 3 large spaces which could be used for storing things like suitcases or camping gear. From the hall you have access to the spacious 1st bedroom, currently used as a nursery. The room is very bright due to the large windows and high ceiling. The bathroom is fully equipped with a large walk-in shower with a thermostatic mixer tap, large custom design washbasin, modern toilet and a design radiator. The bathroom window gives access to natural light and ventilation.

The entire floor has smooth plastered walls, high ceilings with attractive beams and a luxurious marmoleum floor.

5th floor:
A fixed staircase leads to the spacious landing on the 5th floor. Here you have space for laundry, as well as a closet for extra storage that contains the boiler. Behind the door you will find an exceptionally bright bedroom including an office space, with on either side a lovely roof terrace and balcony as a floor extension. This floor is located on the top of the complex and offers beautiful sunsets and panoramic views of Amsterdam. The master bedroom features qualitative laminate flooring and a sleek built-in closet.

Balcony and roof terrace:
The spacious balcony on the 5th floor can be accessed from the master bedroom. But the real highlight is the spacious and sunny roof terrace of well over 14m2. Here you can enjoy your breakfast in the morning or bbq with friends while enjoying the most beautiful sunsets. Thanks to the sliding doors of glass, the roof terrace feels like an extension of the bedroom. Both the balcony and roof terrace are finished with hardwood decking.

Location and surroundings:
The Vrolikstraat 76-4 is located in the bustling East, within walking distance of the atmospheric Beukenplein. Here you will find trendy cafes, high-end restaurants and various deli’s and supermarkets. The Amstel river is just a few minutes' walk away, where cozy cafes and luxurious restaurants are located on the boulevard, where you can take a refreshing dip in the summer. The Oosterpark is just around the corner, as are several sports facilities including Rocycle, Vondelgym, rowing clubs, yoga and pilates studios. The metro at the end of the street takes you to Central Station in 6 minutes and is only 1 stop away from Amstel Station. By car you reach the A10 highway in no time. There is plenty to do and experience in the neighborhood, with the great advantage that the street itself is quiet and once inside you can enjoy a tranquil oasis in the apartment.

Ownership:
The property is located on private land.

Owners' Association:
The apartment is part of a small and active VVE. The VvE consists of 3 other members. The VvE is managed by the members themselves. The monthly service costs per apartment unit are €130.50 (including building insurance)

Installation:
A combi central heating boiler (HR, built in 2015, gas-fired and owned) supplies heating and hot water. The electrical installation consists of sufficient groups with earth leakage protection.

Delivery:
The house can be delivered from January 2023.

Details:
- Asking price € 685.000,- costs for the buyer;
- Built in 1906;
- Located on private land, so NO ground lease;
- Living area of 80.3m2 (according to NEN2580,measuring report available);
- Energy label C;
- Frames made of plastic and equipped with double HR + + glazing (2017);
- Heating and hot water through central heating combi boiler (HR, built in 2015, owned and gas fired);
- The apartment is part of a small and active VvE,consisting of 3 members. The monthly service charge for the apartment is €130.50. The VvE is managed by the members;
- The house currently has 2 spacious bedrooms, with the option of creating a 3rd;
- Spacious roof terrace of 14m2 on the 5th floor, adjacent to the master bedroom. On the other side of the master bedroom, the apartment also features a balcony;
- The house is located on the top floors, so no noise disturbance;
- The 4th floor comes with a luxurious marmoleum floor, the 5th floor offers a qualitative laminate flooring;
- An age and asbestos clause will be included in the purchase agreement, due to the year of construction of the apartment;
- Sale is subject to approval of the owner;
- Delivery in consultation. From January 2023.

Experience this great apartment yourself, we are happy to give you a tour!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 1906
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1906
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 291
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Dak type Plat Dak
Dakraam Ja
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Dakterras Ja
Energielabel C
In overleg Ja
Schuifpui Ja
BouwjaarCV 2015
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
TypeCV ketel Hr Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 17
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
LeeftijdCV ketel 7
Aantal slaapkamers 2
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 1906
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1906
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 291
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Dak type Plat Dak
Dakraam Ja
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Dakterras Ja
Energielabel C
In overleg Ja
Schuifpui Ja
BouwjaarCV 2015
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
TypeCV ketel Hr Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 17
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
LeeftijdCV ketel 7
Aantal slaapkamers 2
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

IB Makelaars