Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze geweldige woning heet ' Enkhuizer 32'. Bij het zien van de woning op deze prachtige locatie krijgt u meteen een vakantiegevoel!

Met parkeergelegenheid voor de deur, is deze woning goed bereikbaar. Bij binnenkomst heeft u meteen toegang tot alle vertrekken. Met twee slaapkamers en een ruime woonkamer is deze woning geschikt voor 4 personen. De master slaapkamer is voorzien van een kastenwand. De betegelde badkamer is voorzien van een ruime douche, toilet en een breed wastafelmeubel met opbergruimte. De open keuken is van alle gemakken voorzien en heeft een moderne look. In de woonkamer is het sfeervol gemeubileerd bestaand uit een eethoek en een zithoek . Door de grote raampartijen krijgt u veel natuurlijk lichtinval en kijkt u direct op het IJsselmeer. Door twee openslaande deuren krijgt u toegang tot de tuin.

Deze tuin heeft een aangelegd terras en veel groen waaronder een heg. Hierdoor kunt u heerlijk genieten van uw privacy aan het Ijsselmeer!

Kenmerken:
Bouwjaar: 2018
Woonoppervlakte: 48 m2

LET OP: Deze woning staat op huurgrond! Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.


Over EuroParcs Resort Markermeer.

Ervaar de ontspanning van een weids uitzicht over een karakteristiek polderlandschap, dat in de loop van der eeuwen gevormd is. Op dit vakantiepark geniet je ook van de twinkeling van het water, het landschap en kom je helemaal tot rust in de historische omgeving met luxe en comfortabele voorzieningen.

EuroParcs Markermeer ligt op een fantastische locatie in Noord-Holland. Vanuit een beschutte ligging kijk je uit over de schitterende Hollandse wateren, waar vroeger de fluitschepen voorbijkwamen. Dat deze schepen hier inmiddels niet meer varen, betekent zeker niet dat deze plek zijn charme is verloren. Nog altijd is het Markermeer een prachtige stukje Nederland. Vanuit je vakantiehuis kun je heerlijk een duik in het meer nemen en genieten van het zonnetje op het gras.

De omgeving met bekende Noord-Hollandse steden als Enkhuizen en Hoorn, dompelt je ook onder in de karakteristieke Oer-Hollandse cultuur. Kortom: een perfecte locatie!

Bent u benieuwd naar deze vakantiewoning? Kom dan vrijblijvend een kijkje nemen!

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2018
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 48
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 120
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2018
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 48
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 120
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij