Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke woning in een heerlijke, rustige wijk?

Dan is deze bovenwoning in de Oogststraat 63, in het karakteristieke Betondorp, de ideale woning voor jou! De woning beschikt over een woonkamer, één slaapkamer, een keukenruimte en een breed balkon gelegen op het zuid-westen. Het geheel vergt wat liefde en aandacht maar is hiermee volledig in te delen naar eigen wens.

Benieuwd of deze woning voor jou bestemd is? Neem dan snel contact op met één van onze makelaars, wij laten het je graag zien!

Indeling
Aan de voorzijde van de woning tref je een eigen entree met hal, via de trap betreed je de eerste verdieping.

De woonkamer geeft veel daglicht door de grote raampartij aan de voorzijde. De ruimte is nog helemaal af te werken naar eigen smaak, indeling en interieur dus je kunt hier nog alle kanten op!

De woonkamer geeft je toegang tot de slaapkamer. De lichte slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en grenst aan het balkon. Het geheel is van een prima formaat en biedt ruimte voor een tweepersoonsbed.

Naast de slaapkamer is de keuken gelegen. Deze is voor nu uitgerust met een standaard keukenblok maar met het plaatsen van jouw droomkeuken kan hier écht een prachtige kookruimte gerealiseerd worden. Ook het balkon is via de keuken te betreden.

Op de overloop bevindt zich het toilet en de badkamer. Deze ruimtes zijn eenvoudig en functioneel ingedeeld. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Tevens bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine.

Tenslotte komen we bij het balkon. Deze is zoals eerder benoemd bereikbaar vanuit de keuken en slaapkamer en biedt een heerlijke buitenplek om te genieten van een warme zomerdag! Je kijkt hier heerlijk uit over de buurt. Voor extra bergruimte is er nog een stenen berging beschikbaar; deze tref je in de gemeenschappelijke binnenplaats.

Bijzonderheden
- Erfpacht afgekocht tot 31-12-2061;
- Appartementsrecht;
- Servicekosten ca. € 83 per maand (incl. opstalverzekering en servicekosten);
- Energielabel aanwezig (D);
- Bewoning voor eigen gebruik (enige uitzondering is als ouders voor een eigen kind kopen);
- Niet zelfbewoningsclausule;
- Ouderdomsclausule;
- Anti-speculatiebeding , termijn van 3 jaar;
- Voormalige huurwoning;
- Project notaris, Lubbers en Dijk notarissen;
- Oplevering kan snel, de woning is reeds leeg;
- Beschermd dorps,- en stadsgezicht.
- Voorrangsregeling sociale huur (MRA)

Locatie
De woning is gelegen in het karakteristieke "Betondorp". De wijk is ruim opgezet met veel groen in de vorm van tuinen, plantsoenen en hofjes. Een buurt in het Amsterdamse stadsdeel Oost die werd gebouwd tussen 1923 en 1925. Omdat voor het eerst veel beton werd toegepast bij de bouw van de woningen, ging het in de volksmond al snel Betondorp heten. Ook het voorzieningenniveau is prima voor elkaar. Een ruim winkelaanbod aan de Middenweg, het nabijgelegen Christiaan Huygensplein en het geheel nieuwe Oostpoortgebied. Een diversiteit van cafés en restaurants, sportfaciliteiten, Park Frankendael en een openbare bibliotheek maken het compleet.

De ligging is zeer gunstig. De bereikbaarheid met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer is uitstekend. Zo zijn er in het stadsdeel maar liefst drie NS stations en diverse tram- en buslijnen. Met eigen vervoer maakt de nabijheid van diverse uitvalswegen en de ring A-10 het centrum van Amsterdam of de snelweg binnen no time bereikbaar.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1924
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1924
Woon oppervlakte 40
Inhoud woonhuis 140

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1924
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1924
Woon oppervlakte 40
Inhoud woonhuis 140

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord