Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit is 'Casa di Rialto 77'. Een royale woning gevestigd op TopParken Park Westerkogge, geschikt voor zowel verhuur als eigen gebruik.

Deze woning wordt gekenmerkt door haar bijzondere design gecombineerd met een hellend dak. Toch voelt deze woning van binnen niets minder dan ruim aan! Een praktische indeling en grote raampartijen maken dat deze woning is voorzien van voldoende natuurlijke ventilatie en lichtinval.

Bent u een kookfanaat? Deze keuken is voorzien van verschillend inbouwapparatuur, is prettig ingedeeld en beschikt over genoeg bergruimte. De open leefruimte brengt een hoop sfeer met zich mee, zo kunt u heerlijk lang tafelen of een uw favoriete film kijken op de bank. Met twee openslaande deuren naar de tuin creëert u in de zomer een in- & outdoor living combinatie.

Met 3 slaapkamers is deze woning geschikt voor maar liefst 6 personen. De grootste slaapkamer is voorzien van meer dan genoeg bergingsruimte netjes verwerkt in een schuifwanden kast. De moderne badkamer bestaat uit: een douche, toilet en een wastafelmeubel met spiegel.


Wanneer u een vakantiehuis koopt met een combinatie van eigen gebruik en verhuur bepaalt u wanneer u de vakantiehuis zelf wilt gebruiken en wanneer deze beschikbaar is voor verhuur. Op deze manier geniet u van vakantie wanneer u daar aan toe bent én profiteert u van een interessant rendementspercentage. Ook heeft het kopen van een vakantiewoning met een combinatie van eigen gebruik en verhuur diverse fiscale voordelen. Via een persoonlijke link kunt u aangeven wanneer het vakantiehuis beschikbaar is voor verhuur, vanaf dat moment gaat de verhuurorganisatie van het park voor u aan de slag. Zij regelen het volledige verhuurproces, van de verhuur tot aan de schoonmaak. U ontvangt vervolgens een interessant rendementspercentage.



Recreatiepark de Westerkogge heeft u het volgende te bieden:

Om te beginnen, is het park vlakbij Hoorn en het Markermeer. De lange oprijlaan leidt u door de weilanden naar het waterrijke vakantiepark. Na het inchecken, is het tijd om optimaal te genieten!

Het vakantiepark is gelegen midden in de weilanden en is omringd door water, wat doorloopt over het gehele park. De ligging van het vakantiepark zorgt voor een prachtig vergezicht. Ontdek de omgeving op de fiets, te voet of via het water en laat u verrassen door het Noord-Hollandse landschap en de gezellige steden. De ligging maakt het daarbij de ideale locatie voor zowel een ontspannen, als een actieve vakantie. Beoefen een watersport op het Markermeer of breng een bezoek aan Amsterdam, om vervolgens weer helemaal tot rust te komen op Park Westerkogge in Berkhout.

Bent u benieuwd naar deze vakantiewoning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, want wij staan graag voor u klaar!

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2015
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 48
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 250
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2015
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 48
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 250
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij