Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Koffers pakken en verhuizen! Soms komt er een woning voorbij waar helemaal niets meer aan hoeft te gebeuren. Hier een voorbeeld, wie hier binnenstapt voelt direct de fijne woonsfeer! Huidige bewoners hebben hier met veel liefde gewoond en gunnen de volgende bewoner hetzelfde geluk! Een heerlijk ruim gezinshuis op een heerlijke plek nabij volop groen (Venneperhout) en centrum van Nieuw Vennep. De woning is lekker ruim en breed, heeft een voortuin en besloten achtertuin. Daarbij 5 royale slaapkamers, aparte waskamer, een zeer ruim woongedeelte (54m², 6m breed), nieuwe keuken (2020), bij uitstek een fijne gezinswoning en/of werkruimte in huis.

Kom binnen kijken want thuis komen en genieten van jaren wooncomfort doet u hier met plezier!!

Deze royale, brede woning met voldoende parkeergelegenheid voor de deur is gelegen op een ruim perceel in een comfortabele, gewilde en rustige omgeving. De woning, met om de hoek het centrum van Nieuw Vennep wat u volop keuze biedt aan winkels voor de dagelijkse behoeften, maar ook volop aanbod voor gemak, afhaalgelegenheden en leuke winkels. Diverse basisscholen, kinderdagverblijven en middelbare scholen in de directe nabijheid. Naar het Haarlemmermeerse bos??.., kwestie van 15 minuten fietsen en genieten van de strandjes, speeltuintjes en restaurants. De centrale ligging blijkt verder uit de bereikbaarheid met de auto voor de rest van Nederland. De snelwegen zijn allemaal goed bereikbaar, waardoor er snelle verbinding is met Schiphol of bijvoorbeeld met Haarlem, Amsterdam, Amstelveen of Den Haag. Ook voor vervoer per bus of trein is de ligging perfect, bushaltes liggen op loopafstand, treinstation op minuten afstand. Een hoog voorzieningenniveau allemaal binnen enkele minuten bereikbaar.

Kortom, een hele fijne plek waar het (t)huis komen is, zowel binnen met ruimte, prettige woonsfeer als buiten waar de hele dag wel een plekje in de zon te vinden is in de tuin om van het buitenleven te genieten.

Bedenk maar eens een rede waarom u hier niet zou willen wonen. Maak snel een afspraak om deze woning beslist vanbinnen te bekijken en een juiste indruk te krijgen! En???.wellicht staat jullie naam straks op de voordeur.

De prijs is een bieden vanaf prijs.

Enthousiast geworden? Maak dan een afspraak met één van onze makelaars voor een bezichtiging, wij laten u graag de woning zien!

U kunt ons bereiken voor het maken van een afspraak:
- aanvraag via een email
- aanvraag via een WhatsApp
- of....... snel bellen naar 06 - 14 68 11 33

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 2001

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 153
Inhoud woonhuis 494

Overige

Perceel oppervlakte 150

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 2001

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 153
Inhoud woonhuis 494

Overige

Perceel oppervlakte 150

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Koophuis makelaars Nieuw-Vennep