Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

CENTRAAL GELEGEN STUDIO (28m2) INCLUSIEF EIGEN PARKEERPLAATS MET ALLE GEMAKKEN BINNEN HANDBEREIK.

Deze complete studio, gelegen op de eerste verdieping in het gewilde complex “Villa Mokum”, is een unieke kans om zelfstandig in Amsterdam te wonen. In 2016 heeft dit complex de Amsterdamse Nieuwbouwprijs gewonnen. Een gezonde VvE zorgt voor het klein- en groot onderhoud conform een MJOP. Bovendien is er een huismeester die verantwoordelijk is voor netheid van het complex. Kortom, dé ideale plek voor Starters, Alleenstaande(n), Young Professionals, Studerende kinderen, Expats of geïnteresseerden voor een Pied-à-terre.

Het gebouw heeft een hotelachtige uitstraling en is qua ligging en bereikbaarheid uitstekend ten aanzien van Het centrum van Amsterdam, De Pijp, Rivierenbuurt, Schiphol en de Zuid As. Metrostation Spaklerweg en Treinstation Amstel zijn op loopafstand van de woning, waar alle bus-, trein- en tramverbindingen zich bevinden. De uitvalswegen met aansluitingen op de ringweg A2 en A10 zorgen ervoor dat je ook gemakkelijk met eigen vervoer overal kan komen. Liever de fiets? Dan is de binnenstand van Amsterdam binnen 15 minuten bereikbaar.

De Welnastraat is gelegen in Amsterdam Oost, het Amstelkwartier, waar zich in de wijk diverse winkels, sportscholen en gezellige horecagelegenheden bevinden. Aan de andere zijde van de Amstel is de Rivierenbuurt met de gezellige Rijnstraat met diverse winkels, café’s en restaurants. Park Somerlust en het Martin Luther King park zijn de recreatiegebieden in de buurt waar je vooral in de zomer goed kan vertoeven.


INDELING

Een overdekte gezamenlijke entree met bellentableau, brievenbussen en toegang tot de centrale hal met twee liften. Vanuit hier kan je naar je eigen verdieping of het trappenhuis. In de onderbouw bevindt zich de gemeenschappelijke fietsberging en je eigen/privé parkeerplek.

EERSTE VERDIEPING
De Entree is op de eerste etage aan het einde van de gang. Bij binnenkomst vind je aan de linkerkant de nette keuken met onder meer een koelkast, vaatwasser, 4-pits inductiekookplaat, combi-oven, afzuigkap en spoelbak. Aan de andere kant is een fraaie badkamer welke voorzien is van een douche, wastafel en wandcloset. Tevens vind je aan deze kant ook de meterkast met daarin de stadsverwarmingsunit.

De vloer is voorzien van vloerverwarming en afgewerkt met een PVC laminaat uitvoering. Het woon/slaap-gedeelte is aan de voorzijde, waarbij de grote raampartijen (2 openslaande deuren) met frans balkon uitkijkt op de straatzijde van Spaklerweg en het groen. De mechanische ventilatie is uitgebreid met een ventilatiebox in de gevel.

PARKEREN
Doordat je jouw eigen parkeerplek in de afgesloten parkeergarage onder het complex van “Villa Mokum” hebt bespaar je een hoop tijd, gedoe en moeite. Geen rondjes meer rijden en altijd gegarandeerd plek. Bezoekers kunnen betaald parkeren aan de openbare weg.


BIJZONDERHEDEN
- Bouwjaar 2014;
- Woonoppervlakte 28m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig);
- Energielabel A;
- Optimaal geïsoleerd, dankzij dubbel glas, geïsoleerde wanden, plafonds en vloeren;
- Verwarming en water met stadsverwarming;
- Gezonde en actieve VvE beheer;
- Eigendom belast met erfpacht: Canon € 2.170,60 per jaar, jaarlijks geïndexeerd
Einddatum 30 september 2061
- Bijdrage VvE € 64,56 per maand
- 2 liften, gemeenschappelijke terrassen, sfeervolle tuin
- Vloerverwarming
- Huismeester aanwezig in het complex


Bekijk de video en foto's voor een impressie.


Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Vastelle makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2014
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 28
Inhoud woonhuis 97.15
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
Kwaliteit object Luxe
Stadsverwarming Ja
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 1
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2014
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 28
Inhoud woonhuis 97.15
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
Kwaliteit object Luxe
Stadsverwarming Ja
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 1
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Vastelle

Wooninfluencers

Laden..