Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze sfeervolle woning is door de jaren heen gemoderniseerd waarbij authentieke details behouden zijn gebleven, zoals: een erker, een kamer en suite, glas in lood ramen en de originele paneeldeuren. Door het plaatsen van zonnepanelen, isoleren van de woning en het installeren van een warmtepomp is de woning ook nog energiezuinig met maar liefst energielabel A! Deze woning is nabij de dorpskern van Duivendrecht gelegen. Duivendrecht ligt onder de rook van Amsterdam, maar biedt de rustige sfeer van een dorp. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur aanwezig (blauwe zone en parkeervergunningengebied). Op steenworp afstand van de woning is het centrum van Duivendrecht gelegen waar u een winkelcentrum, sportvoorzieningen en scholen vindt. Duivendrecht is uitstekend te bereiken met openbaar vervoer zoals: het metrostation Van der Madeweg, NS-station Duivendrecht met metro- én treinverbindingen en met bus 41 in oostelijke richting naar het Muiderpoortstation ben je binnen 10 minuten in het grote winkelcentrum Oostpoort een paar minuten verder tussen Oostpoort en het Muiderpoortstation ligt de Amsterdamse Dappermarkt. De uitvalswegen (A1, A2, ringweg A10 en de Gooiseweg) liggen vlakbij. Op korte fietsafstand liggen het centrum van Amsterdam en het uitgaanscentrum ArenaPoort met de Johan Cruijff ArenA, Ziggo Dome en AFAS Live en Pathe Arena.

** FOR ENGLISH SEE BELOW **

Indeling: Vanuit de entree/het tochtportaal voorzien van originele glas in lood deuren is de hal met toegang tot het toilet met fonteintje, de trap naar de eerste verdieping met ondergelegen trapkast bereikbaar. Deze hal geeft toegang tot de woonkamer. De woonkamer is verdeeld in een zitkamer met sfeervolle erker aan de voorzijde en de eetkamer aan de achterzijde. In het midden van de woonkamer bevindt zich de open doorgang tussen de zit- en de eetkamer met vaste kasten aan weerszijden. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer met in de eetkamer een convectorput. De eetkamer is heerlijk licht door de openslaande deuren naar de achtertuin. Ook is vanuit de eetkamer de half open keuken te bereiken.

De L-vormige keuken is in landelijke stijl uitgevoerd, met een houten werkblad en veel bergruimte in de onder en bovenkasten. De keuken is voorzien van een spoelbak, een inductie kookplaat met afzuigkap, een oven en een koel-/vriescombinatie. Ook is er een deur naar de tuin aanwezig.

De diepe achtertuin ligt op het oosten. De tuin is voorzien van een verhoogd terras direct grenzend aan de woning en onder het balkon van de eerste verdieping. Op het terras staat aan de zijkant een kunststof tuinkast voor tuingereedschap. De rest van de tuin is voorzien van sierbestrating en verscheidene borders. Aan de achterzijde van de woning is een grote stenen berging gelegen ter breedte van de achtertuin. De voortuin ligt op het westen en is ingericht met 5 perkjes en daaromheen witte siersteentjes. Beide tuinen zijn vorig jaar voorzien van nieuwe beplanting.

De eerste verdieping beschikt over een overloop, twee ruime slaapkamers, een kleedkamer, een badkamer, een separaat toilet en een grote vaste kast met de aansluiting voor de wasmachine. Deze gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer en fraaie paneeldeuren. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning heeft openslaande deuren naar een balkon. Ook beschikt deze kamer over een vaste kast én een eigen inloopkast/kleedkamer. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt ook over een vaste kast. De badkamer ligt aan de voorzijde van de woning en beschikt over een ligbad, een separate douche en een wastafel. In de badkamer is een raam aanwezig voor natuurlijke ventilatie en lichtinval.

Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze verdieping bestaat momenteel uit een open zolderruimte voorzien van een dakkapel aan de achterzijde van de woning en een berging. In de berging bevinden zich de c.v.-ketel, de warmtepomp en de unit voor de zonnepanelen. De zolder is voorzien van een laminaatvloer en de dakkapel is uitgevoerd met kunststof kozijnen. Aan de voorzijde van de zolder zijn twee dakramen aanwezig. De zolder is een volwaardige verdieping welke op meerdere manieren in te delen is (eventueel behoort een extra slaapkamer of tweede badkamer tot de mogelijkheden). Er bestaat tevens de mogelijkheid om ook aan de voorzijde een dakkapel te plaatsen om deze verdieping nog verder te vergroten.

Bijzonderheden: • Sfeervolle, goed onderhouden woning. • Woonoppervlakte is 119 m² • Inhoud woning: 402 m³ • Oplevering in overleg. • Bouwjaar ca 1939. • De afmetingen van de tuin zijn ca. 10.50 meter x 5.35 meter. • De afmetingen van het balkon zijn ca. 1.00 x 5.15 meter. • Aan de linkerzijde van de achtertuin is een nieuwe schutting geplaatst. • De woning beschikt over energielabel A, geldig tot 5-12-2032. • De woning is voorzien van vloerisolatie. • De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. Op de tweede verdieping is de dakkapel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. • In 2019 is de woning voorzien van een hybride warmtepomp (Elga). • De woning beschikt over een eigen Cv-ketel, merk Remeha Tzerra, bouwjaar p.m. • De meterkast beschikt over 6 groepen en 2 aardlekschakelaars. • De woning is voorzien van 10 zonnepanelen. • Momenteel worden er o.a. nieuwe rioleringsbuizen en glasvezel aangebracht op de gehele Rijksstraatweg. • Er is rondom de woning genoeg parkeergelegenheid aanwezig (blauwe zone en parkeervergunningen), parkeren via vergunning aan te vragen bij de gemeente Ouder-Amstel.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u een deskundige NVM-makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Wij treden alleen op voor de verkopende partij en behartigen derhalve niet ook uw belangen. Indien u specifieke wensen omtrent de woning heeft adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen, eventueel door middel van een bouwtechnische keuring. De brochure houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een bod c.q. openen van de onderhandelingen. Er is pas sprake van een bindende overeenkomst na ondertekening van de schriftelijke koopovereenkomst door zowel verkoper als koper.

** ENGLISH **

This attractive house has been modernized over the years, while retaining authentic details, such as: a bay window, a room en suite, stained glass windows and the original panel doors. By installing solar panels, insulating the house and installing a heat pump, the house is also energy efficient with no less than energy label A! This house is located near the village center of Duivendrecht. Duivendrecht is close to Amsterdam, but offers the quiet atmosphere of a village. There is ample free parking in front of the door (blue zone and parking permit). A stone's throw from the house is the center of Duivendrecht, where you will find a shopping center, sports facilities and schools. Duivendrecht is easily accessible by public transport such as: the Van der Madeweg metro station, Duivendrecht NS station with metro and train connections and with bus 41 in an easterly direction to the Muiderpoort station, you are within 10 minutes in the large shopping center Oostpoort, a few minutes further between Oostpoort and the Muiderpoort station is the Amsterdam Dappermarkt. The roads (A1, A2, ring road A10 and Gooiseweg) are nearby. The center of Amsterdam and the entertainment center ArenaPoort with the Johan Cruijff ArenA, Ziggo Dome and AFAS Live and Pathe Arena are a short bike ride away.

Layout: From the entrance with original stained glass doors, the hall with access to the toilet with hand basin, the stairs to the first floor with the stair cupboard below is accessible. This hall gives access to the living room. The living room is divided into a sitting room with attractive bay window at the front and the dining room at the rear. In the middle of the living room is the open passage between the sitting and dining room with fixed cupboards on either side. The living room has a laminate floor with a convector well in the dining room. The dining room is wonderfully light through the patio doors to the backyard. The semi-open kitchen can also be reached from the dining room.

The L-shaped kitchen is in country style, with a wooden worktop and plenty of storage space in the lower and upper cabinets. The kitchen is equipped with a sink, an induction hob with extractor hood, an oven and a fridge freezer. There is also a door to the garden.

The deep backyard faces East. The garden has a raised terrace directly adjacent to the house and below the balcony of the first floor. On the side of the terrace is a plastic garden cupboard for garden tools. The rest of the garden has ornamental paving and various borders. At the rear of the house is a large stone shed located the width of the backyard. The front garden faces west and is decorated with 5 flower beds surrounded by white decorative stones. Both gardens were provided with new planting last year.

The first floor has a landing, two spacious bedrooms, a dressing room, a bathroom, a separate toilet and a large closet with the connection for the washing machine. This entire floor has a laminate floor and beautiful panel doors. The bedroom at the rear of the house has patio doors to a balcony. This room also has a closet and a private walk-in closet / dressing room. The bedroom at the front also has a closet. The bathroom is located at the front of the house and has a bath, a separate shower and a wash basin. The bathroom has a window for natural ventilation and light.

The second floor is accessible via a fixed staircase. This floor currently consists of an open attic space with a dormer window at the rear of the house and a storage room. The storage room houses the central heating boiler, the heat pump and the unit for the solar panels. The attic has a laminate floor and the dormer window is equipped with plastic frames. There are two skylights at the front of the attic. The attic is a full-fledged floor that can be arranged in several ways (an extra bedroom or second bathroom may be possible). There is also the possibility to place a dormer window at the front to enlarge this floor even further.

Particularities: • Atmospheric, well-maintained home. • Living area is 119 m² • House content: 402 m³ • Delivery in consultation. • Built around 1939. • The dimensions of the garden are approximately 10.50 meters x 5.35 meters. • The dimensions of the balcony are approx. 1.00 x 5.15 metres. • A new fence has been placed on the left side of the backyard. • The house has energy label A, valid until 5-12-2032. • The house is equipped with floor insulation. • The house has wooden frames with double glazing. On the second floor, the dormer window is equipped with plastic frames with double glazing. • In 2019, the house has been equipped with a hybrid heat pump (Elga). • The house has its own central heating boiler, brand Remeha Tzerra, built in p.m. • The meter box has 6 groups and 2 earth leakage switches. • The house is equipped with 10 solar panels. • Currently, new sewage pipes and fiberglass are being installed on the entire Rijksstraatweg. • There is enough parking space around the house (blue zone and parking permit), parking via permit to be requested from the municipality of Ouder-Amstel.

This information has been compiled by us with the necessary care. However, no liability is accepted on our part for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative.

We advise you to engage an expert NVM broker who will guide you through the purchase process. We only act for the selling party and therefore do not represent your interests.

If you have specific wishes regarding the property, we advise you to make these known to your purchasing agent in good time and to have this carried out independently, possibly by means of a building inspection.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1939
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1939
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 402

Overige

Perceel oppervlakte 129
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1939
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1939
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 402

Overige

Perceel oppervlakte 129
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Admiraal ERA Makelaardij o.g. b.v.