Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zeer ruim en licht 4 kamer topfloor hoekappartement van ca. 104 m2 op 14e etage met een adembenemend uitzicht over heel Amsterdam! Het appartement is goed geïsoleerd, erg energiezuinig en gasloos (stadsverwarming). Het heeft dan ook een Energielabel A.
Het appartement ligt in een nieuwbouw complex uit 2012. En niet onbelangrijk: de erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
Omdat het een hoekappartement betreft met grote ramen heeft u van zonsopkomst tot bijna zonsondergang de hele dag de zon in huis. Dit scheelt enorm in de stookkosten.

Ligging:
Het appartement ligt in een rustige wijk op slechts 5 minuten fietsen van het station van de Noord-Zuidlijn. In de directe omgeving zijn verschillende bushaltes, een winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen, een ziekenhuis, scholen en sportaccommodaties. Ook de ringweg A10 is snel en makkelijk te bereiken.
In het nabij gelegen recreatiegebied t Twiske kunt u heerlijk wandelen en fietsen.
Het bruisende NDSM met Loetje aan het IJ, Pllek, de IJ-kantine en Noorderlicht liggen op 5 fietsminuten. Ook de pont, de Adamtoren en Filmmuseum Eye zijn dichtbij.

Indeling:
Begane grond: Nette afgesloten hoofdentree met toegang tot twee liften. Hier zijn ook twee gezamenlijke fietsenbergingen voor alle bewoners. Op de 2e etage vindt u een ruime privé berging.

14e verdieping:
U komt het appartement binnen in een ruime hal. Hier vindt u de meterkast, de toiletruimte met zwevend toilet en een fonteintje en een berging met de wasmachine-aansluiting.
Vervolgens komt u in de zeer ruime en lichte woonkamer. Door de grote ramen die tot aan de vloer komen, heeft het appartement veel lichtinval. Vanaf zonsopkomst tot bijna zonsondergang heeft u de zon in huis. Het voelt dan ook meteen behaaglijk warm. Mocht dat niet voldoende zijn, de woonkamer en de keuken zijn voorzien van vloerverwarming en er hangt een airco die zowel kan koelen als verwarmen.
Aan de woonkamer grenst het balkon. Deze ligt op het zuid/westen. Hiervandaan kunt u heerlijk genieten van het mooie uitzicht.
Ook de L-vormige keuken grenst aan de woonkamer en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer.

Via de hal zijn de drie slaapkamers, de badkamer en nog een inpandige berging te bereiken.
De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een net badkamermeubel met kast en een inloopdouche.
Het gehele appartement is voorzien van een prachtige neutrale kwaliteitslaminaatvloer.


BIJZONDERHEDEN:
Hoekappartement
Energiezuinig
De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht
Oppervlakte 104 m2 (conform NEN 2850 norm)
Vloerverwarming woonkamer en keuken
Airco
Balkon (ca. 5m2)
Stadsverwarming
Luxe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur
Moderne badkamer
Privé berging op de 2e etage (ca. 4m2)
Videofoon installatie
Servicekosten 160,- per maand
Gezonde VvE met professionele beheerder
2 inpandige fietsenbergingen
Openbaar parkeerterrein
Nabij recreatiegebied t Twiske
Nabij begin /eindhalte Noord-Zuidlijn

Aanvaarding in overleg (kan spoedig)Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee of zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Hoewel wij de woning met veel zorg en naar eer en geweten hebben opgemeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. De opgegeven maten zijn indicatief, er kunnen kleine verschillen zijn. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het te meten specifieke object kunnen deze verschillen groter of kleiner zijn. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Alle genoemde jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

De koopakte betreft een standaard-NVM koopovereenkomst met een aantal aanvullende artikelen, zoals:
- ouderdomsclausule (bij woningen ouder dan 20 jaar)
- asbestclausule (bij woningen van voor 1993)
- notarisclausule (maximum aan kosten voor verkoper en tijdsbepaling)
- meetclausule (aansprakelijkheid verkoper en makelaar)
- voorbehoud akkoord hypotheekbank verkoper (indien van toepassing)
- niet-bewonersclausule (indien van toepassing)
- overige clausules voor zover van toepassing
- ter uwer informatie: in Amsterdam, bij bedrijfsobjecten, boten, cooperatieve verenigingen, overige bijzondere en ander te noemen gevallen, maakt de verkopende makelaar geen koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Dit geldt voor het opmeten van de ruimten, het geven van jaartallen en het geven van overige informatie. Heeft u twijfels omtrent de juistheid van enig punt dan verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons kenbaar te maken. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Eens te meer niet indien de betreffende informatie ouder is, moeilijker te verkrijgen, dan wel voor meerdere interpretaties vatbaar.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 0
Inhoud woonhuis 0
Aantal verdiepingen 1

Overige

BouwjaarCV Nee
Perceel oppervlakte 104
Appartement Ja
Lift opmerking Aanwezig
Ligging opmerking Aan rustige weg
Aantal slaapkamers 3
Opmerkingen isolatie Dubbel glas
Aanvaarding opmerking In overleg

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 0
Inhoud woonhuis 0
Aantal verdiepingen 1

Overige

BouwjaarCV Nee
Perceel oppervlakte 104
Appartement Ja
Lift opmerking Aanwezig
Ligging opmerking Aan rustige weg
Aantal slaapkamers 3
Opmerkingen isolatie Dubbel glas
Aanvaarding opmerking In overleg

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Makelaar1 - Verkoop zelf uw woning voor € 595,--