Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

*** ENGLISH TEXT BELOW ***

TE HUUR Beschikbaar per direct

In de zeer gewilde “Koninginnebuurt”, op een absolute toplocatie en op loopafstand van het centrum van Haarlem gelegen zéér royaal en monumentaal (Gemeentelijk Monument) herenhuis met maar liefst 7 slaapkamers en twee badkamers! Een voor- en zonnige achtertuin van ca 11 meter diep op het zuidoosten maken dit huis het ideale gezinshuis! Met een totale woonoppervlakte van 244 m2, verdeeld over 4 verdiepingen, is dit met recht een statig huis te noemen. Je betreedt de woning in de vestibule met originele marmeren vloer. Via de gang (met separaat toilet en verdiepte kelderkast) kom je in de woonkamer. De originele en suitedeuren met glas in lood maken het mogelijk de voor- en de achterkamer van elkaar te scheiden waardoor je in beide ruimtes heerlijk rustig kunt zitten. De voorkamer beschikt over een mooie houtgestookte kachel. De achterkamer loopt over de volle breedte van de woning en is – dankzij de grote raampartij – zeer licht en heeft openslaande deuren naar de achtertuin. De mooie houten vloer en hoge - gerestaureerde - ornamentenplafonds geven deze ruimte extra allure. De keuken bevindt zich in de uitbouw. Deze is voorzien van een koelkast, vriezer, een vaatwasser, een elektrische kookplaat en een combimagnetron/oven. Via de deur in de keuken bereik je de tuin met achterin over de volle breedte een gemetseld tuinhuis met schitterende ramen. Handig als schuur maar ook als gastenverblijf, atelier of werkkamer zou deze ruimte uitstekend dienst kunnen doen. Op de eerste verdieping heb je de beschikking over twee riante slaapkamers waarvan een met badkamer-en-suite (met extra grote inloopdouche, wastafel en toilet), een kleinere slaapkamer en een separaat toilet.

De tweede verdieping heeft aan de voorzijde een slaapkamer over de volle breedte. Aan de achterzijde vind je nog een grote en lichte slaapkamer en een separaat toilet. De badkamer heeft een ligbad, een wastafel en is hier ook de aansluiting voor de wasmachine en/of droger.

Via de vast trap bereik je de derde verdieping. Deze is voorzien van een lichtkoepel op de overloop en een diepe kast met de CV. Verder bestaat deze etage uit één grote kamer over het volledige oppervlakte met een pantry met wastafel. Mede door de grote dakkapellen – met balkon - aan weerszijden is dit een zeer lichte ruimte. Vanaf hier is ook fenomenaal uitzicht op de St. Bavo basiliek!

Deze fijne woning is absoluut een bezichtiging waard! Het huis is klaar voor een gezin dat hier met heel veel plezier tijdelijk wil gaan wonen.

- goed geïsoleerd en gedeeltelijk voorzien van kunststofkozijnen met dubbel glas; - 244 m2 verdeeld over 4 verdiepingen; - hoge plafonds met ornamenten; - 7 slaapkamers; - 2 badkamers; - multifunctionele ruimte met mooie ramen in de achtertuin; - rustige buurt met veel jonge gezinnen; - om de hoek van het centrum van Haarlem - ruime keuze uit basis en middelbare scholen in de directe omgeving; - dichtbij wandelbos de Haarlemmerhout , het centrum van Haarlem en op 20 minuten fietsafstand van strand en duinen.

Huurcondities: - maximaal 2 jaar, tijdelijk contract - huurder wordt uitgebreid gescreend, salarisgegevens en banksaldi moeten worden overlegd - waarborgsom 2 maanden huur - huur is exclusief gas, water en elektra - alleen particuliere huishoudens kunnen reageren op deze aanbieding

FOR RENT

Fabulous and very spacious house with 7 bedrooms and 2 bathrooms, situated on top location at walking distance from the beautiful centre of Haarlem. The living space is 244 m2, divided over 4 floors. See the lay out and pictures for a good impression. International School location groups 1-4 is across the street.

Highlights: - well insulated, many windows are double glazed - high ceilings with ornaments - 7 bedrooms - 2 bathrooms - quiet and very popular neigbourhood with many young families - well situated towards International School, the location for groups 1 - 4 is across the street, the other location is 3 km away - Haarlemmerhout woods are at walking distance - beach is 20 minutes by bike

Conditons: - maximum rental period is 2 years - tenants will be screened - down payment is 2 months rent - rent is exclusive of gas, water and elektricity - only for private families

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 244
Inhoud woonhuis 895

Overige

Perceel oppervlakte 184

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 244
Inhoud woonhuis 895

Overige

Perceel oppervlakte 184

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van den Putten ERA Makelaars/Taxateurs o.g. - Heemstede