Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een instapklare recreatiewoning aan het water? Dit is 'Module Special 207', een ruime kavel gelegen aan het water op Park Westerkogge in Berkhout.

Via de privé parkeerplaats krijgt u toegang tot het perceel. De groene tuin is uitgevoerd met een vlonderterras en een bijzonder leuke kade aan het water. Voorzien een sauna en een volledig omheinde jacuzzi is een verblijf in deze woning optimaal genieten!

Wanneer u de woning betreedt geniet u direct van veel natuurlijke lichtinval. Met zijn imposante raampartijen en hoge plafonds voelt deze woning zeer ruim aan. De woning is ingedeeld met twee slaapkamers, een badkamer en een open leefruimte met moderne keuken en royale zithoek.

De volledig betegelde badkamer is in zeer nette staat en beschikt over een toilet, radiator, breed wastafelmeubel met bergmogelijkheden en douchecabine. De royale douchecabine is voorzien van een regendouche en een glazen wand met schuifdeur.
Beide slaapkamers zijn voorzien van een comfortabel twee-persoonsbed en bieden veel kastruimte.

Een moderne keuken maakt deze woning helemaal af! De keuken beschikt over veel werk- en bergruimte, diverse inbouwapparatuur (o.a. vaatwasser, koelkast, vriezer en combinatie magnetron oven) en een 5-pits gasplaat.

De woning beschikt over zonnepanelen en over een aircosysteem. Zo is het in deze woning het gehele jaar door goed te vertoeven!

Gedecoreerd met hoogwaardige kwaliteit meubelen is deze 'Module Special 207' instapklaar en zeer geschikt voor zowel eigen gebruik als verhuurdoeleinden.

Bij het kopen van deze Module Special voor eigen gebruik, kunt u er ook voor kiezen deze gedeeltelijk of volledig te verhuren. Het verhuren gebeurt middels een professionele verhuurorganisatie. Zo kunt u de kosten minimaliseren en daarnaast zelf ook onbezorgd van uw vakantiehuis genieten!


Kenmerken:

- Woonoppervlakte: 52 m2
- Perceelgrootte: 288 m2
- Aantal personen: 4
- Bijzonderheden: jacuzzi, sauna, airco, zonnepanelen en ligging aan het water.


Recreatiepark de Westerkogge heeft u het volgende te bieden:

Om te beginnen, is het park vlakbij Hoorn en het Markermeer. De lange oprijlaan leidt u door de weilanden naar het waterrijke vakantiepark. Na het inchecken, is het tijd om optimaal te genieten!

Het vakantiepark is gelegen midden in de weilanden en is omringd door water, wat doorloopt over het gehele park. De ligging van het vakantiepark zorgt voor een prachtig vergezicht. Ontdek de omgeving op de fiets, te voet of via het water en laat u verrassen door het Noord-Hollandse landschap en de gezellige steden. De ligging maakt het daarbij de ideale locatie voor zowel een ontspannen, als een actieve vakantie. Beoefen een watersport op het Markermeer of breng een bezoek aan Amsterdam, om vervolgens weer helemaal tot rust te komen op Park Westerkogge in Berkhout.

Bent u benieuwd naar deze vakantiewoning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, want wij staan graag voor u klaar!

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 52
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 288
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 52
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 288
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij