Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Grote gezinnen opgelet! Deze twee-onder-één kapwoning op een ruim perceel is een absolute parel voor diegenen die op zoek zijn naar een fijne en ruime gezinswoning met eigen oprit die voldoende parkeermogelijkheden biedt en grote garage. Daarnaast is de woning gelegen op een fraaie locatie in de nieuwbouwwijk 'Bangert en Oosterpolder' met in de nabije omgeving diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen. 

Binnenshuis kun je rekenen op een lichte woonkamer met open woonkeuken, maar liefst 6(!) goed bemeten slaapkamers en een nette badkamer. Buitenshuis zet het grote genieten zich voort; in de royale, zonnige en privacyvolle tuin op het zuidwesten aan het vaarwater waan je je al snel in vakantiesferen. Oftewel, alles wat je hartje begeert en meer!

Geïnteresseerd? Wees er dan snel bij en neem vandaag nog contact op met één van onze makelaars voor een rondleiding.

Indeling

We stappen de woning binnen in de entree die direct toegang verleent tot de diverse vertrekken waaronder de inpandig bereikbare garage, toilet en de woonkamer. Daarnaast is hier ook de meterkast en het separaat toilet gelegen. Hang je jas op aan de kapstok en kom verder naar de woonkamer.

Riante living
In de lichte woonkamer staan functionaliteit en een huiselijk gevoel voorop. Daarbij dragen de mooie grote raampartijen en de openslaande deuren naar de achtertuin bij aan een fijne lichtinval. Voor de woonkamer is gekozen voor een multiplex eiken houten vloer en neutrale kleuren op de gladde wanden. Zodoende kun je hier met talloze interieurstijlen prima uit de voeten. Daarnaast is er meer dan voldoende ruimte om een comfortabele zithoek te creëren waar je na een lange (werk)dag eventjes heerlijk kunt ontspannen. 

Lekker kokkerellen
De riante woonkeuken aan de voorzijde is geplaatst in een dubbele wandopstelling en biedt veel handige werk- en opbergruimte. En met alle wenselijke voorzieningen, zoals een 5-pits gasfornuis met afzuigkap, combimagnetron, oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en een granieten aanrechtblad met dubbele gootsteen sta je hier dagelijks comfortabel te koken. 

Ook is hier voldoende ruimte voor het creëren van een ruime eethoek waar je samen van het heerlijke avondmaal kunt genieten.

Kom tot rust!
Via de trap bereik je de eerste verdieping. Op deze verdieping bevinden zich vier slaapkamers en een badkamer. Twee slaapkamers zijn hier na de herindeling van deze verdieping boven de garage gerealiseerd en zijn afgewerkt met een vinylvoer. De overige slaapkamers zijn van goed tot ruim formaat, aangenaam licht en keurig afgewerkt met een laminaatvloer en lichte wanden. Niets is zo fijn als na een drukke dag in een mooie slaapkamer tot rust komen, toch?

De badkamer is volledig betegeld en ingericht met een vaste wastafel, ligbad en douche. Het  toilet is separaat gelegen naast de badkamer. 

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de zolder bereikbaar. Hier zijn twee grote slaapkamers gerealiseerd. Wederom heerlijk licht en keurig afgewerkt met laminaat op de vloer. Heb jij al een idee hoe je de kamers gaat indelen?

Op de overloop van de zolder tref je de stookruimte, cv- en wasmachine opstelling en het luik naar de vliering voor veel bergruimte. De grote vliering is over de gehele lengte van de woning en is bereikbaar middels de vlizotrap.

Buitenleven
Via de openslaande deuren vanuit de woonkamer en het zitgedeelte bereiken we de gezellige tuin op het zuidwesten vanuit. Door de ligging is het hier vrijwel het gehele jaar door optimaal genieten. In de ochtend kun je hier heerlijk je koffie drinken en aan het einde van de dag lekker relaxen. De tuin is aangelegd met gras en bestrating en er is een steiger van houten delen aan het water. Door de schutting en de groene beplanting heb je hier optimale privacy.

Middels de voortuin hebben we toegang tot de aangebouwde garage; hier vinden tuinkussens, gereedschap en fietsen eenvoudig een plekje. De garage is voorzien van elektra en een achterdeur naar de tuin.

Wonen in Zwaag
De woning is gelegen in de groene en kindvriendelijke woonwijk 'Bangert Oosterpolder' in Zwaag. De nieuwbouwwijk Bangert en Oosterpolder heeft inmiddels een echt 'centrum' met een supermarkt en zeven kleine winkels die voorzien in de dagelijkse levensbehoeften. Samen met het reeds geopende buurtcentrum 'De Kreek' vormen de winkels het hart van de wijk, tussen de 'Meetketting' en 'De Strip'. De bereikbaarheid van de wijk is uitstekend: er is een snelle verbinding met de rijksweg A7. Op fietsafstand zijn 2 NS-stations: Hoorn en Hoorn Kersenboogerd. 

Bijzonderheden
Tijdens de bouw is de woning op de eerste verdieping doorgebroken, naar de ruimte boven de garage. Hierdoor is de indeling op de eerste verdieping gewijzigd van de standaard situatie. Er zijn nu twee slaapkamers bijgekomen. Deze verdieping heeft nu 4 slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet.

De woning heeft een definitief energielabel, te weten A. Dit verloopt op 16-02-2033.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 188
Inhoud woonhuis 785

Overige

Perceel oppervlakte 319
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 188
Inhoud woonhuis 785

Overige

Perceel oppervlakte 319
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn