Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zichtlocatie gelegen bedrijf/winkelpand met ruime karakteristieke woning. De bedrijf/winkelruimte is ca. 300 m² en de woning ca. 480 m³. Het oorspronkelijk bouwjaar is ca. 1930, maar het geheel is diverse malen uitgebouwd. Het meest recent in 1998, waarbij de woning ingrijpend is vergroot. Door de ruime bestemming als “gemengde doeleinden” is zowel gebruik als winkel, maar ook als bedrijf mogelijk. Een klein gedeelte is verhuurd als kapsalon, tevens zijn er huurinkomsten uit de aanwezige geldautomaat. Het pand wordt zowel in zijn geheel te koop aangeboden, maar ook bestaat de mogelijkheid alleen de bedrijf/winkelruimte te huren.

Indeling: Woning: Begane grond: Entree/hal, woonkeuken met keukenblok voorzien van inbouwapparatuur, woonkamer met open haard, inpandig kantoor, toilet met urinoir, bijkeuken, kantine, ruime garage met elektrische overheaddeur.

1e verdieping: Overloop met bergkasten, 4 slaapkamers waarvan 1 zeer ruime ouderslaapkamer, badkamer met douche, ligbad, wasmeubel, toilet.

2e verdieping: vlizotrap naar ruime zolder.

Bedrijfsgedeelte: 1 grote bedrijf/winkelruimte van ca. 300 m², 1 verhuurde winkelruimte (kapsalon) van ca. 55 m², geldautomaat.

Bijzonderheden: * Unieke mogelijkheid wonen en werken te combineren * Zichtlocatie aan N 739 met veel passanten * Gunstige ligging ten opzichte van Hengelo, Enschede en op- / afrit A1 * Kaveloppervlakte 979 m² * Voldoende parkeergelegenheid.

Mogelijkheid tot koop van het gehele object of huur van bedrijf/winkelgedeelte

Koopsom € 369.000,-- k.k. Huurprijs bedrijf/winkelruimte € 18.000,-- per jaar

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 700

Overige

Perceel oppervlakte 979

Prisma Makelaars - Hengelo OV

Marskant 19
7551BS Hengelo (Overijssel)
T: 074 - 255 97 97
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Pastoor Ossestraat in Hengelo OV?