Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Koop uw eigen kavel en ontwerp uw droomhuis!
Bent u op zoek naar een nieuwe woning en vindt u het leuk nauw betrokken te zijn bij het ontwerp en de bouw van uw woning? Misschien is zelf bouwen dan een aantrekkelijke optie voor u. In de Heemtuin zijn namelijk ook vrije kavels. Binnen bepaalde stedenbouwkundige randvoorwaarden kunnen kopers van deze kavels in eigen beheer een woning (laten) ontwerpen en bouwen.
De Heemtuin: Rust. Groen. Lekker wonen. Deze nieuwe wijk ligt vlakbij het Wierdense veld en de Regge. De kavels en woningen zijn ruim van opzet en als de woningen klaar zijn, komt er volop groen in de wijk.
De Heemtuin is met de auto goed bereikbaar zowel vanuit het centrum van Nijverdal als vanaf de rijksweg 35 van Zwolle naar Almelo.
Ook met de fiets bent u over veilige fietspaden snel in het centrum van Nijverdal, het Nijverdalse station en de Nijverdalse sportvoorzieningen. Kortom een prima plaats om te wonen voor de moderne mens die hoge eisen stelt aan mobiliteit, voorzieningen en recreatieve mogelijkheden. Natuurlijk is de wijk zelf ook goed ingericht.
Bijzonderheden:
- Kavelgrootte circa 686 m²;
- Breedte kavel ruim 19 m¹ en diepte kavel circa 35 m¹;
- Bouwklasse A (Goothoogte minimaal 2.50 meter / maximaal 3.50 meter, bouwhoogte minimaal vrij / maximaal 9.00 meter, dakhelling minimaal 35º/ maximaal 60º);
- Genoemde prijs is inclusief BTW, exclusief overdrachtsbelasting (o.a. notariële kosten en kadastraal recht).
Spreekt u dit aan en wilt u graag in de Heemtuin wonen?
In de Heemtuin die de nieuwste uitbreiding van Nijverdal is, heeft de gemeente nog 11 bouwkavels te koop. Het betreft allemaal kavels voor vrijstaande woningen.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Aantal toiletten 0

Piksen Makelaars

Smidsweg 51
7441EK Nijverdal (Overijssel)
T: 0548 - 61 28 61
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Baltinksweg 24 - Kavel 10 in Nijverdal?