Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Landgoed De Plantage ligt 4 kilometer ten noorden van Ommen in de buurtschap Witharen en beslaat een oppervlakte van 15.80.00 hectare. Dit nieuwe en zeer fraai gelegen landgoed is een echte plantage: wal- en hazelnoten worden er geoogst. Landgoed De Plantage sluit aan op het bosgebied Witharen dat in eigendom is van Waterleidingbedrijf Vitens.
Midden op Landgoed De Plantage (ten noordwesten van de “witte” woonboerderij De Haar 1) op een rug in het landschap zijn twee bouwkavels ontwikkeld en bestemd voor de bouw van twee landhuizen van allure.
De twee bouwkavels worden omgeven door groen en delen een gezamenlijke oprijlaan.
De westelijke bouwkavel is groot 3737 m² en op deze bouwkavel mag een landhuis worden gebouwd van minimaal 1000 m³ en maximaal 1500 m³ met 100 m² aan bijgebouwen. De vraagprijs van deze bouwkavel bedraagt € 295.000,- k.k.
De oostelijke bouwkavel is groot 5000 m² en op deze bouwkavel mag een landhuis worden gebouwd van minimaal 1000 m³ en maximaal 1500 m³ met 100 m² aan bijgebouwen en 200 m² aan bedrijfsgebouwen. De vraagprijs van deze bouwkavel bedraagt € 325.000,- k.k.
Landgoed De Plantage is heel bijzonder vanwege de noten en het volume dat gebouwd mag worden maar ook vanwege de flora en fauna: achter de bouwkavels in het Vitensbos is een kraamburcht van dassen en deze prachtige dieren bezoeken ook Landgoed De Plantage met regelmaat!
De verkoopbrochure van Landgoed De Plantage, met daarin opgenomen de bestemmingsplankaart met voorschriften, kunt u downloaden vanaf hofrijck.nl onder aanbod koop bouwkavels.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 2015

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Inhoud woonhuis 1000

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 3737

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Rentekorting op je ASN Hypotheek met ASN Duurzaam Wonen?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de De Haar in Witharen?

Aangeboden door:

Hofrijck Rentmeesters

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Check hier