Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Landgoed Lobbenslag is een nieuw landgoed dat ligt in het overgangsgebied tussen Enschede en Lonneker. Dit nieuwe landgoed beslaat een oppervlakte van 5.43.45 hectare en betreft de driehoek gelegen tussen de Oldenzaalsestraat, Noord Esmarkerrondweg en de Stokhorstlaan. Op het nieuwe landgoed mag een “tuinmanswoning” gebouwd worden met bijgebouwen waarvan de in-/uitrit is gesitueerd aan de Stokhorstlaan en alleen deze bouwkavel wordt te koop aangeboden met een oppervlakte van circa 0.84.00 hectare.
Landgoed Lobbenslag maakt onderdeel uit van het vastgestelde bestemmingsplan Groene Scheg 2016. De bestemming wonen met groot bouwvlak maakt het mogelijk om een nieuwe woning te bouwen met een maximum van 750 m³, eventuele kelders niet meegerekend, maar de bijgebouwen (tot wel 200 m²!) mogen aangebouwd worden en dat betekent dat een riante woning kan worden gebouwd welke perfect past op een nog in te richten landgoed!
De maximum bouwhoogte bedraagt 10,5 meter en de maximum goothoogte bedraagt 7 meter. Naast de bestemming wonen – met specifieke bouwaanduiding lettercode a - heeft het landgoed de bestemmingen natuur, agrarisch met waarden, bos en verkeer – verblijfsgebied. Tevens heeft het landgoed de gebiedsaanduiding overige zone – archeologisch onderzoeksgebied a en b.
Het landgoed zal voor rekening van verkoper worden ingericht conform de inrichtingstekening binnen een jaar na de juridische levering van de bouwkavel.
Landgoed Lobbenslag is gerangschikt onder de Natuurschoonwet 1928 als niet opengesteld landgoed, na de inrichting (met aanleg van wandelpaden buiten de bouwkavel) zal het landgoed gerangschikt worden als opengesteld landgoed. Onderliggend aan en behorend tot het bestemmingsplan is er een beeldkwaliteitplan (met schetsontwerp en materiaalkeuzes) en deze documenten zijn toegevoegd aan de verkoopbrochure evenals de inrichtingstekening van landgoed Lobbenslag.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 2017

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Inhoud woonhuis 750

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 8400

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Duurzamer wonen met de ASN Hypotheek?
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Stokhorstlaan in Enschede?

Aangeboden door:

Hofrijck Rentmeesters

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Check hier