Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Braakman C
Wie kent het voormalig Baakman C gebouw aan de Grotestraat 180 in Nijverdal nou niet? Heb jij ook nog herinneringen bij dit nostalgische pand? Wij hebben in ieder geval een leuk nieuwtje! Het royale appartement en de ondergelegen winkelruimte staan te koop!

Bent u op zoek naar een zeer ruim appartement in hartje centrum met winkels en woningen en niet te vergeten de gezellige terrasjes? STOP DAN MET ZOEKEN!

Het appartement is maar liefst 190 m² groot en beschikt o.a. over een ruime woonkamer, vier slaapkamers, een studeer-/hobbykamer, een wasruimte, inloopkast en een zeer groot dakterras (115 m²).

Appartement
We beginnen bij de voordeur. Via de voordeur komen we binnen in een hal met de trapopgang naar het bovengelegen appartement. Ook is hier de toegang tot een ruime kelder waar genoeg voorraad opgeslagen kan worden en bevindt zich hier de meterkast (met glasvezelaansluiting). Als we via de trap omhoog gaan dan komen we in het tochtportaal van de bovenwoning. Laten we eerst rechtsaf de hal inslaan, deze hal is voorzien van een lichtkoepel. Direct aan de rechterkant bevindt zich achter de eerste deur een ruim toilet met fontein. Bij het openen van de tweede deur aan de rechterkant komen wij in de badkamer terecht. De badkamer heeft eveneens een lichtkoepel en een moderne uitstraling. De badkamer is voorzien van een wastafel met moderne steigerhouten kastombouw en een ligbad met douche. De derde deuropening geeft ons toegang tot de keuken. De keuken bestaat aan twee zijden uit boven- en onderkasten en heeft een rechte opstelling met een groot raam in het midden. Vanuit de hal is het via twee deuropeningen mogelijk om in de woonkamer te komen. De woonkamer heeft een L-vorm met authentiek balkenplafond en bestaat uit een eet-gedeelte en een zit-gedeelte. Vanuit de woonkamer kijk je prachtig uit over het centrum van Nijverdal en de Grotestraat. Leuk detail is de bar in de woonkamer. Wat is nou fijner bij thuiskomst (op vrijdag) om samen een glaasje wijn te nuttigen en het weekend in te luiden. Achter de bar bevindt zich nog een speelkamer/kantoor.

Vanuit de hal is het mogelijk om via de garderobe in de wasruimte annex technische ruimte te komen. Als we terug gaan naar het tochtportaal is het ook mogelijk om linksaf te gaan richting de slaapkamers. Het appartement heeft in totaal 4 slaapkamers, een hobbyruimte en een ruime inloopkast. De inloopkast is zo ruim dat het ook als kleedruimte gezien kan worden. Twee slaapkamers zijn voorzien van rolluiken en één slaapkamer heeft een wastafel met koud stromend water en een airco, de andere kamer is tevens voorzien van een airco. Daarnaast is er nog een berging/hobbyruimte aanwezig dat toegang biedt tot het grote dakterras. Het dakterras heeft een oppervlakte van ca. 115 m² en een gezellige overkapping waar je heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje of in zomer van een uitgebreide barbecue. Vanaf het ruime dakterras, kun je ook in alle privacy genieten van het fraaie uitzicht.

Tot slot beschikt het object aan de achterzijde over een eigen parkeerterrein voor circa 4 auto's en is er een ruime garage/berging aanwezig met de capaciteit voor circa twee auto's.

Het appartement kan geheel naar eigen smaak worden ingericht. Je bent dus niet gebonden aan de huidige indeling, dit komt doordat vrijwel alle muren niet-dragend zijn.

Bent u ondernemer? Ook dan is dit een gouden kans! Wilt u bijvoorbeeld de winkelruimte verhuren en daarnaast op de verdieping wonen en werken combineren? Ook daar is de ruimte groot genoeg voor.

Winkelruimte TE KOOP OF TE HUUR:
De winkelruimte beschikt over een oppervlakte van ca. 514 m² en een kelderruimte van ca. 200 m². De kelder bestaat gedeeltelijk uit winkelruimte, opslagruimtes en een magazijn. Daarnaast is er een pantry aanwezig met toegang tot de garderobe en toilet en een kantoor. De meterkast is onlangs vernieuwd.

Voorzieningen winkelruimte
Het object zal bezemschoon en ontruimd worden opgeleverd inclusief de onderstaande voorzieningen:
- meterkast
- pui/entree
- airconditioning
- verwarmingsinstallatie
- pantry
- toilet

Bereikbaarheid winkelruimte
Het object is zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het NS-/busstation ligt op ca. 5 minuten loopafstand.

Parkeergelegenheid winkelruimte
In de directe omgeving zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden. Parkeren is mogelijk in de directe nabijheid op openbaar terrein bijv. in de parkeergarage Henri Dunant (betaald parkeren), de parkeerhavens langs de Grotestraat of op het marktplein (hier geldt een blauwe zone).

KORTOM: Een prachtige plek MIDDEN ÒP NIJVERDAL, waar je kunt meeliften (en van kunt genieten) met de vele activiteiten die er worden georganiseerd, denk aan "De nacht van Nijverdal", "CityRun", "Brocante markten", "Koningsdag", "Avondvierdaagse", "Bruisend Nijverdal" ............

Een object met voldoende mogelijkheden. Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 190
Inhoud woonhuis 675
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Appartement Ja
Bovenwoning Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 4
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Baltes Makelaars

Grotestraat 63
7443BC Nijverdal (Overijssel)
T: 0548-745100
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Grotestraat in Nijverdal?