Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Let op! De vraagprijs betreft een Bieden vanaf prijs.
Karakteristieke parel op loopafstand van de binnenstad van Steenwijk. Een vestingstad met uitgebreide voorzieningen, historisch karakter en omgeven door stadswallen en grachten. Traditioneel gebouwd aan het begin van de 20e eeuw maar in de loop van de jaren aangepast aan de huidige woonwensen. Geïsoleerd en met o.a. zonnecollectoren op energieniveau C gebracht.
Het park Rams Woerthe ligt op steenworp afstand. Via de rondweg waar de Gasthuislaan op uitkomt ben je snel de stad uit.
Steenwijk is centraal gelegen, uitstekend bereikbaar en gelegen in een prachtige omgeving op het snijvlak van Overijssel / Drenthe en Friesland. Met een drietal nationale parken, waaronder het park Weerribben- de Wieden'. Door de waterrijke en bosrijke gebieden op korte afstand van Steenwijk is de diversiteit ongekend.
Via de poort kom je achterom in de verrassend ruime tuin. Deze is op het zuiden gericht en voorzien van meerdere terrassen. Zon en schaduw altijd voor handen.
Het huis is voorzien van een grote bijkeuken met vloerverwarming en radiatoren. Toilet en aansluitingen voor wasmachine en droger. De sfeervolle woonkeuken heeft terrasdeuren, inbouwapparatuur en een in stijl gemaakte wandkast met veel bergruimte.
De woonkeuken is verbonden met de kamer. Hier valt meteen de dubbel gerookte eiken vloer op die samen met de houtkachel een garantie is voor gezellige winteravonden. De plafonds beneden zijn hoog en geven een ruim gevoel.
Via de gang met de originele vloertegels kun je naar boven. Daar vind je een separaat toilet, badkamer met ligbad en 4 slaapkamers. Onder de Mansarde kap is met 2 dakkapellen extra ruimte gemaakt op 3 van de 4 slaapkamers. De vierde heeft een dakraam. Ook de overloop heeft een groot dakraam welke voor veel licht zorgt.
Bijzonderheden
De CV ketel is begin 2019 vervangen voor een nieuwe Vaillant ecoTEC plus VHR combi-ketel, met een calorMATIC klokthermostaat.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 462

Overige

Perceel oppervlakte 305
Show with reservation -1

Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kapitein Rondairestraat 1C
5015BC Tilburg (Noord-Brabant)
T: 0880306325
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Gasthuislaan 63 in Steenwijk?