Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Je eigen recreatiewoning in vorm van een chalet op één van de meest unieke locaties van Salland voor zomaar er tussenuit. Je verstoppen in het bos, lekker wandelen over de verschillende wandelroutes of een fietstocht maken door het fraaie Sallandse landschap. Dit alles vindt u nabij de hanzestad Deventer, bij het fraaie gelegen dorp Schalkhaar. Daar waar ons bospark "De Schalksehoeve", met slechts 28 mobiele chalets op ruim één hectare in het prachtige natuurgebied, grenzend aan de A.N.W.B. Salland route ligt. Deze ruime hectare recreatiegenot ligt midden tussen bossen en weilanden en fraaie uitzichten.
Bij dit bospark hoort een beheerderswoning. Op een kavel van circa 800 m² heeft u de mogelijkheid een woning te bouwen (bedrijfswoning) met een bouwvlak van 160 m², 600 m³ inhoud, goothoogte 3,5 meter en nokhoogte 6 meter.
Van de beheerder wordt verwacht de infrastructuur van het park te kopen en te onderhouden waarbij de parkkosten van 28 chalets voor de beheerder zijn. De geprognoticeerde netto opbrengst van het park bedraagt € 16.800,- per jaar. Prijs infrastructuur € 102.000,-.
Van deze beheerderswoning is geen brochure beschikbaar.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Eerst kopen of verkopen?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Aantal toiletten 0

Vrielink Makelaars

Oerdijk 2
7433AA Schalkhaar (Overijssel)
T: 0570-591007
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Waterdijk in Schalkhaar?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis