Maak nu een afspraak voor deze woning

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Beschrijving

Zelf uw droomhuis realiseren? Op een schitterende locatie aan de rand van het centrum van Heino bieden wij 4 bouwkavels aan. De kavels zijn allen geschikt voor het bouwen van een vrijstaande woning met garage.
Kavel 4 betreft een kavel van circa 450 m².
Voor iedere kavel kan een bouwvergunning op basis van een individueel ontwerp worden aangevraagd. Als toekomstige eigenaar heeft u een vrije keuze in de uiteindelijke uitvoering van uw woning, binnen de geldende bestemmingsplanvoorschriften. U bent hierbij ook volledig vrij in uw keuze voor architect en/of aannemer.
Heino
Heino is een dorp in de gemeente Raalte met circa 7.000 inwoners. Heino heeft zowel bijzondere historische als monumentale bouwwerken. De gezellige dorpskern met een goed en veelzijdig winkelaanbod wordt omringd door veel historie en natuur. Ook heeft Heino scholen en maatschappelijke voorzieningen. Verder zijn er in het dorp allerlei activiteiten op het gebied van sport en recreatie. Verder heeft het dorp diverse opengestelde landgoederen (Den Alerdinck, ‘t Rozendael, ’t Nijenhuis, de Gunne en de Colckhof), ideaal om te wandelen of te fietsen. Ook de IJsel en de Lemelerberg zijn in de nabije omgeving gelegen.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Stappenplan nieuw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Aantal toiletten 0
Show with reservation -1

Siebert Makelaars

Vrieswijk 2b
8103PB Raalte (Overijssel)
T: 0572 - 36 36 64
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Dorpsstraat in Heino?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis