Maak nu een afspraak voor deze woning

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Beschrijving

In een rustige en landelijke omgeving, nabij het dorp Lettele, hoek Jonkmansweg en Hollinksweg, liggen zes kavels met een oppervlakte variërend van circa 3.200 m2 tot 6.000 m2.
Vier kavels hebben een woonbestemming. Kavel 6 is verkocht. De dichtstbijzijnde winkels zijn de Plus in Heeten (3,5 km), de Aldi en Albert Hein in Deventer (5,2 km).
Bij kavel 1 en 2 koopt u tevens een deel van het bijgebouw ‘’De schuur’’.
Dit is voor u een unieke kans om te wonen in een landelijke omgeving met weids uitzicht. Op de website www.hofvandeventer.nl vindt u impressies van de planontwikkeling.
KAVEL 1
Het karakteristieke “Deel” is de basis van dit project. Deze voormalige vervallen schuur heeft, na de bestemmingsplanwijziging, een zelfstandige woonfunctie . Hierop ligt de verplichting om de “Deel” volledig te herstellen. De uitstraling van het gebouw is getoetst en voldoet aan de welstand- en monumenteneisen. De tekeningen zijn ter inzage. De omvang en het beeld van het gebouw ligt vast. De indeling kan naar wens ingevuld worden.
De boomgaard heeft karakteristieke oude en jonge hoogstam fruitbomen.
De oppervlakte van dit kavel is c.a. 3400 m2.
Dit kavel wordt aangeboden voor €268.600,– k.k.. Dit bedrag is exclusief de omgevingsvergunningstekeningen en berekeningen van de architect en constructeur. De (overheids-) leges zijn exclusief. Op dit kavel ligt de verplichting de “Deel” volgens de goedgekeurde tekeningen te herstellen.
De omgevingsvergunningstekeningen en berekeningen van het voorhandenliggende ontwerp van de architect en constructeur kunnen aangeboden worden voor €19.400,- incl. BTW. Dit is exclusief de (overheids-) leges.
Dit kavel koopt u in combinatie met een deel van het bijgebouw (kavel 5A). Het bijgebouw ‘’De schuur’’ zal opgedeeld worden in twee afzonderlijke compartimenten van c.a. 110 m2. Voor de uitstraling zijn voorlopig de impressies zoals die op de site staan de onderlegger voor de verdere uitwerking. De bijgebouwen zullen aan de buitenzijde voorzien worden van een nieuwe houten Douglas naturel bekleding. De scheiding binnen het gebouw zal uitgevoerd worden met een gaashek met een hoogte van 1000 mm. Indien gewenst kan dit tegen meerprijs volledig dicht, tot in de nok, uitgevoerd worden. De schuur is deels onderkelderd. Het bijgebouw wordt aangeboden voor €32.000,– k.k. Een aantrekkelijke uitbreiding.
KAVEL 2
Dit perceel heeft een grootte van c.a. 3650 m2. De te realiseren schuurwoning dient te voldoen aan de beeldkwaliteits- en bestemmingsplan eisen met de volgende hoofdkenmerken: maximaal 750 m3 en nokhoogte van 7.5 m1. De beeldkwaliteitsbeelden, waaraan de woningen moeten voldoen, staan op de site. Daarnaast zijn er nog diverse eisen. Deze moeten nog vastgesteld worden. Dit kavel wordt aangeboden voor € 288.350,– k.k.
Dit kavel heeft naast de gezamenlijke ontsluiting aan de Hollinksweg en een extra zelfstandige ontsluiting aan de noordzijde.
Dit kavel koopt u in combinatie met een deel van het bijgebouw (kavel 5B). Het bijgebouw ‘’De schuur’’ zal opgedeeld worden in twee afzonderlijke compartimenten van c.a. 110 m2. Voor de uitstraling zijn voorlopig de impressies zoals die op de site staan de onderlegger voor de verdere uitwerking. De bijgebouwen zullen aan de buitenzijde voorzien worden van een nieuwe houten Douglas naturel bekleding. De scheiding binnen het gebouw zal uitgevoerd worden met een gaashek met een hoogte van 1000 mm. Indien gewenst kan dit tegen meerprijs volledig dicht, tot in de nok, uitgevoerd worden. De schuur is deels onderkelderd. Het bijgebouw wordt aangeboden voor €32.000,– k.k. Een aantrekkelijke uitbreiding.
Optie: Door hergebruik van de bestaande fundering zou, afhankelijk van de grootte van de bebouwing een besparing gerealiseerd kunnen worden van €20.000,– tot €30.000,–.
KAVEL 3
Dit perceel heeft een grootte van c.a. 3750 m2. De te realiseren schuurwoning dient te voldoen aan de beeldkwaliteits- en bestemmingsplan eisen met de volgende hoofdkenmerken: maximaal 750 m3 en nokhoogte van 7.5 m1. De beeldkwaliteitsbeelden, waaraan de woningen moeten voldoen, staan op de site. Daarnaast zijn er nog diverse eisen. Deze moeten nog vastgesteld worden. Dit wordt aangeboden voor € 296.250,– k.k.
Dit kavel koopt u in combinatie met het ernaast gelegen weiland en bos, kavel 4. De grootte hiervan bedraagt c.a. 5800 m2. Dit perceel wordt u aangeboden voor €44.500,– k.k..
Optie: Door hergebruik van de bestaande fundering zou, afhankelijk van de grootte van de bebouwing een besparing gerealiseerd kunnen worden van €20.000,– tot €30.000,–.
KAVEL 4
Dit perceel heeft een grootte van c.a. 5800 m2. Hierop is geen bebouwing mogelijk. Dit kavel wordt verkocht in combinatie met kavel 3. Dit kavel wordt aangeboden voor € 44.500,– k.k. Dit kavel heeft een zelfstandige ontsluiting.
Behorend bij dit kavel is het bos. Hierop is geen bebouwing mogelijk. Landschappelijk gezien dient dit een bos te blijven.
KAVEL 5
Een deel van dit kavel koopt u in combinatie met kavel 1 of kavel 2. Het bijgebouw ‘’De schuur’’ zal opgedeeld worden in twee afzonderlijke compartimenten van c.a. 110 m2. Voor de uitstraling zijn voorlopig de impressies zoals die op de site staan de onderlegger voor de verdere uitwerking. De bijgebouwen zullen aan de buitenzijde voorzien worden van een nieuwe houten Douglas naturel bekleding. De scheiding binnen het gebouw zal uitgevoerd worden met een gaashek met een hoogte van 1000 mm. Indien gewenst kan dit tegen meerprijs volledig dicht, tot in de nok, uitgevoerd worden. De schuur is deels onderkelderd. Het bijgebouw wordt aangeboden voor €32.000,– k.k. Een aantrekkelijke uitbreiding.
De afbeeldingen van schuurwoningen zijn van derden.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Taxatie huis kopen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Aantal toiletten 0

Huisportaal.nl

Binderseind 1
5421CG Gemert (Noord-Brabant)
T: 085-782 00 00
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Jonkmansweg in Lettele?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis