Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

BOUWKAVEL VOOR EEN VRIJSTAAND WOONHUIS
Op een van de mooiste plekjes onder de rook van Zwolle ligt aan dit doodlopende slingerweggetje met aan de ene zijde knotwilgen en aan de andere zijde de nieuwe wetering, "de Hooge Bosch". Dit erf bestaat nu uit een prachtige karakteristieke herenboerderij en een bouwkavel voor de bouw van een vrijstaand woonhuis van 750 m³ en een bijgebouw van 100 m². De kavel heeft een oppervlakte van 2.411 m² maar er kan eventueel meer grond bijgekocht worden.
Het bestemmingsplan naar wonen is onherroepelijk. De koper dient alleen een bouwvergunning voor de bouw van een woonhuis aan te vragen. Het woonhuis mag een inhoud krijgen van maximaal 750 m³. met een goothoogte van maximaal 4,5 meter en een nokhoogte van maximaal 10 meter. Het bijgebouw mag 100 m² zijn. De bestaande schuren worden op kosten van de verkoper gesloopt. Koper dient zelf zorg te dragen voor het aanvragen van de bouwvergunning en het aanleggen van de nutsvoorzieningen. Er is een inrichtingsplan door de gemeente vastgesteld waaraan de koper zich dient te conformeren. Voor rekening van de verkoper wordt er een (puin)verharding aangebracht van de kavel naar de bestaande weg. Deze weg wordt eigendom van de koper.
De omgeving van de boerderij kenmerkt zich met weilanden, bossen en landgoederen. Het dorp Laag-Zuthem is gelegen op loop- en fietsafstand. Voor ruimere voorzieningen liggen Heino en Zwolle binnen handbereik.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Stappenplan nieuw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Aantal toiletten 0

Buitenwonen

Oerdijk 2
7433AA Schalkhaar (Overijssel)
T: 088-3230123
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Hoge Bosweg 2-4 in Laag Zuthem?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis