Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

De noordelijk gelegen bouwkavel is verkocht en de zuidelijk gelegen bouwkavel is verkocht onder voorbehoud.

Landgoed Millingen is prachtig gelegen in het stroomdal van de Vecht, in de buurtschap Millingen nabij Dalfsen. Op landgoed Millingen zijn op een werkelijk sublieme locatie twee bouwkavels ontwikkeld voor de bouw van twee vrijstaande en identieke landgoedwoningen met een gezamenlijke (ieder voor de helft) zonneschuur. De bouwkavels zijn gelegen achter het karakteristieke woonboerderijtje met vrijstaande schuur (Rietmansweg 8 te Dalfsen), dat volledig zal worden gerestaureerd. De noordelijke bouwkavel heeft een oppervlakte van circa 1500 m² en de zuidelijke bouwkavel heeft een oppervlakte van circa 1600 m².
Ten Dam Architecten te Diepenheim heeft de landgoedwoningen ontworpen. Beide woningen hebben een inhoud van 693 m³ exclusief veranda en een woonoppervlakte van circa 176 m².
De zonneschuur heeft een totale inhoud van 438 m³. Bouwvergunningen voor de woningen zijn reeds verleend.
De bouwkavels worden in erfpacht uitgegeven. De fiscaal aftrekbare canons bedragen € 8000,- per jaar. Daarnaast is per bouwkavel een eenmalig insteekrecht van € 40.000,- verschuldigd voor het bouwrijp maken van de kavels en de gemaakte plan- en architectkosten. Om de bouwkavels in de juiste prijsklasse op internet te kunnen tonen zijn de canons gekapitaliseerd tegen 4%. Dit resulteert in fictieve vraagprijzen van € 200.000,- k.k. per bouwkavel.
Resumerend: unieke kansen om nieuw en direct te gaan bouwen op een eeuwenoud landgoed, omringd door weilanden en bos en toch vlakbij het station en de dorpskern.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 2018

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 176
Inhoud woonhuis 693

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1600

Hofrijck Rentmeesters

Sparrenweg 6
7451JD Holten (Overijssel)
T: 0548-367779
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Rietmansweg in Dalfsen?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis