Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

- Prachtige woonlocatie op een hoek;
- Ligging aan openbaar groen;
- Aanpandige, geïsoleerde garage;
- Keurige staat van onderhoud.

Deze mooie, vrijstaande woning is gelegen aan de Putter in Rijssen. De Putter staat bekend als een fantastische buurt. En dat is geen wonder, want de locatie kent veel voordelen. Het straatbeeld wordt gekenmerkt door vrijstaande woningen, die aan de voorzijde georiënteerd zijn op het openbare groen. De woonstraat is een soort hofje en er is nauwelijks sprake van gemotoriseerd verkeer. Eén van de vrijstaande woningen mag Otten & Flim Makelaardij te koop aanbieden. Huisnummer 16; een verzorgde woning met mooie voordelen en mogelijkheden. Bekijkt u alvast de foto’s, film en plattegronden?

De eerste aanblik van de woning doet vermoeden dat de staat van onderhoud keurig is. Dat vermoeden wordt even later bevestigd. Zowel binnen als buiten is te zien dat dit huis met zorg en aandacht is onderhouden. Met betrekking tot de tuin is gekozen voor een onderhoudsvriendelijke aanleg met kunstgras en een aantal verhoogde plantenborders. Houdt u van tuinieren? Dan biedt het perceel prachtige mogelijkheden. Het straatwerk, het terras en de overkapping zijn verzorgd. In buitenelektra en –verlichting wordt reeds voorzien. Opvallend is de grote klusruimte die, in aanvulling op de geïsoleerde garage, een ware verrassing is. Ook de overkapping is ruim bemeten deels voorzien van glaswerk. Daarnaast zijn inbouwspots gemonteerd. Vanwege de oriëntatie op het zuidwesten kunt u op dit terras heerlijk genieten van de zomerse avondzon. De woning staat op een hoeklocatie, waardoor de omliggende bebouwing wat verder verwijderd is. De erfafscheiding bestaat uit mooie gemetselde poeren met schuttingdelen. Het achtererf is bereikbaar via een eigen looppad met poortje aan de zijkant van het perceel. De auto parkeert u eenvoudig op het oprit en onder de carport. Ontvangt u vrienden en familie, dan biedt de openbare weg volop aanvullende parkeergelegenheid.

Tijd om naar binnen te gaan. In de entree valt ons oog op de open, eikenhouten trapopgang. Verder zien we een meterkast en het toilet met wandcloset en fontein. We betreden de woonkamer: een heerlijke verblijfsruimte met gestucte muren en plafond. Zonlicht treedt volop binnen. ’s Zomers blijft het aangenaam koel binnenshuis, mede vanwege de aanwezige rolluiken. Op de vloer ligt een fraaie eiken parketvloer. Het buitenleven is toegankelijk via de schuifpui die naar het terras leidt. Er is sprake van een open keuken in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur. In de keuken ligt een PVC vloer. Grenzend aan de keuken bekijken we de bijkeuken die ook dienst doet als achterentree. We noteren hier de wasmachine-aansluiting. Erg makkelijk om vanuit de bijkeuken direct door te kunnen lopen naar de geïsoleerde garage. Daar ligt een plavuizenvloer. De houten garagedeuren leiden naar de carport aan de voorzijde van de woning. Achter de garage is een verrassend grote klusruimte te vinden. Die ruimte kan ook dienst doen als aanvullende fietsenberging, zodat uw auto binnen in de garage geparkeerd kan worden. De berging is toegankelijk via openslaande deuren ter plaatse van het terras en de overkapping. Een binnendoorgang tussen de garage en de berging kan eenvoudig worden gerealiseerd.

Via de open trapopgang in de entree lopen we naar de eerste verdieping van de woning. Op de eerste verdieping zien we een overloop die 3 slaapkamers en een badkamer verbindt. De slaapkamers kennen een ruime maatvoering. De badkameruitrusting bestaat uit een ligbad, een douchecabine, een badmeubel en een wandcloset. Op de overloop is te zien dat de fraaie, eiken trapopgang in dezelfde stijl en houtsoort is doorgetrokken naar de tweede verdieping. Deze woonlaag bestaat uit een open bergzolder, eventueel te gebruiken als slaapkamer. We zien hier ook de cv-opstelling.

Bezichtigen
De beschrijving in deze tekst geeft slechts een eerste indruk van dit vrijstaande huis. De makelaars van Otten & Flim nemen graag de tijd om u uitgebreid rond te leiden. Indien u deze woning koopt staat de grote Otten & Flim verhuisaanhanger voor u ter beschikking.

Financieren
Weten of de financiering in uw plaatje past? Benieuwd naar de lage maandlasten? Wees verstandig en kom beslagen ten ijs: plan een financieel adviesgesprek met een adviseur van Otten & Flim Hypotheken. Gedegen advies stelt u in staat om de juiste keuzes te maken.

Maatvoering
Otten & Flim staat voor kwaliteit. Daarom is de verkoopdocumentatie van deze woning met zorg opgesteld. Vermelde maatvoeringen en gepubliceerde plattegronden zijn opgesteld binnen de kaders van de Branche Brede Meetinstructie; gebaseerd op NEN2580, met een onderverdeling in verschillende gebruiksoppervlakten. Omdat de publicatie van ingevoerde gegevens via diverse, externe kanalen geschiedt, kan Otten & Flim geen aansprakelijkheid aanvaarden voor onjuiste weergave van informatie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 664
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 386
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 664
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 386
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

De nieuwste koopwoningen in Rijssen

Barmsijs, Barmsijs 69, 7463BB, Rijssen, Overijssel
Barmsijs 69

€ 359.000 k.k.

7463BB Rijssen

Esstraat, Esstraat 76, 7462EJ, Rijssen, Overijssel
Esstraat 76

€ 299.000 k.k.

7462EJ Rijssen

Braakmansdijk, Braakmansdijk 67, 7462LS, Rijssen, Overijssel
Braakmansdijk 67

€ 275.000 k.k.

7462LS Rijssen

Diekjansweg, Diekjansweg 94, 7462JJ, Rijssen, Overijssel
Diekjansweg 94

€ 525.000 k.k.

7462JJ Rijssen

Waterhoen, Waterhoen 27, 7462ZC, Rijssen, Overijssel
Waterhoen 27

€ 475.000 k.k.

7462ZC Rijssen

Casparus B.J. Landweerlaan, Casparus B.J. Landweerlaan 42, 7461XR, Rijssen, Overijssel
Casparus B.J. Landweerlaan 42

€ 495.000 k.k.

7461XR Rijssen

Verenlandweg, Verenlandweg 21, 7461AP, Rijssen, Overijssel
Verenlandweg 21

€ 400.000 k.k.

7461AP Rijssen

Jacob Catsstraat, Jacob Catsstraat 9, 7461ZA, Rijssen, Overijssel
Jacob Catsstraat 9

€ 295.000 k.k.

7461ZA Rijssen

Mulder, Mulder 3, 7463DD, Rijssen, Overijssel
Mulder 3

€ 595.000 k.k.

7463DD Rijssen

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.