Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Huurders van Welbions hebben voorrang! Deze woning wordt tijdens de eerste verkoopronde alleen aan huurders van Welbions verkocht die een huurwoning achter laten, dit ter bevordering van de doorstroming in de huursector. Ben je huurder van Welbions? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. De voorrangsregeling voor huurders geldt tot 12 oktober 2021. Indien er uit de eerste kijkronde geen koper uit de huurdersselectie komt, dan komt de woning in de vrije verkoop. Geen huurder van Welbions? Neem contact met ons op, dan zetten wij je op de geïnteresseerden lijst.

Heb jij zin om een woning helemaal eigen te maken? Kom dan deze zeer ruime kluswoning eens bekijken met prachtig vrij uitzicht aan de voorzijde!

Achter deze voorgevel tref je verrassend veel ruimte. Op de begane grond is een ruime woonkamer aanwezig.

In de woonwijk Groot Driene gelegen, nabij diverse voorzieningen zoals het wijkwinkelcentrum, een gezondheidscentrum en scholen. Een bouwkundige keuring en veiligheidskeuring zijn aanwezig, deze ontvangt u voorafgaand aan de bezichtiging.

Indeling van de woning: Begane grond: entree/hal, toilet, meterkast, woonkamer met trapopgang, gesloten keuken met toegangsdeur tot de tuin. De begane grond is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbel glas. Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer voorzien van een toilet, douche en wastafel. De eerste verdieping is voorzien van houten kozijnen met enkel glas. Zolder: middels vaste trap te bereiken ruime zolder waar zich de CV installatie bevindt en de mechanische ventilatiemotor, slaapkamer.

Tuin: Tuin op het zuiden. Aan de voorzijde is prachtig vrij uitzicht over een weiland.

Makelaar Ellen aan het woord: 1 ding staat vast bij de aankoop van een woning en is niet aan te passen, de ligging! Deze woning heeft prachtig uitzicht over weilanden, heerlijk!

Nog interessant om te weten: - Bouwjaar: 1969 - Perceeloppervlakte: 159 m2 - Woonoppervlakte: 114 m2 - Inhoud: 482 m3 - Verwarming: via CV combiketel Bosch uit 2012, eigendom - CML StorkAir woonhuisventilator - Muurisolatie en gedeeltelijk dubbel glas - Betonnen vloeren - Houten kozijnen, ramen en deuren - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. - In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.

Omdat je een gedeelte uit een kadastraal perceel koopt, wordt het perceel door het kadaster uitgemeten. De kosten hiervan zijn € 450,- en worden doorberekend aan koper.

Projectnotaris: Suwijn notarissen of Wilbrink den Otter notarissen, naar keuze van koper. Omdat de woning wordt verkocht door de woningbouw heeft de koper keus uit deze 2 notarissen, bij deze notarissen ligt de volmacht van de directeur.

De woning wordt verkocht door de woningbouwvereniging genaamd Welbions. Welbions stelt als eis dat de koper verplicht is, voor de eerste 2 jaren vanaf aktepassering, het gekochte uitsluitend te gebruiken om zelf te bewonen of als bewoning door familieleden in de eerste graad. Het is koper niet toegestaan het gekochte aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven.

Daarnaast geeft Welbions hun huidige huurders voorrang op de koop van deze woning. De persoonlijke gegevens van de bieders worden door Welbions gecontroleerd, waarbij Welbions bepaalt wie de koper wordt.

Tevens heeft deze woning de optie voor een verduurzamingspakket. Deze woning kan je kopen met een kant-en-klaar pakket aan duurzame maatregelen. Hiermee heb je een lage energierekening en hoef je de komende jaren minder zorgen te maken over de stijgende gasprijzen. Wat dacht je van het extra wooncomfort dat het oplevert? Wat je hiervoor zelf nog moet uitzoeken? Niets! In de brochure staat precies welke maatregelen worden toegepast, wat het je oplevert en wat het je gaat kosten.

Geen spaargeld? Ook dat is geen probleem. Alle maatregelen zijn namelijk slim te financieren binnen de hypotheek. Hierdoor kun je je eigen geld gebruiken voor andere zaken zoals de verbouwing van de keuken of badkamer. Datgene dat je extra betaalt aan hypotheek verdien je vaak terug door de besparing op de energierekening.

Dit is hét moment om je huis goed aan te pakken en een goede start te maken. Het enige wat je moet doen is kiezen, de rest wordt voor je geregeld. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 450

Overige

Perceel oppervlakte 154
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 450

Overige

Perceel oppervlakte 154
Show with reservation -1
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV

De nieuwste koopwoningen in Hengelo OV

Jacob van Maerlantstraat, Jacob van Maerlantstraat 8, 7552XM, Hengelo OV, Overijssel
Jacob van Maerlantstraat 8

€ 225.000 k.k.

7552XM Hengelo OV

Geerdinksweg, Geerdinksweg 66, 7555DP, Hengelo OV, Overijssel
Geerdinksweg 66

€ 550.000 k.k.

7555DP Hengelo OV

Simonstraat, Simonstraat 85, 7553NN, Hengelo OV, Overijssel
Simonstraat 85

€ 175.000 k.k.

7553NN Hengelo OV

Jean Louis Pisuissestraat, Jean Louis Pisuissestraat 9, 7558LT, Hengelo OV, Overijssel
Jean Louis Pisuissestraat 9

€ 320.000 k.k.

7558LT Hengelo OV

Langelermaatweg, Langelermaatweg 19729, 7553JH, Hengelo OV, Overijssel
Langelermaatweg 19729

€ 750

7553JH Hengelo OV

August Vordingstraat, August Vordingstraat 34, 7558AH, Hengelo OV, Overijssel
August Vordingstraat 34

€ 250.000 k.k.

7558AH Hengelo OV

Anthony van Leeuwenhoeklaan, Anthony van Leeuwenhoeklaan 61, 7555BJ, Hengelo OV, Overijssel
Anthony van Leeuwenhoeklaan 61

€ 650

7555BJ Hengelo OV

Wethouder Voogdgeertstraat, Wethouder Voogdgeertstraat 41, 7553EM, Hengelo OV, Overijssel
Wethouder Voogdgeertstraat 41

€ 150.000 k.k.

7553EM Hengelo OV

Industriestraat, Industriestraat 120, 7553CT, Hengelo OV, Overijssel
Industriestraat 120

€ 200.000 k.k.

7553CT Hengelo OV

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.