Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Klusser gezocht!

Heb jij zin om een woning flink onder handen te nemen en helemaal naar eigen smaak af te werken? Dan is dit jouw kans! Er is al een start gemaakt qua duurzaamheid, het dak is geïsoleerd en in 2001 is een deel van de raampartijen vervangen voor HR++ glas. Deze half-vrijstaande woning beschikt over een eigen oprit met garage, hoe fijn is dat! Altijd je auto parkeren naast je woning en tijdens het klussen volop de ruimte in de dubbele vrijstaande stenen garage. Deze is uiteraard ook zeer geschikt als ruimte voor de hobby, met als extra pluspunt een eigen ingang middels een pad achter de woning. Ook in de tuin volop de ruimte, het perceel is maar liefst 354 m2!

Wat heeft deze woning jou nog meer te bieden? Een doorzon-woonkamer met een ruime half open keuken. Daarnaast 3 slaapkamers op de eerste verdieping.

Handig: Wij hebben alvast een bouwkundig rapport opgesteld om je zo volledig mogelijk te informeren over de staat van de woning!

De locatie: De woning is gelegen aan een doorgaande weg in de Berflo Es Zuid te Hengelo. Dagelijkse boodschappen haal je bij het winkelcentrum gelegen aan laan Hart van Zuid. Het centrum van Hengelo is uitstekend per fiets te bereiken.

De indeling: Kelder: Vanuit de hal te bereiken provisiekelder. Begane grond: hal/entree, toilet, woonkamer met open haard, half open keuken met eenvoudige keuken in hoek-opstelling, doorgang naar de bijkeuken. Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met toegang tot het balkon aan de achterzijde van de woning, badkamer met douche, wastafel, toilet en de verrassing; vloerverwarming. Tweede verdieping: Middels vlizotrap te bereiken bergzolder.

Tuin: royaal van afmeting, middels een poort aan de zijkant van de woning te bereiken. Achterin het perceel de dubbele vrijstaande stenen garage met tevens een eigen opgang middels een weg aan de achterzijde en als extraatje een overkapping aan de tuinzijde.

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1955 Woonoppervlakte: 92 m2 Perceeloppervlakte: 354 m2 Inhoud: 326 m3 Isolatie: dakisolatie en dubbel glas/ HR++ Cv installatie: Vaillant, bouwjaar ouder dan 2012 (exacte leeftijd niet bekend), eigendom. De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend.

Projectnotaris: Suwijn notarissen of Wilbrink den Otter notarissen, naar keuze van koper. Omdat de woning wordt verkocht door de woningbouw heeft de koper keus uit deze 2 notarissen, bij deze notarissen ligt de volmacht van de directeur.

De woning wordt verkocht door de woningbouwvereniging genaamd Welbions. Welbions stelt als eis dat de koper verplicht is, voor de eerste 2 jaren vanaf aktepassering, het gekochte uitsluitend te gebruiken om zelf te bewonen of als bewoning door familieleden in de eerste graad. Het is koper niet toegestaan het gekochte aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 326

Overige

Perceel oppervlakte 354

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 326

Overige

Perceel oppervlakte 354

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV