Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een vakantiewoning aan het water en in het bos? Dit is Hackfort 112! Een riante woning gelegen op EuroParcs Reestervallei.
U betreedt het perceel via de privé parkeerplaats die genoeg ruimte bedraagt voor 2 auto's. Een ruim perceel gelegen aan het water maakt dit een heerlijke bestemming om te vertoeven!

De onderhoudsarme tuin is sfeervol aangelegd met bonte bestrating en veel groen. Deze woning komt met afsluitbare privé berging, een terrasset onder een moderne terrasoverkapping in zeer goede staat.

De entree hal geeft toegang tot alle vertrekken. Met 3 slaapkamers is deze royale woning geschikt voor maar liefst 6 personen! Alle slaapkamers zijn voorzien van 2 slaapplaatsen en genoeg berging, de master bedroom beschikt zelfs over een wastafelmeubel een inbouwkast met schuifwand.
De volledige betegelde badkamer is uitgevoerd met toilet, ruime doucheruimte en een dubbel wastafelmeubel. Grensend aan de badkamer zit ook nog een aparte toiletruimte.

In de woonkamer is optimaal gebruik gemaakt van de leefruimte. Een zithoek voorzien van genoeg zitruimte, een televisie en een ingebouwde kachel maken deze woning erg sfeervol en nodigen zeker uit om hier lekker tot rust te komen. Ben je een echte chef? De moderne keuken is van alle gemakken voorzien! Niet alleen beschikt deze keuken over meerdere ingebouwde apparatuur, waaronder een 5 pits gasfornuis, maar ook beschikt deze woning over meer dan genoeg bergruimte. Doordat het een open keuken is kunt u zich helemaal uitleven in de keuken zonder u af te zonderen van het gezelschap. Ideaal!


Kenmerken:

Bouwjaar: 2016
Woonoppervlakte: 65 m2
Perceelgrootte: 388 m2

Over EuroParcs Reestervallei...

Middenin de uitgestrekte bossen van het Reestdal, in de kop van Overijssel, ligt on vakantiepark EuroParcs Reestervallei. Met zijn bijzondere ligging vlakbij de grens met Drenthe is dit vakantiepark een heerlijke uitvalsbasis om de natuurrijke omgevind van Drenthe en Overijssel te ontdekken. Met een buitenzwembad, dierenweide, minigolf en een snackbar is er op dit park veel te beleven voor jong en oud!
In de omgeving is veel cultuur te ontdekken. Stap op een bootje in Giethoorn en laat je inspireren door dit bijzondere waterdorp, bekijk de Drentse hunebedden aan de Hunebed Highway of ontdek de Wildlands Adventure Zoo in Emmen.

Benieuwd naar deze vakantiewoning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2016
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 65
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 388
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2016
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 65
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 388
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij