Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op rustige locatie aan de rand van Delden ligt deze ruime 2 onder 1 kap woning met atelier en ruime schuur.

De woning beschikt over een ruime woonkamer met half open keuken. Vanuit de keuken loop je door naar de serre van 27 m2 en is er een doorgang naar de het atelier/kantoorruimte van 15 m2. De bijkeuken met wasmachine aansluiting is te bereiken zowel vanuit de serre als vanuit het atelier/kantoorruimte. Op de eerste etage is de badkamer voorzien van tweede toilet, ligbad, douche en wastafelmeubel. Er zijn 3 ruime slaapkamers waarvan 2 slaapkamers voorzien zijn van vaste kasten. Met een vaste trap kom je op de 2 verdieping met een 4e slaapkamer en veel bergruimte. Ook is er nog een zolder boven het atelier/kantoorruimte welke met een vaste trap vanuit de bijkeuken is te bereiken. De tuin is gelegen op het zuid westen en hierdoor perfect voor zonnepanelen.

Achter op het perceel staat een recent gebouwde ruime schuur met een zadelkap van 35m2 , waardoor er in de tuin optimale privacy is. De locatie: Het woonhuis is gelegen in een rustige woonwijk. Het gezellige stadscentrum van Delden is met een paar minuten fietsen te bereiken. Op loopafstand van sportcomplex de Mors, het openlucht zwembad en het Gezondheidscentrum Delden. Voor de forens is Delden de ideale uitvalsbasis. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de snelweg en ook heb je vanuit Delden de mogelijkheid om met de bus of trein naar je werk te reizen.

Van deze woning hebben wij alvast een bouwkundig rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Indeling van de woning: Begane grond: hal/entree, toilet, woonkamer met trap naar de eerste verdieping, half open keuken, serre, bijkeuken en atelier. Eerste etage: overloop, badkamer met ligbad, douche, wastafelmeubel en toilet, 3 slaapkamers waarvan 2 slaapkamers met vaste kasten. Tweede etage:Ruime vierde slaapkamer met daarnaast aan beide zijden zolderruimte Zolder: Te bereiken met vaste trap vanuit de berging.

Interessant om te weten: Bouwjaar: 1975 Perceeloppervlakte: 407 m2 Woonoppervlakte: 170 m2 Inhoud: 642 Isolatie: voorzien van muurisolatie en gedeeltelijk dubbel glas. Cv-installatie: Nefit,2003,eigendom De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 170
Inhoud woonhuis 642

Overige

Perceel oppervlakte 407

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 170
Inhoud woonhuis 642

Overige

Perceel oppervlakte 407

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prisma Era Makelaars Delden